Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 08.11.08 15:14
« Re: Hodnocení
No ty abys hned neměl příběh, pane Příhoda! >:D
Známej vozí auta? Hmmm! Zrovna s jedním, kterého jsem potkal v bílém GL ve vypůjčeném černém GL mi teď posílá nabídky. Chci GL450 nebo GL500 (naftu ani náhodou!). Myslíš, že by jsi se ho zeptal, jestli o něčem neví? ;-) -
s-mike (RSKa) 08.11.08 15:03
« Re: Hodnocení
nene, zadrz. Nic neposilej. Ja uz si za tech pomalu 5 let zvykl na ty, co na Porschi mam.
Ale jako obvykle, mam k tematu malou historku. A eventualne prave svetla z petkove bavoracke řady k dispozici tady v Brne.
Kolega, kterej s auty obchoduje a leta letouci je vozi z USA (jak "Ameriky" tak evropsky znacky upraveny pro US trh), tak ten prodaval jednu re-exportovanou americkou BMW pětku, skoro novou, nekdy letos. Pred homologaci zjistili, ze svetla sviti nejak jinak, nez jak vyzaduje norma a ze s tim nejde delat jic jinyho, nez proste koupit evropsky svitilny a namontovat je.. Akorat ze to maj nemecky soudruzi nejak pozichrovany a pocitac v americke BMW detekoval evropsky svitilny jako neoriginalni dil a pri kazdym startu to hlasi na palubnim pocitaci.. >:D co s tim delali dal nevim, ale kazdopadne jsou holt jedny svitilny na BMW 5 k pouziti kamkoli.. -
s-mike (RSKa) 07.11.08 16:05
« Re: Pane Michale ...
no, ja si jdu odpocinout od celodenniho vysedavani u PC, korunovaneho dnesnim totalnim neuspechem na MACZ.. jdu si pustit neco pohodoveho na pohlazeni dusicky.. copak tam mam od vcerejska nahrane? Jooo, Sin City, to je to pravy.. >:D
zatim -
Dylan McKay 07.11.08 15:50
« Re: Pane Michale ...
Ono je asi lepší být druhej, první je moc na očích, zvlášť když tu není 300 recenzí, ale přes 2500! Uf!
Každopádně jsem měl tak úžasnej pracovní týden, jsem strašně rád. Prostě ať nám šlape práce a domácnost, a MACZ už je jen malé pohlezení od kamarádů... Božínku! >:D

Takže vám přeju příjemnou zábavu, a dobrou chuť... :yes:
PS: v neděli večer jsem se totálně opil po slivovici s tchánem a se švagrem, ještě teď je mi špatně... :-O