Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 01.11.08 19:18
« Re: Admin zna ještě neco lepsiho
no covece nejakej uzivatel bez recenze nam na vsechny profily poslal zpravu, ze to kazdy jednotlivy auto kazdyho z nas je sice dobry, ale ze ON zna neco lepsiho.. a nasledoval odkaz na nejakej klub "sportovnich" aut (mimochodem nijak zajimavejch).. a nez to stacil napsat vsem, tak ho admin utnul.. ;-) -
s-mike (RSKa) 01.11.08 16:29
« Re: ADMINe!!!
moje rec..
fotky jsou jedna z mala veci (mozna posledni), kde se da tvořit a ne se furt o necem dohadovat..
kdyz je tady misto pro stovky neaktualizovanych recenzi s nicnerikajicim obsahem, tak proc by se nedaly smazat a tak vzniknuvší prostor nabidnout tem, kteri o nej zajem maji, ze..? -
s-mike (RSKa) 01.11.08 15:39
« Re: ADMINe!!!
Cau Fefe
Ricardo mi psal, ze mnou popsane zavade rozumi, ale ze reseni neni v jeho kompetenci. Ale ze muj stesk deleguje na redakci. Dalsi progrese v tom neni, ale ono to zase neni tak dlouho, co jsem to reklamoval. Do doby, nez se to spravi, nebudu pokouset osud a pridavat novy fotky.. 8-s -
s-mike (RSKa) 31.10.08 10:50
« Re: Díky
tak bohuzel, ropu potrebuju co nejvejš.. vsem se omlouvam, ale ochranou vam budiž vcas koupene akcie nektere z petrolejarskych firem..
Pokud jde o ten Hummer.. Videl jsi reklamu jedne banky (ne ze bych se zdrahal jmenovat, ale pamet mi ted neslouzi), jak se tam klient cehosi dozaduje a banker smichem nemuze ani mluvit.. a klient odchazi smutne do jineho penezniho ustavu? Myslim, ze tvoje zadost asi bude mit podobnej prubeh.. >:D ale samozrejme se pokusim udelat maximum!