Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 03.10.08  10:20

« Re: vyjádření pro Filutu

Je vidět, že se živíš na burze, jak jsi tady párkrát zmínil.....procenta plus a mínus jsou nejdůležitější ukazatel...zní to dobře.....třeba to někdy redakce do systému bodování zabuduje, ale jsem mírně, spíš více než mírně skeptický......Mě to tu baví i kdyby mě všichni vyjedničkovali....ale já mám to potlačené ego, já jsem tu takový mrzáček...... >:D
  • 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 03.10.08  08:46

« vyjádření pro Filutu

je frustrujici a unavujici znovu a porad dokola resit to samy. Volam nekolik mesicu po systemovem reseni jako doplnku pro eliminaci nekterych subjektivnich vlivu pri hodnoceni, at pro diletantismus hodnotitele nebo jeho snahu vedome ublizit ci se na nekom zviditelnit..

z tohoto duvodu jsem proklamoval, ze se uz nebudu k nikomu obracet pro vysvetleni jeho "nedesitkoveho" hodnoceni me recenze. Ale ze ani ja nebudu poskytovat vysvetleni, pokud se vubec k nejakemu bodovani odhodlam. Pokud me k vysvetlovani bude jeste nekdo navic nutit ultimatem spojenym se snizovanim drive udelenych znamek, pak dosahne pouze toho, ze na neeticnost jeho chovani budu poukazovat verejne a pokud mi k tomu bude dana prilezitost, pokusim se na podobne praktiky upozornit v deklaraci pravidel etiky hodnoceni. Podobny kodex tu uz davno mel byt.

Nerikam, ze uzivatel, ktery ma dojem, ze jeho recenze byla neadekvatne ohodnocena, nema pravo na slusny dotaz. Ale jednak, je zcela na uvazeni tazaneho, zda se mu chce odpovedet. A za druhe, pred vznesenim dotazu by mel dotycny rozumne uvazit, zda je dotaz vubec na miste. K tomu pomuze jednoducha pomucka. Predchozi prumer znamek je mediánem (prumernym názorem) ostatnich hodnotitelu. Pokud se inkriminovany dalsi hodnotitel podstane lisi svou znamkou od medianu, je dotaz na miste. Pokud ne, dotaz by vznesen byt nemel.

Nyni nazorny priklad:

Pan Filuta: auto Mustang - medián 9.93, auto BMW - medián 9.88

moje hodnocení:
    Mustang 10.0 ( 0.7% lepší, nez průmer)
    BMW 9.33 ( 5.6% horší, než průměr)

s-mike: auto Porsche - medián 9.98, auto Seat - medián 9.87

hodnocení pana Filuty:
    Porsche 8.67 ( 13.2% horsi, nez prumer)
    Seat 8.67 ( 12.2% horsi, nez prumer)

z teto statistiky vyplyva, ze vyrazne odchylen od vetsinoveho nazoru ostatnich jsi ty, a pokud tady ma nekdo pravo pozadovat vysvetleni, pak jsem to ja. Nicmene, a jak jsem psal vyse, tohoto vysvetleni se nedozaduji..

znovu te ale zadam o podani dukazu ve veci zpochybnovani regulernosti meho vedeni v Toptenu a o neustale zminovanych protekcionismech me osoby na MACZ..
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 02.10.08  23:16

« Re: prosim vas

Jo já jsem všude a hrozně rychle se množím!!!!! >:D[odkaz] :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 02.10.08  23:00

nasty
    Poustník je všude >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto nasta-RSKa-

nasťa (RSKa) 02.10.08  22:59

zrovna jsem chtěl napsat, že Poustnik je u mě :-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 02.10.08  22:56

Jéé ty seš zase pro změnu tady Poustníku??? :-) :-)
    Jj,tzn.úsměv,to vy na lontě neznáte??? >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ivanuska-Matej-RSka-

Ivanuska_Matej ( RSka) 02.10.08  22:56

ahaaa tak to je usmeeev >:D >:D a ja si tu lamem hlavu co a kam s rohlikom >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 02.10.08  22:50

No.....nemůžu být všude, že ano.....a že bych se rozčílil???? Jó, vy mě neznáte, ale až mě poznáte!!!
    A Fefe, co je to rohlík v ksichtíku????? Jako úsměv???? To se v Brně používá???? :-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 02.10.08  22:40

« Re: potrefená husa..

