Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 03.11.08  19:24

« Re: s-tráda

no prave, takovejhle scenar nikdo nevymysli. Nebo mozna jo, ale dramaturg by mu to hodil na hlavu, ze to neni v realu pravdepodobny a tim padem pro divaka uveritelny. Leda tak v zanru sci-fi..

to mi opet pripomina dobrou anekdotu.. Po filmu "Cikani jdou do nebe" natoci druhy dil s nazvem "Cikani jdou do prace". Probiha anketa pred jeho uvedenim a ptaji se Lajoše, jestli se pujde podivat.. on na to:"ty dilina, Lajoš na scí-fi nechódi..!"
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.11.08  19:06

Já jsem to Hamiltonovi přál právě ten poslední závod. Ale když tak o tom přemýšlím, je to všechno jak podle nějakého scénáře...

Dnes jsem včerejší závod vyprávěl kolegovi, a on mi to nevěřil. Myslel, že je to zase nějaký můj vymyšlený příběh... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 03.11.08  13:31

« Re: TAK, a mám tě!

vsak z mnozstvi vitezstvi v nejruznejsich soutezich tady na MACZ uz vim, ze ho mas.. myslim.. ten postřeh! >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dadanek-AlkoholixXx-

Dadánek (AlkoholixXx) 03.11.08  13:27

Tak autí tady mám dýl, ale zase po změně systému hodnocení bylo hooodně vzádu >:D >:D >:D

Jde o nic, byl to jen takový postřeh >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 03.11.08  13:13

.. a odkdy mas auto zverejneny? >:D

.. a mel jsi recenzi taky cca 2 mesice schovanou? >:D >:D

ne, jako obvykle gratuluji :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dadanek-AlkoholixXx-

Dadánek (AlkoholixXx) 03.11.08  11:19

« TAK, a mám tě!

Poršák i Range mají stejný počet hodnotících ;-) 337x

Je to blbost, ale jsem rád že aspoň v něčem jsem tě dostihl >:D >:D >:D

Edit 11:53: A nyní dokonce předstihl >:-[] >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 03.11.08  10:20

me oko je od narozeni hnědavé, ale i tak F1 sledovalo..

Asi tady moc bodíků stran sympatií neziskam, protoze jsem letitej McLaren entuziasta a Ferrari euthanazista (receno eufemisticky)..

Proste, pral jsem titul Hamiltonovi. Tech nekolik lidi na tomto serveru, kteri v poslednim zavode hledaji spiknuti proti Ferrari, musim volat ke zdravemu a objektivnimu rozumu.. Skutecnost je presne opacna a pokud v teto atmosfere vybojoval Hamilton titul, navic jako nejmladsi jezdec historie, je to obdivuhodny!!

Druha vec je, a z toho mam po vcerejsku velkou pachuť na patru, ze se tým po lonskym katastrofalnim kolapsu v zaverecnych dvou velkych cenach, a s tim souvisejici ztrate titulu, nepoucil a ze mu tentokrate pomohla jen velikananska nahoda.. to uz by melo vest k zamysleni, pane Dennisi!!
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 02.11.08  21:50

« s-tráda

Co říká tvé oko modravé na F1, sledoval jsi ji?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.11.08  10:21

« Re: Admin zna ještě neco lepsiho

Je to zjavná pyramídka... Ale treba uznať, že je to pomerne zaujímavý nápad.
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 01.11.08  22:08

Možná to podvod je,možná není.Jen bych chtěla vidět toho blázna,kterej by to risknul...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.11.08  22:02

Já myslím, že jde o podvod. Jenom to zkouší, ani ta auta nejsou opravdová...

• « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 01.11.08  22:00

ja rikam zodpovedne. Do toho nejdu. Do ceho bych šel, presneji, do ceho ted urcite pujdu, je postel.. dobrou!
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 01.11.08  21:58

Já jsem značně nedůvěřivej jedinec a do tohoto bych asi nešla.Ale pokud v tom není podraz,tak to zase tak špatný není.Tři roky jezdíš v libovolným autě(a že to nejsou podřadný zančky vidíme)a po třech letech si vybereš a odjízdíš ve svým.Takže teoreticky neztratíš,naopak vyděláš.Jde ale o to,v jakým stavu ty auta po neustálým půjčování a po třech letech jsou... :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.11.08  21:51

Tak mu pošli 1,5 milionu, a uvidíš jak to bude fungovat... ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 01.11.08  21:45

Ale,pokud tomu dobře rozumím,tak si neplatíte určitý auto,ale členskej poplatek,kterej je pro všechny členy jednotnej.Ten poplatek je na tři roky.Během těch tří let si půjčujete různý auta a na konci,pokud budete chtít vystoupit a ukončit členství,tak si vyberete jedno z aut a neplatíte ani kačku.
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 01.11.08  19:38

no, u me by ten klubovej system zkolaboval hned pri nasedani prvniho člena do myho auta. Pochybuju, ze by mel mnou pozadovane přezůvky a tim padem bych ho jednoduse a flexibilne vyfackoval z auta ven..

pokud jde o reklamu, jo, je to ta, co jsem myslel. Musim se tomu smat, stejne jako ten banker. V realu je ta situace totiz celkem na vlas stejna.. jen tam pak chybi v zaveru nejaka ta jina, lidumilna pobocka jine banky, kde se toho nebohyho klienta rádi ujmou.. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ivanuska-Matej-RSka-

Ivanuska_Matej ( RSka) 01.11.08  19:34

otazka znie ze ci si za ten milion a pol mozem vybrat akekolvek auto :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.11.08  19:32

Ty kráso! To je zase nějaká sekta, ne? To je podvodník! On založil klub, aby si mezi sebou členové půjčovali auta? No to je dobrej blázen! >:D

" Tyto vozy využíváte celých 365 dní v roce !
    Vozy se točí mezi členy klubu na základě nabídky a poptávky. Každý člen má právo využívat vybraný vůz "maximálně" jeden měsíc (v určitých případech lze tato doba prodloužit) a poté ho nabídnout na výměnu ostatním členům a znovu si vybrat vůz jiný. Systém je nastaven flexibilně a jednoduše."

Představ si, s-miku, že někomu půjčíš turbo, a vrátí se ti za rok (podle počtu členů)... No to je blbost!
    >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.11.08  19:27

« Re: ADMINe!!!

PS: to je ta reklama co jsi myslel, když jsem chtěl ještě levnější benzín? [odkaz] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 01.11.08  19:27

myslis ten starej fousatej Komarek s rozevlatou bilou hřívou? Valtr? >:D

konecne, posud sam.. [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…