Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 08.10.08 19:08
« Re: Turbo
Poustnik je bliz pravde..
teda skoro.. rano ve ctvrt na devet jsem uz byl vzhuru.. a hledal strom, na kterej bych se povesil.. protoze jsem procitnul ze zmineneho snu do krizove reality..!
ale je legracni, ze cestu do Olomouce jsem dnes opravdu planoval
:-)
co ty Novici, tos jel dnes do Brna na ten Invex? -
Novic (Porsche team/GT-R team) 08.10.08 18:55
« Turbo
turbo na D1!mezi olomoucem a a brnem...jelo smerem brno....autobus predjelo jako stihacka >:D bohuzel jsem si nestacil vysimnout jestli to je 997 nebo 996 nebo jestli tio neni dokonce GT2 997!nebyl jsi to ty?pokud nechces odpovedet zde majku odpovez na SZ ;-) :yes:
PS:bylo ctvrt na 9 rano ;-) -
Novic (Porsche team/GT-R team) 06.10.08 22:09
« Re: Sexuální Porsche
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D jinak musim psat jakousi hrubou verzi slohovky...ta hruba verze znamena ze je to takova priprava na slohovku kdy nevadi ze tam jsou chyby >:D pres vikend se mi to nechtelo delat a kdo jede ne invex to mnel ode¨vzdat dneska ale jak jsem napsal mne se nechtelo tak to musim psat ted no >:D a jeste rano vstavat o pul sedme na pevecky krouzek...ve stredu maximalne o pul pate vstavat......jezis to zas bude >:D :no: -
Poustnik 06.10.08 22:06
Novic do postele huš!!!!! :-O :-O A já vám můžu přidat historku, jak jsem jel s dcerama Vídní z plavání a na červenou jsme zastavili u sex-shopu. A starší povídá - hele tati! tady to už mají pěkně vyzdobené na vánoce!!!! A já kouknul na ty červené svítící řetězy mezi siluetami nahotin a několik vibrátorů a odvětil - spíš na heloween, ne!!!!!???????? :-) -
s-mike (RSKa) 06.10.08 21:51
věřím, ze az prijdu rano k PC, tak ze tam budu mit jednu velmi dlouhou a jeste vic barvitou SZ of Feferonky!
ted jdu spat a jen doufam, ze s ohledem na toto velmi atraktivni tema nebude rano pocet prispevku pres 10.000 >:D . U teto kulate udalosti bych totiz chtel byt osobne!!
Dobrou ;-) -
Poustnik 06.10.08 21:47
Focus je buďto dobře vytvarovanej, nebo máš holku anorektičku...i když...teď mě napadá, že důležitější je maximální plocha styku a přenesení váhy, než celková hmotnost! Tak vy si tady bojujete o číslo příspěvku a já tady uspávám! No jsem v nevýhodě, ale v lecčems zase ne....že!!!! >:D

Novic
tys potkal Mateje a Ronnypa.. To byl tedy potkavaci den, protoze me pred chvili na nastupnim ostruvku kdosi klepal na bocni okenko Turba.. a on.. nas novej Admin!