Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Martin911Turbo 08.10.08 21:33
« Re: Turbo
hehe, já na Cejlu už 4 rok dělám. Když tam parkuju svým youngtimerem, tak zamykám vše, ještě že mám i kola na zámek, páč člověk nikdy neví a smozřejmě už v roce 1989 pánové v SRN mysleli na zamknutí dveří zevnitř na el. knoflík, jak prozíravé >:D -
Ronnyp (RSKa) 08.10.08 21:24
« Re: Náhodička
kurna proc ja???jenom co dojedu do brna tak uz se tady o me neco rika!!!a zaclo to u mateje na kolejich minule me seznamoval s nejaky kamosem a ten rika:"tak to je ten co pil a ty si jako nemohl jo???kuva vzdyt ty ses prase jak svina stebou se neda vubec jit nekam pit"!!!ja takovej nejsem !!! -
s-mike (RSKa) 08.10.08 21:08
jel jsem rovne a okynko, pokud vylozene nejde o zivot, nestahuju. Aby se neposkrabalo.. >:D
kdyz jsem to jednou rikal policajtum, kteri me staveli, tak se smali.. a rikaji:" a pásy, pane ridici, nemate upnute proc? Aby se Vam neošoupaly??!" >:D >:D -
Dylan McKay 08.10.08 21:05
« Re: Turbo
No on admin nemocnej je, jenom se nechal ovlivnit TV reklamou na Coldrex- jak sedí pán na zastávce, a pšíkne. A paní povídá- já vím co vám je, a on na to- ale kotě, jak můžeš vědět... [odkaz] Coldrex! (omlouvám se, je to v brněnském jazyce)
No, a jestli mu někdo ten Coldrex nedal, tak tam na té zastávce sedí pořád... -
Ricardo 08.10.08 21:01
No vidíš já jsem si zase říkal jestli stáhneš oknýnko a dáme se do řeči >:D ale tys jel předpokládám rovně a asi ne jen tak, já jsem šel zase do školy. Takže by to od tebe bylo hezký a udělalo mě to radost i tak žes tady napsal že bys mě svezl ale já to mám z té zastávky asi tři minuty pěšky, čili ani bych si to svezení v Porsche neužil :-) -
s-mike (RSKa) 08.10.08 20:51
ja jsem zase uvazoval, jestli ti nabidnout svezeni.. a pak jsem si rikal, ze se te nejdriv musim zeptat, jestli se to smi, abys mi pak nebyl z titulu sve funkce zavázán >:D >:D
s tebou je to taky tezky.. clovek by ti treba rad věnoval aspon nejakou švestičku ze sve zahradky (co jsem se na ni dnes chtel věšet), ale ty uz Švestičku mas.. ;-\ -
Ricardo 08.10.08 20:39
Ahoj, no já jsem neklepal to bych si samozřejmě nedovolil jenom jsem mával tak dlouho až sis mě všimnul >:D Napřed jsem slyšel zvuk a všichni lidi pokorně zůstávali na ostrůvku tak jsem se podíval před co se bojí skočit... a známá barva, známá značka, uvnitř známá tvář - bylo to jasný :-)