Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.10.08  19:23

« Re: analýza a vyvození dusledku z neuspechu nasi kandidatky na MISS MACZ

souhlasím, že s tímto názorem nelze jinak než souhlasit >:D ta ómluvenka by se ale opravdu hodila >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.10.08  19:21

OK, ale priste to nahlaš vcas, omluvenku do skoly s kulatym razitkem samozrejme budes mit k dispozici..
  • « 00 Reagovat !

foto Ivanuska-Matej-RSka-

Ivanuska_Matej ( RSka) 16.10.08  19:21

do pr.dele >:D ja som uplne zabudol ze mi mame aj 3. clena >:D >:D

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.10.08  19:19

Dobrý den kápo, to jsme asi někde udělali chybu?
    Miss MACZ Listopad je naše to je jisté... >:-[] a omlouvám se za neúčast v hlasování, byl jsem se školou na výletě... :no:
  • 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.10.08  19:12

« analýza a vyvození dusledku z neuspechu nasi kandidatky na MISS MACZ

svolavam poradu clenu Rib-Scanners-Clubu a jejich sympatizantu. Predmetem bude neuspech nasi kandidatky pri dnesni volbe MISS..

nejdriv shrnuti. Obsadili jsme druhe misto, což je v rozporu s nasi obecnou snahou o dosahovani tech nejvyssich met. Objevily se i nazory, ze anketa byla zmanipulovana. To ovsem pro nas neni omluvou, protoze bychom meli byt schopni takovou manipulaci zmanipulovat..

Kritiku cílíme i na nasi vymodelovanou modelku. Domnivam se, ze jeji nedostatesna vychrtlost mohla mít vliv na nase neuspesne snazeni. Čimž odpovidam na nektera empaticka doporuceni v Kubyyykove diskuzi, ze by snad ted uz konecne (a za "odmenu" za druhe misto) mela dostat najíst.

NEDOSTANE!!
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 16.10.08  18:58

« Re: Miss MACZ říjen 2008

Není zač. Cukrblik.! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.10.08  18:52

« Re: Miss MACZ říjen 2008

za zaslani dekuji, Poustniku
  • 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 16.10.08  18:50

« Miss MACZ říjen 2008

Protože jsi měl miku soutěžící, tady máš zhodnocení hlasování - že jsi to ty... :-)
    SHRNUTÍ MISS MACZ říjen 2008
    Takže skončil 24 hodinový maraton hlasování, i pro mě překvapivý. Vítězka získává sadu čepiček na ventilky, Thomas musí přítulce dodat k těm čepičkám to auto, to jsem zapoměl v propozicích dodat.... >:D
    Takže Thomasova přítulka někde ve výšinách, 1. místo, 65 bodů.
    Na dalších místech byla veliká tlačenice, bylo to překvapivě vyrovnané, kdyby hlasování trvalo týden, mohlo to dopadnout úplně jinak, ale to mě už by nebavilo a hledat to v dlóóuhé diskuzi by bylo na smrt. Chtěl jsem jen dát návod, že taková soutěž se dá zorganizovat levou zadní.... :-)
    Takže na druhém místě skončila se 14 body s-mikova modelka, všichni ji z macz známe, snad jí dá mike najíst, až jí půjde pogratulovat.
    Na třetím místě skončila s 13ti body kaaFrova polovička, je vidět, že má na macz dobré kámoše a ti jsou někdy k nezaplacení. Děkuji mu za pomoc s počítáním a spočítal to dobře, klidně si to přepočítejte. :-)
    S 11. body na čtvrtém místě skončila přítulka Leilly....kdo viděl její starší fotky, ví, že je nejodvážnější! :-) :-)
    Karfiolova dívka z mnichova obsadila páté místo, já ji obdivuji, že v té chumelenici nezalezla někam za kamna a pózovala....
    8 bodů a o 6 až 8mé místo se dělí Katuliiinka, ďůče od Veselyta a krásná neznámá od Dr.Chobota, která má určité až ohromující přednosti..... :-)
    S 6. body se na 9 až 13tém místě vedle sebe poskládal Mexičan na skůtru, sorry.... uživatelka monious, která má ve fotogalerii celou sérii svých fotek, pěkných....Kubyykova přítulka a malá neela. :-)
    5 bodů posbíral zdendínův berušák,
    3 body a 15té místo dostala od věrného Chobota Fefe,
    Vetteho bílá modelka sezobla poslední 1 bod a 16té místo a na chvostu, 17tém až 19tém místě se povaluje Filkova polovička na Makarské, polovička zipa2016 a bílé místo po Kyskyho fotce, kterou stáhnul.....Kdyby chlapi věděli, že mají hlasovat, tak to bylo jistě jinak, ale víc než 24 hodin jsem hlasování hlídat nechtěl, tak sorry! Myslím, že jsme se pobavili a nikdo se neurazil, že skončil jinde, než bylo jeho očekávání. Hoj!!!! :-)
  • « 00 Reagovat !

