Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.11.08  16:36

« Re: Prosím všechny- PŘESTAŇTE REAGOVAT NA REJPALY!

skoro se mi chce rict, ano.. t.j. delejte to tak, jako ja.. ;-)

kdysi davno, jeste za staryho Říma, existoval jeden senator, kterej nemel rad Kartago.. a aby bylo jasny, ze ho fakt nema rad, kazdy tema zacal touto formulkou "ceterum autem cenzeo, Kartaginen ese delen dam!" Prelozeno to znamena.. "ostatne se domnivam, ze Kartago by melo byt zniceno!". Nejak mi to utkvelo v pameti od skolnich dob.. ale zpet do dnesnich dni. Do vyreseni situace se omlouvam, ale jakekoli tema budu zacinat touto vetickou:

OSTATNĚ SE DOMNÍVÁM, ŽE PROSTOR PRO FOTKY BY MĚL BÝT ROZŠÍŘEN!

dekuji za pripadnou podporu
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 16.11.08  16:27

« Prosím všechny- PŘESTAŇTE REAGOVAT NA REJPALY!

Poslední dobou je jich tady nějak moc. Nemusím snad vypisovat nicky, to bych na ně zbytečně upozorňoval. Domluvme se, a od těď nebudeme reagovat na rejpaly, kteří zde nemají uveřejněný automobil. Souhlasíte?
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 16.11.08  15:29

« Re: Promiňte, ale...

Ano, ta nelíbivost předku se týká právě světlometů. Někomu vadí jen světlomety, ale mě to níčí celý dojem vozu a působí na mě prostě lacině a ne agresivně ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 16.11.08  15:08

Aha, tak to opravdu ne, nenapadlo by mě že se nelíbí předek 911, to bych nečekal. Moje osobní malá výtka k řadě 911 996 je jediná a to přední světlomety, ty má řada 993 a nová 997 prostě super, zde je takový kompromis, ale je to můj názor. Jinak zbytek auta design je naprostá špička včetně předku! co je na předku nudného? Jinak na téma co je a co není pravé Porsche by se dali vést filozofické nekonečné debaty, ale já razím to. Má to motor od Porsce, má to znak Porsche, sjelo to z fabrky Porsche, 3x ano tím pádem je to Porsche
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 16.11.08  14:54

Promiňte, asi jsme si neporozumněli, ale já měl na mysli 996 911 Turbo. Ten předek je nudný až ošklivý.

944ce je často vytýkáno, že to není pořádné Porsche, ale já ho mám rád a obdivuju jeho vzhled.
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 16.11.08  14:41

O to právě jde, to auto cíleně je odlišné je to sportovní auto pro širokou veřejnost. Segment 911 je někde jinde. Pokud se spekulace potvrdí a Porsche opět uvede řadu "lidových" sportovních vozů (Boxster do něj nepočítám, měl být ale nakonec není) tak Porsche jen a jen získá. Tom má nejčastější přední masku co se dělala, já mám už facelifovanou verzi z Turba, včetně zadního difusoru. Doporučuji se podívat na můj profil a také na Porsche 968, tam jsou tvary opět velmi zajímavé,vychází z 944 ale design je už velmi moderní, to platí i pro Porsche 928 GT a GTS. Výklopné světlomety byli ve své době naprostý hit, stejně tak jako potah sedaček v asymetrické šachovnici. Doba byla prostě taková a na to se nesmí zapomínat
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.11.08  14:31

respektuji to ! je to Vas nazor pane Zemane a mate na to pravo.
    Uz jsem si zvyknul na to, ze jeho vzhled lide casto kritizuji, nema holt nic spoceneho s tvary vychazejicimi z puvodni 911.
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 16.11.08  14:24

Tím předkem myslíš Porsche 944?
  • 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 16.11.08  13:43

« Promiňte, ale...

...tohle Porsche je jediné, které pro mě nemá emoce díky svému předku. To už i Cayenne nebo Cayman jsou o dost více vzrušující ;-\ Kdybych tohle měl hodnotit, nedopadlo by to dobře...
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.11.08  13:39

« setkání Porsche 911 a 944

tak koukam, ze na puvodni dotaz jiz bylo odpovezeno, čili se od mista foceni vracím k foceni samotnymu a k zverejneni jeho vysledku.. na obrazky se muzete podivat u Toma944..

JA BOHUŽEL NEMÁM PRO ZVEŘEJNĚNÍ SVÝCH FOTEK V GALERII MÍSTO, TAKŽE NIC.. ;-\ :-( :'-( :-O 8-s :no:

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 16.11.08  11:26

« Re: Porsche je prostě porsche, kdo nepoznal nepochopí!

Někdy jo. Ale to sem nepatří... Máte tam veselé holky... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.11.08  11:23

..to jako dve najednou ?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 16.11.08  11:15

No ona je z Kuřimi. A vlastně ještě jedna z Veverské Bitýšky. Chodili jsme tam randit... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.11.08  11:12

zdar švihy, jojo je to Veveří, lasku v jake podobe ?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 16.11.08  10:46

« Re: Cayenne je prostě porsche, kdo nepoznal nepochopí!

Miku, ta titulní fotka, není to ten hrad Veveří mezi Veverskou a Brnem? Jestli jo, tam jsem měl taky lásku... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 15.11.08  22:24

Fefe dik, ale jsem v rozpacich, takze rychle vyklizim scenu. Dobrou noc!!! ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.11.08  22:24

« neni ta

hlavni fotka od nas z Mostu? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 15.11.08  22:23

Tyjoooo,Michal má titul,zírám :-) Stejně jsem to ale tušila a nějak mě to nepřekvapilo.Víš čeho si konkrétně na tobě cením??Skromnosti.To je nádherná a vzácná vlastnost a byť bys kolikrát měl na to se 'ukazovat',jsi nohama na zemi,nezneužíváš toho,jsi fajn..

Já za svůj život už pár :-) chlapů poznala a mezi nimi i pány inženýry a věř,že ty 'normální'bych spočítala na prstech jedné ruky.Před tímto titulem smekám,ano,ten člověk něco dokázal,co se vzdělání týče a s největší pravděpodobností je ve svém oboru jednička a machr.Ale tím to taky většinou končí.Pro zbytek žití jsou téměř k nepoužití(řečeno obrazně).

Těch pár,životaschopných inženýrů,co jsem poznala,těch si opravdu vážím.Bohužel je jich pomálu ;-\ Ale TY mezi ně rozhodně patříš,Miku!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 15.11.08  22:22

no, je to uz davno. Wolfie je chudak uz v pánu a me si ted pletou s tim myslivcem, co je na etikete me oblibene lihoviny.. 8-s

tak ja se jdu pohroužit do děje a s MACZ se dnes loucim. Dobrou, páni!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.11.08  22:17

Myslíš tuhle? [odkaz] A jó, vážně! :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…