Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.10.08  17:50

« vv

s tím přičítáním bodů to je docela deobrej napad
  • « 00 Reagovat !

foto marbar

marbar 19.10.08  17:35

« Re: vzkaz pro Poustnika

Ahoj som tu na MACZ novy a toto je moj prvy prispevok tady... ale diane na tomto servery sledujem uz asi rok aj nieco ( skoro denne- uz je to nieco ako uchylka) mozno sa dokopem aj k tomu pridat sem auto ale zatial neviem... ale spat k teme o hodnoteni aut. Tato tema sa tu preberala uz nespocitatelne vela krat no moj nazor je taky ze z udelenych bodov by sa nemal robit priemer ako tomu bolo doteraz ale body sa mali jednoducho pricitavat. Taky s-mike by mal teraz mozno nejakych 3000 bodov .. proste aj keby vam niekto dal len jeden bod tak by vam to "pomohlo" .. myslim ze by to bolo asi najobjektivnejsie .. inak dadankov napad z kategoriama sa mi tiez zapacil. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 19.10.08  16:56

ano oldtimery hlasuju vsema deseti :-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dadanek-AlkoholixXx-

Dadánek (AlkoholixXx) 19.10.08  16:32

To rozdělení bych dal podle typu karoserie, protože to každý zadává...tudíž by bylo asi nejjednodušší to systémově zrealizovat.
    Je tu 12 kategorií... tak třeba každé 3dny by se zobrazovala jiná kategorie. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 19.10.08  16:28

V podstatě ano, chtělo by to tu rozdělit na řady aut (osobní, nákupní taška, 10 dětí, sportovní, SUV, poctivej tereňák a zvlášť bych dal oldtimery) a každá kategorie by měla svůj top ten
  • « 00 Reagovat !

foto Dadanek-AlkoholixXx-

Dadánek (AlkoholixXx) 19.10.08  16:25

S tím hodnocením je to tak... já bych měl ten nápad, že týden co týden by se v top ten zobrazovali vozy jiné kategorie (SUV, sedan, kombi....) Takže každý týden by bylo jiné pořadí na MACZ a také by bylo vidět mnohem víc aut pro ostatní uživatele, o kterých třeba ani někdo neví, že tu jsou... co myslíte?? Pokud se vám to líbí, mohu napsat email do redakce.
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 19.10.08  16:21

souhlas, rozdělení pouze na 3 kategorie od 1-10 j málo, chtělo by to změnu
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 19.10.08  16:20

ale, ale další milovník 911 993 ;-) vítej!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 19.10.08  14:37

Dobrej.

ja to povazuju za urcitej nedostatek jinak prijemnyho webu MACZ. Pro novacky by tu melo bejt nejaky strucny uvedeni do problematiky, zejmena pokud chteji nekoho jinyho hodnotit.. Vis, hodnoceni a znamkovani je totiz zdejsi Achyllovou patou. Prakticky kazdej uzivatel ma svuj napad na to, jak to zlepsit.. ale vzdycky to ma nejaky dalsi ALE..

a pokud si prectes muj obsahlej prispevek nize, i ja jsem, za jistych okolnosti, priznivcem sirsiho pouziti stupnice znamek, nez jen desitkovat bez rozmyslu, ze slusnosti, z povinnosti.. ale p l o š n ě ..

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.10.08  14:00

dobrý den. ta černá ovce jsem já. na moje.auto.cz jsem krátce a nevěděl jsem, že je tu jakési top ten, kde o pořadí rozhodují setinky bodů. měl jsem za to, že osmička je velmi dobrá, později mi v diskuzi bylo vysvětleno, že jsem tím recenzi označil za příliš průměrnou. dal jsem ti tedy desítku, abych tě v žebříčku příliš nepoškodil a omlouvám se za komplikace. Ale abych byl upřímný, kvůli samým desítkám ztrácí zdejší hodnocení informační význam a je to škoda.(auto máš samozřejmě skvělé, ale jám mám prostě raději starší typ 993, proto devítka u auta). já rozhodně nemám ambice zde někoho poškozovat, poněvadž se svým autem se do top ten stejně nikdy neodstanu, ale pokud zde budeme dávat desítky z povinosti, tak raději neznámkujme vůbec a hodnoťme se slovně pod články v diskuzích. tolik snad na vysvětlenou

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.10.08  13:59

dobrý den. ta černá ovce jsem já. na moje.auto.cz jsem krátce a nevěděl jsem, že je tu jakési top ten, kde o pořadí rozhodují setinky bodů. měl jsem za to, že osmička je velmi dobrá, později mi v diskuzi bylo vysvětleno, že jsem tím recenzi označil za příliš průměrnou. dal jsem ti tedy desítku, abych tě v žebříčku příliš nepoškodil a omlouvám se za komplikace. Ale abych byl upřímný, kvůli samým desítkám ztrácí zdejší hodnocení informační význam a je to škoda.(auto máš samozřejmě skvělé, ale jám mám prostě raději starší typ 993, proto devítka u auta). já rozhodně nemám ambice zde někoho poškozovat, poněvadž se svým autem se do top ten stejně nikdy neodstanu, ale pokud zde budeme dávat desítky z povinosti, tak raději neznámkujme vůbec a hodnoťme se slovně pod články v diskuzích. tolik snad na vysvětlenou

• « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 19.10.08  13:52

mno tak eticky hodnot jen toho koho chces a je to :P
    ja moc komplimentu nedavam takze prosim >:D
    o tom embecku jsi uz psal k mymu kamosovi co ma 1000 mb barunku ja vim cetl jsem libi se mi ze i milionar zavzpomina na sve zacatky :-) ja u ty my uz vydrzim asi do konce zivota takze kde jsem zacal tam i skoncim >:D ale pravda zacal jsem u stovky nicmene litr je moje krevni skupina :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 19.10.08  13:47

jasne, ja vim. Zadnej system neni a nebude dokonalej. Kdyby alespon platilo nejaky eticky pravidlo, ze bud se budu snazit hodnotit vetsinu recenzi vpopředí nebo zadnou..

za kompliment samozrejme dik. Jinak, nevim, jestli jsem ti uz nekdy v minulosti psal, ze Embecko bylo moje uplne prvni auto - dukaz je v mym videu pod recenzi >:D a velmi rad na nej vzpominam
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 19.10.08  13:41

jo poustnik to je nase zlaticko :-) ale jinak jsem nevidel vhodnejsiho kandidata na 1 misto nez tebe (hlavne ty fotky fakt mnamka) jedina konkurence muze byt ste2 bmw6 :-) a stary hodnoceni co kdo chtel to ma vsichni si odhlasovali neanonymni hlasovani a to vedlo jen k tomu ze skoro kazdej ma hodnoceni vetsi nez 9,88 >:D v kvetnu lonskeho roku na 1 misto stacilo hodnoceni 9,15 :-)))
  • 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 19.10.08  13:24

« vzkaz pro Poustnika

cau Poustniku

vsiml jsem si, zes intervenoval v muj prospech u jednoho z hodnotitelu. Ackoli byly me pocity z jeho znamek podobné, jak si je popsal ty (a dalsi) u nej v diskuzi, věren svemu poslednimu postoji (totiz nekomentovat zadnou znamku), presel jsem to mlčky.

Z lidskyho hlediska ti samozrejme musim podekovat za zastani (a dalsim, at v tomto pripade nebo i driv). Je to prijemný!

Na druhou stranu, z tech vsech znamek a z domahani se vylepseni hodnoceni mam divnej pocit. Kdyz se podivas na topten, jsou uzivatele serazeni ted uz v jedne setine celkové znamky - od 9.97 do 9.98. Pokud to takto bude pokracovat dal, bude čelo zebricku vypadat tak, ze vsichni budou brzo mit 9.99 a o poradi bude rozhodovat, kdo ma kolik desitkovych hodnotitelu. V te situaci bude samozrejme jeste vyhrocenejsi diskuze v pripade, ze si nekdo dovoli dat jinou znamku, nez 10..

Optimalni reseni neznam. Jedine snad anonymni hodnoceni..

Kdyz uz jsem se ale do tohoto delsiho prispevku na jiz folklorni tema pustil, chtel bych oslovit dotycneho hodnotitele (ale i dalsi predchozi a budouci), na jehoz adresu se snesla kritika jeho zpusobu hodnoceni. Ja osobne ti nemam za zly, ze vidis nedostatky na me recenzi nebo aute. Hodnot tak kriticky, jak to jen citis. Ale prosim te, aby sis zaroven uvedomil, ze v soucasné velmi vyrovnane situaci svou prisnejsi znamkou muzes vybranému hodnocenému uzivateli uskodit..

Takze te (a dalsi) touto cestou prosim - hodnoťte kriticky, jak jen to uznate za vhodne. Avsak nikoli selektivně, ale plošně. A stejnym metrem měřte všem.. Dik!
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 19.10.08  12:16

« Re: analýza a vyvození dusledku z neuspechu nasi kandidatky na MISS MACZ

Hmm, tak to slyším poprvé a musím říct hodně zajímavé a k zamyšlení. A Tvůj přístup Šviháku chápu, udělal bych asi to stejné
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.10.08  20:17

Ahoj s-miku, o diamantu z popela jsem slyšel před pár lety, a vážně o něm přemýšlel, když jsem přišel o tátu. Ta myšlenka stále trvá. Udělat drahý kámen z někoho blízkého, mít doma více než rodinný poklad. Třeba to někomu přijde zvláštní, ale právě to zvláštní je zajímavější než běžné- urna plná popela v zemi.
    Zajímalo by mě, jestli na diamant padne všechen popel nebo jen jeho část. Chtěl bych, aby čast zůstala v zemi...
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 16.10.08  22:13

Za 70 000 ať si pozůstalí udělají pořádnej mejdan s muzikou....ale není to špatný nápad...však píšou, že jim obchody kvetou....
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.10.08  21:51

tak to pak, Poustniku, pouziju negaci PeTova vyroku.. s tebou to nema cenu! 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 16.10.08  21:48

No jo, ale co když chci, aby ze mě udělali diamant, ale bez žehu??? Ha!!! A jsou nahraný!!! >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…