Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ivanuska-Matej-RSka-

Ivanuska_Matej ( RSka) 20.10.08  20:20

« Re: STŘEDA - JEN KOČKA (ne Vaclav) - MOTOKARY ne-e

ufff tak ked budem dostatocne rychly a nenarocny tak okolo 8 az pol 9 by som mohol dojst ...
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 20.10.08  20:18

« Re: STŘEDA - JEN KOČKA (ne Vaclav) - MOTOKARY ne-e

dobry, tak motokary jsem kontumacne vyhral a rusim je..

do te Kocky byste byli schopni dorazit kdy? Ricardo kolem osme, a Matej a Tomas?
  • « 00 Reagovat !

foto Ivanuska-Matej-RSka-

Ivanuska_Matej ( RSka) 20.10.08  20:13

« Re: STŘEDA - KOČKA - MOTOKARY

tak ja marketka nema zajem :-) resp ma "pracu" ... a neviem ci stihnem tie motokary ale do kocky by som mal dorazit ... bohuzial je cas seminarok :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto Ronnyp-RSKa-

Ronnyp (RSKa) 20.10.08  19:54

no je to jedno jestli rukou nebo na pc
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 20.10.08  19:50

A vy musíte rýsovat? To je jako kdybych já musel psát seminárky rukou a čistý A4 >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronnyp-RSKa-

Ronnyp (RSKa) 20.10.08  19:38

no ale jako prvni to prece musim udelat ne???v CADu neumim ucili nas pouze v inventoru :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 20.10.08  19:14

Tak to nakopíruj nebo natiskni z CADu ne?
  • « 00 Reagovat !

foto Ronnyp-RSKa-

Ronnyp (RSKa) 20.10.08  18:06

fakt musis rysovat jak dabel ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 20.10.08  17:59

jezismarja, toto zase dopadne...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronnyp-RSKa-

Ronnyp (RSKa) 20.10.08  17:03

cao tak ja se musim taky omluvit mam toho dost takze oboje urco nestihnu ale do kocky urco dojdu pokecat za ostatnima ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 20.10.08  15:47

mam obavu, ze nikdy to nebude tak, ze by se nejakej termin hodil uplne vsem.. ale jak jsem uz psal, priste..!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.10.08  15:42

jojo..středa je právě den v týdnu úplně nejhorší :no: ..ale kdyby to bylo např. příští týden tak to můžu kdykoli, protože mám celý týden prázdniny
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 20.10.08  15:34

cau

no, skoda, ale neni duvod věšet hlavu.. uvidime se priste! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.10.08  15:27

ahoj miku, ve středu určitě nemůžu... ;-\
  • 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 20.10.08  14:04

« STŘEDA - KOČKA - MOTOKARY

no, takze mame pondeli, a zadna dohoda ohledne stredy zas nikde. Čili to vezmu do ruky opet ja!

Vyzyvam:

Ricarda
    Ronnypa
    Mateje I. + Marketu
    4 Matica
    S-mika
    a pripadne dalsi zajemce

aby mi do zitrka dali vedet, jestli se jde ve stredu jen do Kocky nebo pred tim i na motokary. Obé se musi vcas (t.j. zitra) zarezervovat!!!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 20.10.08  14:01

« Re: Už ne vzkaz pro Poustnika:-D

vsak i za to te mam, Chobote, rad. A Feferonce jsem jeji svazek s tebou požehnal! Jen me doted mrzi, ze jsem nesel ani jednomu z vas za svedka.. >:D

jo, a ten napad s viteznou fotkou ve vsech recenzich ti taky chvalim! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 20.10.08  11:16

« Re: Už ne vzkaz pro Poustnika:-D

Bodré podoledne. Tak to já hodnotim všechny. průběžně a taky od 1 vloženého auta postupně k poslednímu. A proto taky mé recenze vždy zůstávají v pozadí za těmi horšími, protože někteří lidé nepochopí i přes to že jsem hodně mírnej že prostě 4 fotky a 10 vět na tu desítku nemají.
    Jinak do mě ať se taky pouštějí jak chtějí....pokud k tomu přidají i nadávky tak z nich´udělam b.l.bce´-to většinou není moc složité- někdy se po vysvětlení i omluví a to potom potěší . Pokud ne tak jim jen napíšu veřejně svá slova díků a zeptám se jich jestli nemají nějaký osobní problémy a vše je OKI >:D >:D To je ta výhoda netopten pozice. Časem to začne být člověku zcela šumák.
    Z druhé strany jak jsem to začal brát od začátku postupně tak se nestíham občas divit co tu člověk najde za perly na které by normálně nikdy nenarazil.
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 19.10.08  22:33

« Re: vzkaz pro Poustnika

Přesně tak, Headup....já když jsem na rozpacích, jak hodnotit, že bych dotyčného akorát poškodil, nebo naštval....hodnotím jen slovně v diskuzi. Drsně nízké známky dám, když mě recenze štve jako vědomě odfláknutá. A moje auta ať si každý hodnotí jak chce, intervenuji jen za pár svých oblíbenců a snažím se nebýt při tom moc hrubý....No...je to stará vesta, že je tu předesítkováno....tak já si dám desítku pivsona.... :-) Hoj!
  • « 00 Reagovat !

foto marbar

marbar 19.10.08  19:33

no je pravda ze novacci alebo ti "menej" atraktivny by to asi mali tazsie .... to som nejak nedomyslel ;-\... mozno by sa to dalo vyriesit tak ze by sa spravili jednotlive kategorie ..napr.kategoria od 0 do 500 bodov ...kategoria 500-1000 a tak .. a mozno je to blbost uplna >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 19.10.08  18:25

čoveče, na tom pricitani bodu neco je..

ale zas je tam jedno ALE. Na tom by, alespon podle myho, tratili lidi s "méně" atraktivnimi auty a lidi mimo topten.

Nebo ne?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…