Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
s-mike (RSKa) 15.11.08 21:51
« Re: Porsche je prostě porsche, kdo nepoznal nepochopí!
fotky mas dobry, ted jsem se dival, chtelo by to jeste si s nima "pohrat" v Photoshopu. A zenskou mas taky peknou, taky sexy! ;-) Urcite vic sexy, nez ten muj lak!!
jj, do mesta mam Ibizku a jsem maximalne spokojen. Provoz bez skrabancu preju i tobe! -
"-- skrytý --" 15.11.08 21:45
« Re: Porsche je prostě porsche, kdo nepoznal nepochopí!
mozna by melo ale nejlepsi je mas proste ty nevim asi je to i diky tomu auto ktere je samo osobe sexi ten lak s tema odrazama proste je to super ja se snazil trochu to auto taky nafotit ale proste to neumim! a koukal sem ze mas taky seatka asi na bezny provoz! tak jen tak dal a zadny skrabanecky na autech! -
s-mike (RSKa) 15.11.08 21:40
« Re: Porsche je prostě porsche, kdo nepoznal nepochopí!
no dekuji, ale je tady řada kluku, kteri kdyby meli tolik casu, co si s tim hraju ja, tak by me hrave strcili se svejma fotkama do kapsy..
ne, nejsem profik.. jen me to foceni bavi z cele recenze auta plus diskuze nejvic. A je to odreagovani -
"-- skrytý --" 15.11.08 21:25
« Re: Porsche je prostě porsche, kdo nepoznal nepochopí!
ja vym kazdy inzenyr neni protlaceny komouš! ale myslim ze jich par je. ja jednoho takoveho znam i osobne ale to je jina. ja ho naodsuzuju zato ze je takovyto inzenyr a ani nemusi byt muzeto byt chytry clovek?? ale kdyz nepochopi ze nekdo bere soucast auta jako samu sebe a on stebe dela mentalne zaostaleho tak nevim co si mam myslet kdyz to prave on nepochopil! jinak si myslym ze moje reakze je v mezich slusnosti sproste se nevyadruju a za svuj nazor se nestydim! -
s-mike (RSKa) 15.11.08 21:08
Sondron
dekuji za priznivé řádky! ;-) :yes:
Leon Cupra
taky jsem inženýr ;-) , ale nikomu to nerikej.. a nemyslim, ze je to dostatecna kvalifikace resp. specifikace pro pausalni odsouzeni..
ja nevim, no.. rozumim odsuzujicim reakcim na nazory ing. Drbohlava, protoze tohle je odbornej a jednim smerem zamerenej web, kde se schazi lidi, pro ktery je auto nejen tim, cim pro vsechny ostatni, ale i konickem a vášní..
ale zase si rikam, ze kazdej ma narok na svuj nazor a pokud je prezentovan v mezich slusnosti, pak by mela byt i reakce adekvatni. To bychom brzo dopadli tak, ze nez by nekdo mel jinej nazor (a mozna i pro nas zajimavej, protoze by byl naziran z jinyho uhlu pohledu, nez je ten vetšinovej, t.j. náš), tak by si to rozmyslel a radsi ho ani nezverejnoval. A to je skoda, myslim -
"-- skrytý --" 15.11.08 20:52
« Re: dojem z ing.Drbohlava
NĚKDO MA AUTO JAKO VĚC KTERÁ HO DOPRAVI Z BODU A DO BODU B A TO AUTO PODLE TOHO VYPADA, OREJPANYMY KOLY ZAČINAJE A PROMAČKNUTÝMY DVEŘMY KONČE > NECAHAPU ZE TAKOVY ČLOVEK STRACÍ ČAS NA TĚCHTO STRÁNKACH! TO ŽE NĚKDO ŘEKNE ŽE AUTO BERE JAKO SOUČÁST SAMA SEBE COŽ ZNAMENÁ SVÉ IMAGE A NE ŽE MÁ PUPEČNÍK NAPOJENÝ NA AUTO! KDYŽ NEVIŠ CO TO JE ZAPALENÍ PRO AUTA TAK ANI NEPIPEJ NA TĚCHDLE STRÁNKÁCH A BEŽ SI DEMOLOVAT SVE PLECHOVÉ PŘIBLIŽOVADLO...
INZENYŘI TAKY NOSEJ OBLEKY DĚLA JIM TO IMAGE ČÍM DRAŠŠI OBLEK TÍM LÉPE A OBLEČENI JE SOUČÁST JICH SAMÍCH A POKUD TO ING NECHÁPE JEHO IQ BUDE MALÉ A DIPLOM TUDIŠ ZÍSKAN JEDNODUŠE> BÝT VE STRANĚ A SOUDRUZI TAM PROCPOU SNAŽIVÉHO SOUDRUHA >TAK TO BYVAVALO!:o))) -
"-- skrytý --" 14.11.08 18:01
« Re: dojem z ing.Drbohlava
Já nikoho nepomlouvám, nepoškozuji, nezávidím a už vůbec se o nikoho nestrarám. Vy jste zřejmě naprostý blázen a vaše reakce působí naprosto tragikomicky... . Já přeci nepsal kritiku na vaší osobu, ale na vaše vozidlo. Z vašich reakcí je patrno, že svůj vůz berete jako součást svojí osoby. To rozhodně není normální. To už není jen můj dojem, ale fakt.
Vámi vyjmenované vlastnosti nešťastné jsou, svatá pravda. Stejně tak nešťastná je ale porucha osobnosti a považování movité věci za součást sebe sama.
Kdybych napsal, že jste ojetý, vypadáte trochu zastarale a máte špatný poměr cena/hodnota, chápu tuhle reakci. Já ale hodnotil vozidlo značky Porsche, model Cayenne. Ne osobu s názvem "švihák lázeňský". To je třeba si uvědomit! -
Dylan McKay 14.11.08 17:50
« Re: dojem z ing.Drbohlava
Kluci, znáte mě. Řekněte mi něco, držte mě, svažte mě! Já si s ním nemůžu psát, zase se mi to zvrhne, a bude zle.
Ptáte se proč? Protože je mi líto, že má český národ tak nešťastnou vlastnost někoho pomlouvat, poškozovat, starat se o jiné, závidět. Ježiš jak já to nenávidím!!!

viz. posledni fotka v galerii Seatu..