Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
borovička pivo ako je tu živo 18.11.08 19:50
« Re: prelet cez Brno
ja som v BA každý deň, aj keď to tak nevyzerá. :-) takže okrem nejkých perných dní ako sú napr. utorky (porady) som k dispozícii. Najlepšie však vedieť tak 2 týždne dopredu aby som v tom čase niečo nemal.
Ale špeciálne zajtra je ten deň kedy idem cez Brno do Šatova na supervíziu vývoja nového produktu zvaného víno 2008. :-) -
TurboKluk(smazat hodnoceni) 18.11.08 16:35
« Re: reagovat musim..
Dobrý den Vážení cestujíci, hovoří k Vám Váš první pilot.
Právě jsme odstartovali z letiště Adolfa Hitlera a cílem naší cesty je Stalingrad. Právě jsme obdrželi zprávu, že se na palubě našeho letadla nacházi atentántník s úkolem zabít prvního pilota a ovládnout letadlo.Chci vás uklidnit, že v připadě zabití prvního pilota je letadlo v rukou dalších dvou pilotů. Avšak vzhledem k jejích poslední zkušenosti v řízení letadla( skončilo na dně Tichého oceánu),vám důrazně doporučuji se všemi možnými způsoby pokusit chránit pilota prvního. I za cenu obětování již zmíněných pilotů.
Děkuji vám za pozornost a přeji příjemný let >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] -
s-mike (RSKa) 18.11.08 14:47
« Re: reagovat musim..
to Turbokluk, Chobot, Svihak (razeno casove)
neni nepravda, ze jsem netvrdil, ze by Concord nebyl muj a ze to neni fake. To by nebylo fér, takze odvolavam, co jsem odvolal a slibuji, co jsem slibil. Neverim, ze te vete rozumite, presneji, pokud ji rozumite, tak jsem ji nenapsal tak, jak bych byval chtel, t.j. nesrozumitelne.. -
borovička pivo ako je tu živo 18.11.08 14:27
« prelet cez Brno
zajtra hlásim prelet cez Brno, špeciál bude smerovať do Šatova (klasicky), kto si chce odfotiť moje špinavé auto, prípadne si dať kávu, budem buď v subaru alebo niekde medzi vaňkovkou a subaru :-) po 16.00, maximálne však do 18.00

neztracej cas a degustuj zebra lokalne..! Matej uz "objevil" novy zebra v Bavorske restauraci vedle bejvalyho Zagrebu. O nich jsem sice uz vedel, ale je to chvalyhodny pocin.. Nicmene, Hostinec Na Rychte si znamenam, dekuji!