Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 08.10.08  21:33

« Re: Turbo

hehe, já na Cejlu už 4 rok dělám. Když tam parkuju svým youngtimerem, tak zamykám vše, ještě že mám i kola na zámek, páč člověk nikdy neví a smozřejmě už v roce 1989 pánové v SRN mysleli na zamknutí dveří zevnitř na el. knoflík, jak prozíravé >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 08.10.08  21:30

jo to jsi mi vlastne neukazal no >:D nebo teda matej >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 08.10.08  21:30

Tak co teda chceš? Napřed ti vadí jako máš pověst a pak tady chceš vystavovat statistiku vypitých vodek >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronnyp-RSKa-

Ronnyp (RSKa) 08.10.08  21:27

kurna mohl by tu dat matej tu fotku naseho sloupecku tech vypitych vodek >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronnyp-RSKa-

Ronnyp (RSKa) 08.10.08  21:24

« Re: Náhodička

kurna proc ja???jenom co dojedu do brna tak uz se tady o me neco rika!!!a zaclo to u mateje na kolejich minule me seznamoval s nejaky kamosem a ten rika:"tak to je ten co pil a ty si jako nemohl jo???kuva vzdyt ty ses prase jak svina stebou se neda vubec jit nekam pit"!!!ja takovej nejsem !!!
  • « 00 Reagovat !

Novic (Porsche team/GT-R team) 08.10.08  21:22

jo je opravdoveja je to v pohode typek stejne jako ronnyp ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 08.10.08  21:19

Svihak

Matej a fejk nebo dokonce snad duch? Koukni na [odkaz] , tak velkej opilec, abych tohle zkonzumoval, zase nejsem.. to ma na svedomi naprosto hmotnej Matej! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 08.10.08  21:14

No vidíš na to jsem úplně zapomněl i kdyžs mě to už říkal. Tak vím pro příště, rovnou tě přepadnout a vlézt do auta >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.10.08  21:12

Takže Ivanuska není fake, Matej není duch? On je opravdovej?
  • « 00 Reagovat !

Novic (Porsche team/GT-R team) 08.10.08  21:12

>:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 08.10.08  21:10

Švihák: tak se mluví jenom v okolí Cejlu >:D jinak ten borec kýchá jak úderník >:D
    Novic: no dobrá. Hlavně když tě Ronnyp a Ivanuska neopili, teda hlavně Ronnyp, tomu by to bylo podobný >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 08.10.08  21:08

jel jsem rovne a okynko, pokud vylozene nejde o zivot, nestahuju. Aby se neposkrabalo.. >:D

kdyz jsem to jednou rikal policajtum, kteri me staveli, tak se smali.. a rikaji:" a pásy, pane ridici, nemate upnute proc? Aby se Vam neošoupaly??!" >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

Novic (Porsche team/GT-R team) 08.10.08  21:07

jooo to j to je v pohode ja jen napsal duvod proc jsi neprisel tak jsem to myslel >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.10.08  21:05

No on admin nemocnej je, jenom se nechal ovlivnit TV reklamou na Coldrex- jak sedí pán na zastávce, a pšíkne. A paní povídá- já vím co vám je, a on na to- ale kotě, jak můžeš vědět... [odkaz] Coldrex! (omlouvám se, je to v brněnském jazyce)

No, a jestli mu někdo ten Coldrex nedal, tak tam na té zastávce sedí pořád...
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 08.10.08  21:04

Novici ahoj. Jsem nemocnej, ale jsou situace kdy do školy musí jít člověk i nemocnej. Jestli to neznáš tak ti závidím, ale neboj to příjde, nejpozději na střední >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 08.10.08  21:01

No vidíš já jsem si zase říkal jestli stáhneš oknýnko a dáme se do řeči >:D ale tys jel předpokládám rovně a asi ne jen tak, já jsem šel zase do školy. Takže by to od tebe bylo hezký a udělalo mě to radost i tak žes tady napsal že bys mě svezl ale já to mám z té zastávky asi tři minuty pěšky, čili ani bych si to svezení v Porsche neužil :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 08.10.08  20:54

no to jsem zvedavej, jak se z toho novej pan Admin ted vykroutí.. >:D
  • « 00 Reagovat !

Novic (Porsche team/GT-R team) 08.10.08  20:51

no my jsme to mneli domluveny s matejem a ronnypem mnel prijit i nas novej admin ale je nemocnej
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 08.10.08  20:51

ja jsem zase uvazoval, jestli ti nabidnout svezeni.. a pak jsem si rikal, ze se te nejdriv musim zeptat, jestli se to smi, abys mi pak nebyl z titulu sve funkce zavázán >:D >:D

s tebou je to taky tezky.. clovek by ti treba rad věnoval aspon nejakou švestičku ze sve zahradky (co jsem se na ni dnes chtel věšet), ale ty uz Švestičku mas.. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 08.10.08  20:39

Ahoj, no já jsem neklepal to bych si samozřejmě nedovolil jenom jsem mával tak dlouho až sis mě všimnul >:D Napřed jsem slyšel zvuk a všichni lidi pokorně zůstávali na ostrůvku tak jsem se podíval před co se bojí skočit... a známá barva, známá značka, uvnitř známá tvář - bylo to jasný :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…