Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 05.11.08 17:46
« Re: KYSKYmu a dalším
na svuj vek mas Kysky ponekud zvlastni zpusoby. Mne nebudes urcovat co mam cist a co nikoliv. Pokud si tu budes resit problemy adekvatni tvymu veku, nebudu se k nim vyjadrovat a nebudu je ani cist, tak jako to delam doposud. Pokud ale necemu evidentne nerozumis a navic nekoho primo napadas, dotycnej se bude branit.
Zase jenom spekulace - reknu ti to, co vsem predchozim.. mas dukaz o neobjektivnosti soucasnyho zebricku a o eventualnim ovlivnovani? POkud ano, predloz je. Pokud ne, zmlkni -
Dylan McKay 05.11.08 17:42
Kysky to nemyslel zle, pouze ho to pobouřilo, je ve vývinu, a radoval se z prvního místa Corvetty... ;-)
No tak- byl bych sám proti sobě, kdybych to té Corvettě přál, Porsche je prostě o chlup lepší, ne? >:D
Lepší mít Corvette za sebou,
než Corvette před sebou.
A tohle mi, Kysky, napíšeš do zítřka 100x!
Haló, kluci, je to malé nedorozumění, zapomeňte na ten spor, je to tentokrát opravdu blbost, hm? ;-) -
Dylan McKay 05.11.08 17:34
Ahoj s-miku, Kysky. Právě se chystám přečíst co se tam dělo, ale na první pohled tady musím zdůraznit, že jsou skutečně rozdíly mezi známkováním. Když je někdo opravdu se svou recenzí na úrovni, a ostatní ho podle toho hodnotí, právem se může dotyčný ohradit, pokud hodnotil "porotce krasobruslení" nesmyslně nízkou známkou. 10, 10, 9 není nízké hodnocení... -
s-mike (RSKa) 05.11.08 17:26
o jaky spravedlnosti to mluvis proboha? KAZDEJ si muze hodnotit, jak se zlibi. Pokud jsou znamky extremne nizky, pak je to opravdu nespravedlivy a mela by se v tom sjednat naprava.
Ale od toho je tu osoba, ktera se jmenuje ADMIN a nikoliv KYSKY!!
Opakuju, pokud se tu objevi tento precedens, na MACZ koncim -
s-mike (RSKa) 05.11.08 17:10
« KYSKYmu a dalším
jeste jednou si prectu vyjadreni v tom duchu, jako na fóru Corvetty (t.j. nemistny natlak na nekoho, kdo si "dovolil" ohodnotit jinak, nez automaticky 3 x 10) a stahuju auto z webu..
nevsiml jsem si, ze by Kysky v ramci vyvazenosti napadal vsechny ty, kteri nedali samy desitky me a mymu autu.
to je neuveritelny, ze se tady zacne rozmahat krome kritiky znamek vlastniho auta jeste rozdmychavani vášní stran hodnoceni nekoho dalsiho. Navic pokud jde o 10, 10, 9..
-
s-mike (RSKa) 05.11.08 10:49
« Re: Miku, že jsi to ty, odhalím tu před tebou svoji tajnou identitu.
dalsi diskuze k tomuto videu jsem necetl, tak doufam, ze se nebudu po nekom opakovat..
nejdriv jsem nechapal z nicehož nic.. co ma bouchnout, kdy, kde, s kym, jak, a proc.. ale pak jsem ty stripky poskladal dohromady.. ma bouchnout heliem naplneny balonek, ktery z mne dosud neznamych pricin inhaloval na zadnich sedadlech Agent 007. A asi to helium tesne po skonceni videa omylem nejen protrepal, ale i promichal s kyslikem..!