Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 16.10.08 21:12
« Re: analýza a vyvození dusledku z neuspechu nasi kandidatky na MISS MACZ
svihnout se na MACZ prece nerika!! :-O
ze ses spokojen s dosavadnim zivotem ti preju a zavidim.. kdyz uz jsme u te morbidni tematiky, tak pekne naivne a zprima glosovane tvou dcerou, presneji jejim mládím, navrhni ji to nejmodernejsi, co soucasne pohrebnictvi nabizi.. nikoli popel ve skrini, kterym bys mohl pri neopatrne manipulaci tak jaksi posmrtne, in-memoriam, zaprášit mébl.. ALE.. premena nebostika pod vysokou teplotou a tlakem do diamantu. Tento lze pak umistiti do libovolneho sperku. Takze bys byl krasnej i po smrti.. i kdyz uz ne chlupatej na hrudi.. to ne-e -
Poustnik 16.10.08 21:02
Nebyl jsem v kryptách brněnských, ale někde....v Klatovech???? Nebo kde....Já mám hřbitovy rád a rád si je prohlížím....už tam nesmím se starší dcerou, ta se hned ozve - To jdeme zase mezi mrtvoly???? I když to zrovna teď řeší, ptala se mě v jakém hrobě bych chtěl být pohřbený a kolik jich naše rodina má.....Tak jsem jí říkal, že se možná nechám sežehnout a může mě mít doma ve skříni.... :-) Jo, jo....jsou to filozofické otázky, ale já vím, že kdyby to se mnou švihlo teď, že jsem měl život parádní!!!! ;-) -
s-mike (RSKa) 16.10.08 20:48
kdyz tak putujes po Svete, byl ses tam nekdy (myslim ty Kapuciny)podivat?
Velmi poucne pro ty, kteri furt spechaji a maji ten hodnotovej zebricek nastavenej do dnesnich modernich casu.. (tim ale nemyslim tebe)
kdyz tam tak chodis, v tom tichu, koukas na ty mumie mnichu s cihlou pod hlavou a ctes jejich poselstvi..
co jste Vy, byli jsme i my. Co jsme my, budete i Vy! -
s-mike (RSKa) 16.10.08 20:25
..jak je rok dlouhej nebo jeste i dýl. Treba jako u nas v klubu..
pokouseli jsme se ziskat kryptu u Kapucínů tady v Brne, jako kancelarske prostory pro nas klub. Jsou tam ulozeni vysušení mumifikovani kapucíni, náš zatim nedostizny vzor.. Ale prozatim žádáme marne.. -
Poustnik 16.10.08 19:58
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D Ježiš...s-miku, tys mě teď rozesmál, že jsem se málem zadusil večeří!!! >:D >:D
Myslíte, že by nesměli hlasovat mužové pro své polovičky??? Jen pro cizí???? Proto jsem dal nutnost hlasovat pro 3 adeptky, aby se zájem trochu rozložil a při tom muž doma dostal večeři..... >:D -
Ivanuska_Matej ( RSka) 16.10.08 19:29
ale zase ked vylucime vsetky 1 miesta ktore udelili ucastnici "svojim" favoritkam tak by sa to mozno aj mierne zamiesalo....
poustniku? myslim ze som nasiel problem v hlasovani... spriazneni sa nesmu zucastnovat ziadnej ankety (vsade to tak je) -
s-mike (RSKa) 16.10.08 19:28
ale pak me vyfotis ucitelku, az ji tu omluvenku ve znění
"omluvte 4-Matica z vyuky z duvodu pocitani žeber v nasem klubu. Dekuji, s pozdravem Supermike a Ivanuska Matej"
předáš!! >:D