Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 05.10.08 14:09
« Re: Pojďme vymyslet přezdívku pro s-mikovo Turbo
no tak to jsem sam zvedavej..!
Zatim mi to pripada spis jako mucholap. Kdyz pucuju predni naraznik, sklo a kryty zrcatek, tak si rikam, ze v nasi mestske ctvrti delam(e) praci za nekolik stovek pavouků.. >:D -
s-mike (RSKa) 05.10.08 13:05
« Re: Viděla jsem tě...
Fefe
tak bud je to tak, ze me Lada tak moc nechce videt nebo ze ty me podvedome hledas vsude a furt.. >:D >:D >:D
ne, jako vzdy to chce najit nejaky poučení a pozitivni rysy dané situace.. Tvuj manzel ma vetsinovou sexualni orientaci a to je skvely. Kdyz se tak koukam kolem sebe, jak jsou ti dnesni mladi mužove "vytunění", tak mam pocit, ze udavana 4% tech "jinak" orientovanych, je znacne poddimenzovane cislo.. >:-[] -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 05.10.08 12:31
« Re: Viděla jsem tě...
Jo tááák mařky??A našel jsi,našel??? >:D >:D
Stáli jsme na křižovatce na červenou a přímo proti nám jsi se vynořil,tak jsem do Ladě kopla a říkám - hele Porsche a pak na něho dyť to je Michal a on kde,já ho neviděl.Nechápu,vždyť jsi byl přímo uprostřed křižovatky a zcela sám a on tě neviděl.Kdyby tam stála nějaká koc,tak ju jistě nepřehlídne >:D >:D >:D -
"-- skrytý --" 03.10.08 10:36
« Re: vyjádření pro Filutu
pěkná slohová práce, ale na mou JEDNODUCHOU otázku jsem odpověď nedostal.. nechceš jít dělat do politiky, máš proto viditelně předpoklady.
já jsem chtěl pouze vědět co ti chybí u fotek a recenze, že jsem dostal 9-9, nechtěl jsem aby jsi mi dal desítky, pokud si myslíš, že si je nezasloužím, ale chtěl jsem vědět proč si to myslíš, abych to třeba mohl napravit, ale je viditelné, že nemáš žádný argument, koukal jsem na některé tvá hodnocení a třeba 10 za recenzi nebo fotky jsi dal i tam kde je viditelné, že jsou horší než třeba u mé recenze
a hodnocení tvého porshe jsme dal 10-10-10 tedy nad průměr, ty osmičky byly jen dočasné...
take jsem NIKDY NIKDE nenapsal že ty by jsi byl uživatel Stefan_H nebo jakkoliv s ním spojen
pouze jsem uvedl doměnku, že by to klidně mohl být některý z uživatelů v toptenu, ale nikoho jsem nejmenoval!!! ale nebylo to ve spojitosti s tebou! pokud to tak vyznělo nebo by to někoho napadlo, tak já veřejně prohlašuji, že můj osobní názor je s tímto nemám s-mike nic společného...
nyní vracím hodnocení u porsche, tak jak jsem je původně dal a jak si myslím, že by mělo být (je to skvělé auto a dobrá recenze) 10-10-10, i když jsem se odpověďi nedočkal, a abych byl upřímný už o ni ani nestojím, nemám rád nafoukance a nerad se s nimi i bavím, takže tím to tuto diskusi končím....
přeji ti mnoho šťastných kilometrů a asi bude lepší když se zde bude pouze "obcházet" jelikož je viditelné, že nejsme naladěni na stejnou notu...

Bojim se, aby proti Turbouku nemel neco Turbokluk, ktery tu taky semtam vystupuje.. ;-)