Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 16.10.08 19:12
« analýza a vyvození dusledku z neuspechu nasi kandidatky na MISS MACZ
svolavam poradu clenu Rib-Scanners-Clubu a jejich sympatizantu. Predmetem bude neuspech nasi kandidatky pri dnesni volbe MISS..
nejdriv shrnuti. Obsadili jsme druhe misto, což je v rozporu s nasi obecnou snahou o dosahovani tech nejvyssich met. Objevily se i nazory, ze anketa byla zmanipulovana. To ovsem pro nas neni omluvou, protoze bychom meli byt schopni takovou manipulaci zmanipulovat..
Kritiku cílíme i na nasi vymodelovanou modelku. Domnivam se, ze jeji nedostatesna vychrtlost mohla mít vliv na nase neuspesne snazeni. Čimž odpovidam na nektera empaticka doporuceni v Kubyyykove diskuzi, ze by snad ted uz konecne (a za "odmenu" za druhe misto) mela dostat najíst.
NEDOSTANE!! -
Poustnik 16.10.08 18:50
« Miss MACZ říjen 2008
Protože jsi měl miku soutěžící, tady máš zhodnocení hlasování - že jsi to ty... :-)
SHRNUTÍ MISS MACZ říjen 2008
Takže skončil 24 hodinový maraton hlasování, i pro mě překvapivý. Vítězka získává sadu čepiček na ventilky, Thomas musí přítulce dodat k těm čepičkám to auto, to jsem zapoměl v propozicích dodat.... >:D
Takže Thomasova přítulka někde ve výšinách, 1. místo, 65 bodů.
Na dalších místech byla veliká tlačenice, bylo to překvapivě vyrovnané, kdyby hlasování trvalo týden, mohlo to dopadnout úplně jinak, ale to mě už by nebavilo a hledat to v dlóóuhé diskuzi by bylo na smrt. Chtěl jsem jen dát návod, že taková soutěž se dá zorganizovat levou zadní.... :-)
Takže na druhém místě skončila se 14 body s-mikova modelka, všichni ji z macz známe, snad jí dá mike najíst, až jí půjde pogratulovat.
Na třetím místě skončila s 13ti body kaaFrova polovička, je vidět, že má na macz dobré kámoše a ti jsou někdy k nezaplacení. Děkuji mu za pomoc s počítáním a spočítal to dobře, klidně si to přepočítejte. :-)
S 11. body na čtvrtém místě skončila přítulka Leilly....kdo viděl její starší fotky, ví, že je nejodvážnější! :-) :-)
Karfiolova dívka z mnichova obsadila páté místo, já ji obdivuji, že v té chumelenici nezalezla někam za kamna a pózovala....
8 bodů a o 6 až 8mé místo se dělí Katuliiinka, ďůče od Veselyta a krásná neznámá od Dr.Chobota, která má určité až ohromující přednosti..... :-)
S 6. body se na 9 až 13tém místě vedle sebe poskládal Mexičan na skůtru, sorry.... uživatelka monious, která má ve fotogalerii celou sérii svých fotek, pěkných....Kubyykova přítulka a malá neela. :-)
5 bodů posbíral zdendínův berušák,
3 body a 15té místo dostala od věrného Chobota Fefe,
Vetteho bílá modelka sezobla poslední 1 bod a 16té místo a na chvostu, 17tém až 19tém místě se povaluje Filkova polovička na Makarské, polovička zipa2016 a bílé místo po Kyskyho fotce, kterou stáhnul.....Kdyby chlapi věděli, že mají hlasovat, tak to bylo jistě jinak, ale víc než 24 hodin jsem hlasování hlídat nechtěl, tak sorry! Myslím, že jsme se pobavili a nikdo se neurazil, že skončil jinde, než bylo jeho očekávání. Hoj!!!! :-) -
Ivanuska_Matej ( RSka) 16.10.08 05:01
« 5252
5252 :-) akje pekne cislo na rano ze???
a co tak vtip na rano? >:D
ide stary ujko na bicykli a stretne uplne nahu zenu...rozhodol sa ze ju zvezie a zena si sadla na tyc...o chvilu hovori:vy ste si nevsimli,ze som naha?a on jej odpovie:a vy ste si nevsimli,ze toto je dievcensky bicykel?