Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 08.10.08  20:16

« Re: Turbo

ze bych Katerine odkázal nejakej ten dloužek?? Stromy nejaky mame, ale zadnej adekvatni mym 90ti kilum.. ale mohl bys me za uplatu prejet svym trakturkem >:D

Novic

tys potkal Mateje a Ronnypa.. To byl tedy potkavaci den, protoze me pred chvili na nastupnim ostruvku kdosi klepal na bocni okenko Turba.. a on.. nas novej Admin!
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 08.10.08  19:45

Ty nemáš na zahradě stromy??? Prej stačí klika, mike....ale možná ještě chvíli zůstań s námi....napsal jsi už závěť!??? Že bych k tobě poslal tetu Kateřinu...... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 08.10.08  19:27

zluta vedle toho lamba byl jeste zluty notebook Lamborghini ;-) :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 08.10.08  19:15

a barva Lamba?
  • « 00 Reagovat !

Novic (Porsche team/GT-R team) 08.10.08  19:10

jo jio byl jsem tam na invexu a byl tam Lambo Gallardo Spider!!!fakt luxusni a setkal sem se tam s matejem a ronnypem ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 08.10.08  19:08

Poustnik je bliz pravde..

teda skoro.. rano ve ctvrt na devet jsem uz byl vzhuru.. a hledal strom, na kterej bych se povesil.. protoze jsem procitnul ze zmineneho snu do krizove reality..!

ale je legracni, ze cestu do Olomouce jsem dnes opravdu planoval

:-)

co ty Novici, tos jel dnes do Brna na ten Invex?
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 08.10.08  19:01

Ve čtvrt na devět ještě Mike chrní a nechá si zdát o burze, na které nezuří žádná krize, takže to asi nebyl on.... >:D Hoj!
  • 00 Reagovat !

Novic (Porsche team/GT-R team) 08.10.08  18:55

« Turbo

turbo na D1!mezi olomoucem a a brnem...jelo smerem brno....autobus predjelo jako stihacka >:D bohuzel jsem si nestacil vysimnout jestli to je 997 nebo 996 nebo jestli tio neni dokonce GT2 997!nebyl jsi to ty?pokud nechces odpovedet zde majku odpovez na SZ ;-) :yes:

PS:bylo ctvrt na 9 rano ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 07.10.08  13:12

« Re: Sexuální Porsche

Já jsem zválcovanej dneska, jako Platejz!!!! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 07.10.08  00:31

Já jsem zkancovanej dnes jak pes >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 07.10.08  00:02

I ty kanče >:-[] >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 06.10.08  23:57

PeT-a: Všude ;-)
  • « 00 Reagovat !

Novic (Porsche team/GT-R team) 06.10.08  22:09

>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D jinak musim psat jakousi hrubou verzi slohovky...ta hruba verze znamena ze je to takova priprava na slohovku kdy nevadi ze tam jsou chyby >:D pres vikend se mi to nechtelo delat a kdo jede ne invex to mnel ode¨vzdat dneska ale jak jsem napsal mne se nechtelo tak to musim psat ted no >:D a jeste rano vstavat o pul sedme na pevecky krouzek...ve stredu maximalne o pul pate vstavat......jezis to zas bude >:D :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 06.10.08  22:06

Novic do postele huš!!!!! :-O :-O A já vám můžu přidat historku, jak jsem jel s dcerama Vídní z plavání a na červenou jsme zastavili u sex-shopu. A starší povídá - hele tati! tady to už mají pěkně vyzdobené na vánoce!!!! A já kouknul na ty červené svítící řetězy mezi siluetami nahotin a několik vibrátorů a odvětil - spíš na heloween, ne!!!!!???????? :-)
  • « 00 Reagovat !

Novic (Porsche team/GT-R team) 06.10.08  21:54

fefe tys mne odhalila >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 06.10.08  21:51

věřím, ze az prijdu rano k PC, tak ze tam budu mit jednu velmi dlouhou a jeste vic barvitou SZ of Feferonky!

ted jdu spat a jen doufam, ze s ohledem na toto velmi atraktivni tema nebude rano pocet prispevku pres 10.000 >:D . U teto kulate udalosti bych totiz chtel byt osobne!!

Dobrou ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 06.10.08  21:50

Mno omladina, dnešní omladina si už užívá od 13, takže nevím nevím jestli tu jen koukají >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 06.10.08  21:47

Tak to by jste chlapci neusnuli >:-[] A ten můj už vůbec ne >:D >:D
    A navíc sem chodí i omladina,která teď jako mlčí a jen sleduje,co se z toho vyvrbí.Jinde bych neváhala >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 06.10.08  21:47

Focus je buďto dobře vytvarovanej, nebo máš holku anorektičku...i když...teď mě napadá, že důležitější je maximální plocha styku a přenesení váhy, než celková hmotnost! Tak vy si tady bojujete o číslo příspěvku a já tady uspávám! No jsem v nevýhodě, ale v lecčems zase ne....že!!!! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 06.10.08  21:44

Fefe

ANÓÓÓÓ!!!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…