Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Thomasino 14.09.10 20:45
« Re: Sraz se vydařil! Reagovat
Kur.nik šopa! V Int.Exploreru v.8 mi nefunguje tlačítko "reagovat" :-O
Musel jsem zavřít a otevřít v Mozille a znovu se přihlásit..
S-MIKU, ten svetr nehoří, je to můj "starý" svetr, který vozím jako rezervní kdyby mě přepadla zima. Vzhledem k tomu, že mám ještě další dva a k tomu nějaké fleesové mikiny, tak na to fakt nespěchám >:-[] Leda bych k tobě pro něj poslal kolegu Petera Ch., co bydlí za rohem na Syr. Dobře se znáte, rád tě zase uvidí a omrkne tvé skvělé káry ;-) -
Thomasino 14.09.10 20:25
« Re: Sraz se vydařil! Reagovat
Také díky za vydařený sraz, jdu hned mrknout na fotky, které jsem ještě neviděl. Právě jsem se vrátil z Prahy (zase ty hnusné kolony), mají tam v Čechách hnusně, pršelo v Praze a na Vysočině, tady před Brnem to skončilo >:-[]
Mojito, mimochodem bych si dovolil lehce nárokovat druhou část hlášky od Mekura, ale je to detail. Hlavně že byla sranda :-) Merkur tuším říkal, že ho nebaví už jezdit na okruhu v Brně, že je to už nuda a já na to že je to stále dokola >:-[] -
s-mike (RSKa) 14.09.10 15:01
« Re: Sraz se vydařil!
vic fotek, nez je pod Seatem, uz nemam. Račte se pokochat. A nezbytny dovetek.. sem pod Porsche uz jsem to dat bohuzel nemohl, nemam misto. A kdyby mi chtel zas nekdo chytre poradit, ze mam par starsich fotek promazat, tak predem odpovidam, ze uz jsem tak ucinil. A stejne to bylo ku ho.vnu -
Dylan McKay 14.09.10 09:58
« Sraz se vydařil!
Dík moc kluci za vřelé přivítání do vašeho HDR Brno RSka klubu! >:D
Nejdříve jsme se setkali u hradu Veveří, představili jsme se, poté jsme rozložili auta podél hradu, a když Mojito prohlásil: "Tak pánové, dneska to vypadá na pěknou kompozici!", začalo se fotit... ;-)
Po nějaké hodině jsme se přesunuli do restaurace do nedaleké obce. Já dostal od s-mika dva kvalitní kubánské doutníky, jedlo se a pilo se.
A sranda byla taky.
Merkur: "Mě už jezdit okruhy nebaví. Je to pořád dokola!" >:D
Pak jsme se začali rozcházet. Možná bych tam seděl dále, ale u vedlejsího stolu sedící osvalený klučina se s námi skrze jednu sličnou slečnu Lucii chtěl seznámit. Ale když po mě začal chtít i číslo, i zalekla se moje čočka, a mazal jsem do bezpečí svého přeairbagovaného lívance.
Wroooum! Odjezd!
Těším se na další setkání! -
s-mike (RSKa) 14.09.10 07:24
« Re: píšou o nás na Lupě
specham na okruh, tak jen telegraficky..
jpor - perfektni analyza, jako obvykle
wl - zdravime i my, z Tureckych stranek do Turecka
Jerry - fotky mam zatim jen tri, Jako obvykle musim poznamenat, ze nemam misto tady, plni se to i pod BMW, takze tentokrate je tim spravnym mistem Seat
ucastnici srazu - dik za ucast, pokec a foceni. Specialni dik Thomasinovi za svetr (cestne vratim) a Svihakovi za zebirka (tam navratnost dikybohu resit nemusime, zebra byla vyborna!)>:D