Ivanuska_Matej ( RSka) 16.10.08  05:01

« 5252

5252 :-) akje pekne cislo na rano ze???
    a co tak vtip na rano? >:D

ide stary ujko na bicykli a stretne uplne nahu zenu...rozhodol sa ze ju zvezie a zena si sadla na tyc...o chvilu hovori:vy ste si nevsimli,ze som naha?a on jej odpovie:a vy ste si nevsimli,ze toto je dievcensky bicykel?

• « 00 Reagovat !

foto Ronnyp-RSKa-

Ronnyp (RSKa) 15.10.08  22:06

« Re: akce " zelena kocka"

jjj dobrou jo a mateji tys chtel nekam jit ja se musel ucit a zase sem dosel ve 4rano dom tak toho nech naposledy cos me zase vytahl nekam
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 15.10.08  22:02

tak snad se jednou domluvime..

s Matejem jsem se uz loucil pres SZ, takze dobrou preju i tobe a vsem, kteri jsou jeste vzhuru..!
  • « 00 Reagovat !

Ivanuska_Matej ( RSka) 15.10.08  22:01

napr ako vcera ze?? smradi ... na jedno pivo ma vytiahli a skoncili sme zase o 4 rano boh vie kde ...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronnyp-RSKa-

Ronnyp (RSKa) 15.10.08  21:52

no tak jako mi nikdy nevim kdy a kam jdem rozhodujem se na posledni chvilu a tyto akce sou pak nejlepsi
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 15.10.08  21:34

hele, v mym stavu a veku to neni tak, ze ted mi reknes at nekam dojdu a ja vystartuju.. kdyz se domluvime dopredu a bude to akce, kde nebudu mit skrz vek evidentni hendikep, kliďánko prijdu!!
  • « 00 Reagovat !

foto Ronnyp-RSKa-

Ronnyp (RSKa) 15.10.08  21:29

neverim ze ty nekam za nama dojdes!!!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 15.10.08  21:29

to teda vidim s tou inteligenci naseho naroda bledě.. hele, kdy studujete, kdyz se furt seznamujete, parite a ....?
  • « 00 Reagovat !

Ivanuska_Matej ( RSka) 15.10.08  21:25

ju tak to aby si sa obliekol :-)

"sexi zhava zoznamovacia party Masarycky" je prave v 2 faces :-)

edit: dufam ze sa obliekas
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 15.10.08  21:24

tak na dalsi seznamovaci vecirek prijdu taky
  • « 00 Reagovat !

Ivanuska_Matej ( RSka) 15.10.08  21:22

zoznamovaci vecierok MZLU (mendlovka)
    faval
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 15.10.08  21:20

no jooo, ale akce typu Semilasso nepocitam. Tam by me totiz stejne nepustili. Tam si na studenta uz opravdu hrat nemuzu.. Mimochodem, ta vcerejsi akce byla co a kde?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…