Miku
    Tak nějak nechápu,co má společnýho tvoje ř.iť s fotbalem :-O :-O
    A jinak co to tu vidím,kudla??I tady emoce?????Se na to vykašlu,hupsnu sem kvůli odreagování od blbců a podrazáků všedního dne a místo rohlíku v ksichtíku koulím oči :-O :-O :-O :-O ...už i tady?????
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 02.10.08  22:16

Je pravda, že Filuta byl pro hodnocení s vysvětlením, a byl také první, ale úplně prvním, kdo hodnotil objektivně a hlavně viditelně- všichni pamaujou Filutovi příspěvlky s názvem "hodnocení".
    Tím jen připomínám nedávnou minulost.
    Nevím, nějak mi spor mezi Filutou a s-mikem nesedí, jsou to dva giganti, naprosto stejný kluci co mají rádi sportovní auta.
    Teď tu chybí ještě rozčilený Poustnik... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.10.08  22:11

jo sorry za ty překlepy, zrovna jsem vypil pár piv >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.10.08  22:09

a nebylo to trochu jinak, já jsem ti napsal že by mě zajíma co chybí na recenzi na co chybí za fotky, že jsem doslat 10-9-9
    a že do té doby dávám z 10-10-10 na 10-8-8, aby byla motivace odpověděr, pak že vrátím hodnocení na 10-10-10 ať už bude odpověď pro mě uspokojivá nebo ne! ale odpovědi jsem se nedočkal

když mi dá kdokoliv za auto třeba 6-7b řešit to nebudu, každý má svůj styl a vkus, ale na recenzi a fotkách si dávám HODNĚ záležet a stojí mě to dost času, proto mě zajímá co třeba na nich někomu vadí nebo chybí, když nedá plný počet
    byl jsem to totiž já kdo vymyslel současný systém hodnocení
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 02.10.08  22:05

Ivanusko, bratře, už zase? ;-)
    Jo takhléééé, že bysme všichni sami před sebou zdrhli? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ivanuska-Matej-RSka-

Ivanuska_Matej ( RSka) 02.10.08  21:55

jo svihaku ;-) ;-) v akej faze je ten vas konkurencny web co sa chystal?? ja len tak pre istotu .. nech sa mame kam prestahovat :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 02.10.08  21:55

Ale vždyť to ti nikdo neříká, taky jsme si navzájem dali desítky, a nějak velcí kámoši nejsme. Každej máme někde podporu, a možná to rozvášní ostatní.
    Filuta není rozhodně špatnej. Prostě tady na všechno koukáme svýma očima. Já to vidím tak, ty tak, on zase takhle.
    Možná by se to dalo nazvat ponorkou.

Ale měly by se rozlišovat boje s nováčky a fakery od bojů "starých" uživatelů...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 02.10.08  21:51

Já jsem vinnen ve všech bodech, ale taky díky mě opravil známky už nejeden "šílený" uživatel, i za velké nevole ostatních. To si málokdo uvědomí. Fakerů už jsem také pár odhalil.
    Ale zrovna boj Filuta- Mike vidět nemusím. Poslední zhasne...
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 02.10.08  21:51

s tim nemuzu souhlasit Svihaku. S Chobotem jsem, pokud jde o znamky, na jedne vlne. A pokud by nejakej b.lb chtel hned namitnout, ze jsme kamaradi, co si navzajem rozumi a daji si po 10ti bodech, tak nikoliv. U Seata nemam 3x10 a i tak jsem podekoval. Neni zadna SZ ani verejna zprava, ze bych to zpochybnil nebo se dozadoval lepsiho hodnoceni, natoz abych si to vynucoval zhorsovanim jeho znamek..!! K.urva uz!!!
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 02.10.08  21:48

Šviháku. Zrovna od tebe to fakt sedí. Dovolil jsem si jako jediný tu ti říct co si o tom myslim a za to teď dostávam ´kapky´ pokaždý když něco napíšu.....škoda mluvit.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 02.10.08  21:44

Kluci, nechme těch soubojů. Pan Filuta je veterán těhle stránek, s-mike oblíbená celebrita. Byl by to souboj gigantů, a to už nikdo nechceme.

Chobote, ty se vždycky snažíš vystupovat jakoby rozumně a nestranně, ale tím tady naděláš nejvíce zla. Radši na to nepiš nic, jsi takovej malej podvraťáček, prostě pšššššt...

No tak, kluci, auta. Haló, auta se tu řeší!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 02.10.08  21:43

to je nejakej paranoickej uzivatel, kterej pote, co jsem mu dal 10-10-10 za Mustanga a 10-9-9 za jeho BMW zacal naprosto nepricetne kopat kolem sebe, zhorsovat mi znamky a sirit po ostatnich forech sve teorie o nejakym mym alter egu a ovlivnovani radakce a admina..

je fakt, ze jsem uz nekolikrat proklamoval, ze bodovani resit nebudu, ale tyhle sprostarny nebudu dal tolerovat..

mas dukaz, ven s nim.. nemas, drz hubu!!!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…