Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
s-mike (RSKa) 30.10.08 16:01
« Re: ADMINe!!!
ja se priznam bez muceni, ze jsem ted par dnu diskuze skoro nesledoval, mam docela problemy v reálu..
Pokud jde o muj vztah k víře, je to zase hodne osobni tema a nerad bych ho tady verejne prezentoval..
Nicmene, videl jsem jakysi summary prispevku od uzivatele Stefana na tvym foru. V zasade jsou to myslenky zajimavy a v lecčems bych nemel problem s nekterymi i souhlasit, ale co ja povazuju za dulezity rict je to, ze toto forum by se melo tykat aut. Tudiz polemika o vecech pojednavajicich o víře je nemistna, natoz aby byla spojována s necim tak specifickym pro tento web, jako je uprava hodnoceni auta smerem k horsimu..! S tim se samozrejme nestotoznuji a volam po naprave!! -
s-mike (RSKa) 30.10.08 11:00
« ADMINe!!!
hosi hosi, vy mate problemy!
Ja kdyz odmyslim potize s byznysem, mel bych jinej problem, lepe dotaz, na Admina. Jak je mozne, ze kdyz smazu dva obrazky z galerie po cca 200kB a chci misto nich nahrat jeden, kterej ma jen 150kB, ze mi system hlasi, ze neni mozne nahrat obrazek pro prekroceni povolene kapacity..
dal sem si to i do kalkulacky, a furt mi to nejak nevychazi a tim padem tomu nerozumim -
s-mike (RSKa) 27.10.08 21:26
« Re: s-miku, v zimě ti to moc nejezdí
tak ja si jdu radsi listovat v Kajovi Marikovi. Ty predchozi odkazy by nemusely delat dobre mymu kardiostimulatoru. Presneji, mohly by vyustit ve stimulovani neceho uplne jinyho. A v mym veku spis k simulovani, nez stimulovani..

5500 :-)
za to je 10000 S mikovych penazi ze?