Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 05.11.08  18:19

« Re: 5555

Ále, to je jen taková moje schíza!!! >:D [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.11.08  18:07

Tak já od nich miluju "Chtěl jsem mít to co chlapi mívaj, za sebe když zpátky se dívaj..." Dokonce mám v autě CD...

Poustniku, co nám z tebe ti Rakušáci udělali? Co bouchne? Stop Temelin! Stop Temelin! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 05.11.08  18:00

Hmmmm...stáhnul jsem si píseň To holky jsou, to je song!!! Nekryté šeky příštích dnů!!!! >:D >:D Turbo! Turbo! >:D .....ééé........vlastně padáme! Za chvíli to bouchne!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 05.11.08  17:57

« Re: KYSKYmu a dalším

zajimavy nazor..

k tematu se nadale jiz nebudu vyjadrovat
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 05.11.08  17:54

F....ing
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.11.08  17:49

Gratuluji výherci! Tady je odměna [odkaz] Celý víkend můžete jezdit... ;-)

Aha, tak jsem vyhrál já! ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.11.08  17:48

Tady je ale blbá nálada! Dám 5555? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.11.08  17:48

Že bych to byl já? :-!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 05.11.08  17:46

na svuj vek mas Kysky ponekud zvlastni zpusoby. Mne nebudes urcovat co mam cist a co nikoliv. Pokud si tu budes resit problemy adekvatni tvymu veku, nebudu se k nim vyjadrovat a nebudu je ani cist, tak jako to delam doposud. Pokud ale necemu evidentne nerozumis a navic nekoho primo napadas, dotycnej se bude branit.

Zase jenom spekulace - reknu ti to, co vsem predchozim.. mas dukaz o neobjektivnosti soucasnyho zebricku a o eventualnim ovlivnovani? POkud ano, predloz je. Pokud ne, zmlkni
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.11.08  17:45

« 5555

To je číslo! Kdo ho dá? Kdo ho dá, tomu s-mike půjčí Turbo na celý víkend! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.11.08  17:42

Kysky to nemyslel zle, pouze ho to pobouřilo, je ve vývinu, a radoval se z prvního místa Corvetty... ;-)
    No tak- byl bych sám proti sobě, kdybych to té Corvettě přál, Porsche je prostě o chlup lepší, ne? >:D

Lepší mít Corvette za sebou,
    než Corvette před sebou.

A tohle mi, Kysky, napíšeš do zítřka 100x!

Haló, kluci, je to malé nedorozumění, zapomeňte na ten spor, je to tentokrát opravdu blbost, hm? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 05.11.08  17:41

Sbohem, s-miku!!!! Za chvíli to bouchne!!!! Padáme!!!!! 8-s :-O 8-s >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.11.08  17:34

Ahoj s-miku, Kysky. Právě se chystám přečíst co se tam dělo, ale na první pohled tady musím zdůraznit, že jsou skutečně rozdíly mezi známkováním. Když je někdo opravdu se svou recenzí na úrovni, a ostatní ho podle toho hodnotí, právem se může dotyčný ohradit, pokud hodnotil "porotce krasobruslení" nesmyslně nízkou známkou. 10, 10, 9 není nízké hodnocení...
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 05.11.08  17:30

Sbohem S-miku.
    Zbytek v SZ......
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 05.11.08  17:30

Nikdo tě nezval se na to dívat. Nemusel sis to číst. Jenom jsem napsal svůj názor na něj a že je to opravdu moooc veliká náhoda.!

Neříkám že si nemůže každý hodnotit jak se mu zlíbí, ale píšu tady jak bych se cítil být jím!!!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 05.11.08  17:26

o jaky spravedlnosti to mluvis proboha? KAZDEJ si muze hodnotit, jak se zlibi. Pokud jsou znamky extremne nizky, pak je to opravdu nespravedlivy a mela by se v tom sjednat naprava.

Ale od toho je tu osoba, ktera se jmenuje ADMIN a nikoliv KYSKY!!

Opakuju, pokud se tu objevi tento precedens, na MACZ koncim
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 05.11.08  17:16

Psal jsem to několikrát u Focusmanova hodnocení, píšu to znovu u jinýho hodnocení!!! Já tady tojí za spravedlností ač mi to může být jedno!
  • 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 05.11.08  17:10

« KYSKYmu a dalším

jeste jednou si prectu vyjadreni v tom duchu, jako na fóru Corvetty (t.j. nemistny natlak na nekoho, kdo si "dovolil" ohodnotit jinak, nez automaticky 3 x 10) a stahuju auto z webu..

nevsiml jsem si, ze by Kysky v ramci vyvazenosti napadal vsechny ty, kteri nedali samy desitky me a mymu autu.

to je neuveritelny, ze se tady zacne rozmahat krome kritiky znamek vlastniho auta jeste rozdmychavani vášní stran hodnoceni nekoho dalsiho. Navic pokud jde o 10, 10, 9..

• « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 05.11.08  10:49

« Re: Miku, že jsi to ty, odhalím tu před tebou svoji tajnou identitu.

dalsi diskuze k tomuto videu jsem necetl, tak doufam, ze se nebudu po nekom opakovat..

nejdriv jsem nechapal z nicehož nic.. co ma bouchnout, kdy, kde, s kym, jak, a proc.. ale pak jsem ty stripky poskladal dohromady.. ma bouchnout heliem naplneny balonek, ktery z mne dosud neznamych pricin inhaloval na zadnich sedadlech Agent 007. A asi to helium tesne po skonceni videa omylem nejen protrepal, ale i promichal s kyslikem..!
  • 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 04.11.08  15:53

« Miku, že jsi to ty, odhalím tu před tebou svoji tajnou identitu.

Jsem tajný agent. [odkaz] 8-s >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…