Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 28.11.08  18:22

« Re: Video

jeste jsi tam mela prosadit, abych za volantem byl videt ja. Mne v ksichtě format 16:9 vylozene sluší! >:D

tam jsou pak videt ty intelektuálský široký obzory.. >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 28.11.08  18:21

« Video

Však já trvala na tom,že tam chci úseky z tvýho vidka :-) :-) Byl ale problém...Natáčeli to ve formátu 16:9 a tvoje video je 4:3 a je to taky trošku poznat...
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 28.11.08  17:20

« Re: Hlavná fotka

jak to? Vzdyt to je stejnej princip, jako ma řada lidi v galerii.. t.j. "rentgenovej" pohled.. teda, ne ze by me sluvka jako "genialni" nepotesila.. dik. Furt o mooc lepsi, nez genitalni sluvka, ktera se tu casto zjevuji pri prisnejsim hodnoceni. A tusim, ze se jich dockame i dnes.. no, jeste ze jdu na fotbalek..

Jinak jsem si dne vymenil par SZ s MINIakem. Ten umi s Photoshopem o hodne vic, nez ja. Spis by mel bejt MAXImaniak >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.11.08  17:13

« Hlavná fotka

je fakt geniálna. Krásny nápad :yes: ;-) Okamžite ma zaujala ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 28.11.08  16:36

« Re: video pre S-mika

tak to uz tady nekdo dnes navrhoval tomu Hybridmanovi.. at si se spotrebou 20 litru koupi radeji Karosu. Stejne bezpecna a jeste muze vzit misto rodiny 50 kamaradu na výlet. V tomto pripade kamaradek - stoparek..
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 28.11.08  16:28

ehm, skoncilo vyucovanie a nesli vlaky ani autobusy... ale celkovo ich tam bolo asi 20. tak pani, pekne zobrat autobus a postupne....
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 28.11.08  16:26

lebo som bohuzial nesiel do martina, ale odbocoval som na smer, kam ziadna, ale ozaj ziadna nejde...

ale minule som dve zobral, z turcianskych do martina a este sme predbehli ich kamaratku, ktora stopla polskeho kamionistu. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 28.11.08  16:26

ja jich napocital 9. A nejhezci byla ta šestá, blondýnka s modrejma ocima s pihou nad hormin rtem

copak tam delala, devcatka milá, stepující a stopující??
  • « 00 Reagovat !

foto Dadanek-AlkoholixXx-

Dadánek (AlkoholixXx) 28.11.08  16:24

Proc jsi nenabral nejakou peknou hitchhajkerku? >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 28.11.08  16:22

« video pre S-mika

cez turcianske teplice sa oplati ist. hlavne v piatok pred druhou: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 28.11.08  16:21

« Re: garaz

ja uz bych se v tom panove nešťoural..

pokud jde o recenzi, ta je davno napsana.. akorat mi prave chybi to moře fotek a bez nich to tady nejde. Abych je mohl v pozadovane kvalite nafotit, by bylo zapotrebi cas, pocasi a vyzvednuti SPZ z depozita (i kdyz bez toho by se to teoreticky mohlo obejit). A do vanoc nebo do silvestra to určo nebude. Spis bych to tak videl na jaro, pokud se ho doziju
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 28.11.08  16:16

kdys bylo napsáno že jeden(na,no) ... stojí doma v garáži. A já si to kupodivu pamatuju co to bylo, a ta recenze by mě teda S-miku zajímala, hlavně hrozně moc fotek a tak se tedy ptám kdy to bude? Co takhle k vánocům či na silvestra místo těch karikatur cos plánoval, co?
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 28.11.08  16:10

video sa uploaduje.

tak potom by to mohol byt anglican alebo nemec. ale uz to necham tak a necham sa prekvapit.
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 28.11.08  16:08

budu se tesit!

Jinak, francouz ani ital mi nesmi do baraku. Čímž ti odpovidam, ze to cosi v garazi Maserati neni. To modry nad murikom je sice Peugeot 307, takze francouz, ale souseduv..
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 28.11.08  15:59

1. video je este v mobile, akurat ho nahravam, bude na youtube do pol hodiny.

2. maserati? a vpravo vedla garaze tesne nad murikom to modre mas co zaparkovane? 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 28.11.08  15:49

1. kde je to video?

2. viz. prispevek 6043.. konkretnejsi byt nemohu! Moc sorry
  • 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 28.11.08  15:47

« garaz

ahoj mike, natocil som ti video (nie je na nom jedlo) a mam otazku. co stoji pred turbom v garazi?
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 28.11.08  15:30

« Re: Dobrou chuť

PeT-a

ta silueta auta za Porschem patri jinymu autu, ktery jeste ceka na orecenzovani.. >:D

no a fotky davam denne nebo max. obden.. mam jich v zasobe jeste dost (ted asi jeste 20), tak at se na ne zajemci mrknou!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.11.08  14:47

i tak pekna prace...
  • « 00 Reagovat !

foto Dadanek-AlkoholixXx-

Dadánek (AlkoholixXx) 28.11.08  14:45

To se koupí v obchodě, já to jen prsknu na pánev a je to >:D :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…