Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 28.11.08 17:20
« Re: Hlavná fotka
jak to? Vzdyt to je stejnej princip, jako ma řada lidi v galerii.. t.j. "rentgenovej" pohled.. teda, ne ze by me sluvka jako "genialni" nepotesila.. dik. Furt o mooc lepsi, nez genitalni sluvka, ktera se tu casto zjevuji pri prisnejsim hodnoceni. A tusim, ze se jich dockame i dnes.. no, jeste ze jdu na fotbalek..
Jinak jsem si dne vymenil par SZ s MINIakem. Ten umi s Photoshopem o hodne vic, nez ja. Spis by mel bejt MAXImaniak >:D :yes: -
s-mike (RSKa) 28.11.08 16:21
« Re: garaz
ja uz bych se v tom panove nešťoural..
pokud jde o recenzi, ta je davno napsana.. akorat mi prave chybi to moře fotek a bez nich to tady nejde. Abych je mohl v pozadovane kvalite nafotit, by bylo zapotrebi cas, pocasi a vyzvednuti SPZ z depozita (i kdyz bez toho by se to teoreticky mohlo obejit). A do vanoc nebo do silvestra to určo nebude. Spis bych to tak videl na jaro, pokud se ho doziju -
Chobot 28.11.08 16:16
« Re: garaz
kdys bylo napsáno že jeden(na,no) ... stojí doma v garáži. A já si to kupodivu pamatuju co to bylo, a ta recenze by mě teda S-miku zajímala, hlavně hrozně moc fotek a tak se tedy ptám kdy to bude? Co takhle k vánocům či na silvestra místo těch karikatur cos plánoval, co?

tam jsou pak videt ty intelektuálský široký obzory.. >:-[]