Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
PeT-a (RSKa) 24.10.08 17:47
« Re: Foto
Ricardo: OK, beru na vědomí, však jeden "veletrh" už sem strávil projížďkou s tebou na oběd....Přijed za segrou, no nevím, proč ne >:D
Ronnyp: Studuje právnickou fakultu někde ba veveří myslím tak nevím , možná jsi jí potkal......Gyros s nudlemi mám taky rád :yes: -
Ricardo 24.10.08 17:16
No já napřed četl každý den není podsvícení >:D Ale PeT-o někdy přijeď do Brna jako doopravdy, ne jak minule nebo tentokrát jo? ;-) Vždyť tu máš ségru tak ji prostě přijeď zkontrolovat a nějak to zkombinujeme s vhodnou akcí ;-)
Supermike&Ronnyp: na gyrosa s nudlema s váma taky rád zajdu :yes: (je to moje téměř pravidelná strava - musím něco dělat pro svoji linii abych nebyl moc hubenej, to pak vypadá že se nedaří a je hluboko do kapsy >:D ) -
PeT-a (RSKa) 24.10.08 16:05
Ronnyp: Jo, vlakem. Dlouho sem už jím nejel a byla vážně sranda. Jel sem až 19:03 z Brna....
Mike: Nešetři se, je pátek ;-) ....Posvícení se určitě dožeješ, ikdyž jak tak pozoruju tak je "krize" v hodně oborech a věcech, ale to je složité. Jak říká pár lidí kterým patří nějaké fabriky tady v Novém Jičíně: "hold budeme bohatnout pomaleji" >:D >:D -
PeT-a (RSKa) 24.10.08 14:51
Škoda, středa nebyla dobrá......Brno není daleko, určitě se s váma všema uvidím ;-) .....
No každý den není posvícení Miku, bude dobře....Jo a jestli jste to neslišeli tak v r.2010 má být stejně konec světa, takže užívejme every day >:D ....
PS: Ronnyp tys jel včera v kolik z Brna?? a Jak?? :-O

Ty jezdíš někdy se študentem agency??