Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 20.10.08 14:04
« STŘEDA - KOČKA - MOTOKARY
no, takze mame pondeli, a zadna dohoda ohledne stredy zas nikde. Čili to vezmu do ruky opet ja!
Vyzyvam:
Ricarda
Ronnypa
Mateje I. + Marketu
4 Matica
S-mika
a pripadne dalsi zajemce
aby mi do zitrka dali vedet, jestli se jde ve stredu jen do Kocky nebo pred tim i na motokary. Obé se musi vcas (t.j. zitra) zarezervovat!!!!!!!! -
s-mike (RSKa) 20.10.08 14:01
« Re: Už ne vzkaz pro Poustnika:-D
vsak i za to te mam, Chobote, rad. A Feferonce jsem jeji svazek s tebou požehnal! Jen me doted mrzi, ze jsem nesel ani jednomu z vas za svedka.. >:D
jo, a ten napad s viteznou fotkou ve vsech recenzich ti taky chvalim! :yes: -
Chobot 20.10.08 11:16
« Re: Už ne vzkaz pro Poustnika:-D
Bodré podoledne. Tak to já hodnotim všechny. průběžně a taky od 1 vloženého auta postupně k poslednímu. A proto taky mé recenze vždy zůstávají v pozadí za těmi horšími, protože někteří lidé nepochopí i přes to že jsem hodně mírnej že prostě 4 fotky a 10 vět na tu desítku nemají.
Jinak do mě ať se taky pouštějí jak chtějí....pokud k tomu přidají i nadávky tak z nich´udělam b.l.bce´-to většinou není moc složité- někdy se po vysvětlení i omluví a to potom potěší . Pokud ne tak jim jen napíšu veřejně svá slova díků a zeptám se jich jestli nemají nějaký osobní problémy a vše je OKI >:D >:D To je ta výhoda netopten pozice. Časem to začne být člověku zcela šumák.
Z druhé strany jak jsem to začal brát od začátku postupně tak se nestíham občas divit co tu člověk najde za perly na které by normálně nikdy nenarazil. -
Poustnik 19.10.08 22:33
« Re: vzkaz pro Poustnika
Přesně tak, Headup....já když jsem na rozpacích, jak hodnotit, že bych dotyčného akorát poškodil, nebo naštval....hodnotím jen slovně v diskuzi. Drsně nízké známky dám, když mě recenze štve jako vědomě odfláknutá. A moje auta ať si každý hodnotí jak chce, intervenuji jen za pár svých oblíbenců a snažím se nebýt při tom moc hrubý....No...je to stará vesta, že je tu předesítkováno....tak já si dám desítku pivsona.... :-) Hoj! -
marbar 19.10.08 19:33
« Re: vzkaz pro Poustnika
no je pravda ze novacci alebo ti "menej" atraktivny by to asi mali tazsie .... to som nejak nedomyslel ;-\... mozno by sa to dalo vyriesit tak ze by sa spravili jednotlive kategorie ..napr.kategoria od 0 do 500 bodov ...kategoria 500-1000 a tak .. a mozno je to blbost uplna >:D