Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
s-mike (RSKa) 02.12.08 15:51
« Re: Dobrý deň
zdendino
kdyz ti striptyz slibim, prijedes? A klidne se to muze stat, protoze posledne jsme tam skoro prochlastali gaťata.. >:D
Wwendo
ako prvé? Vidíte, a hned napoprvé jste hodnotil správně! Ne, zertuji.. samozrejme za bodíky, stejne jako za přívětivou kritiku, dekuji! Doufam, ze jste s Octavia s dvoulitrem TDi spokojenej. My mame doma uz druhou a krom parkovaciho asistenta jen ta nejlepsi zkusenost!! -
Dylan McKay 01.12.08 20:33
« Večer pravdy
Pánové a dámy, právě jsem obdržel několik SZ. Aféra Major Zeman odstartovala téměř šokující vlnu!
Vím, kdo je ing.Drbohlav! Stejně tak vím, že i administrátor MACZ Ricardo používá jiný nick!
Pánové, právě kvůli tomu odešel jeden z nejhlavnějších uživatelů Kubyyyk.
Nikdo po vás nechce, abyste odcházeli, ale už jen pro očištění Kubyyyka byste se měli přiznat. Jinak to napíšu sám!
RICARDO, PROČÍTAL JSEM SI TVÉ PŘÍSPĚVKY POD TVÝM DRUHÝM NICKEM- STYĎ SE!!!
S-miku, píšu ti to i sem, a jsi jediný člověk na MACZ, kterému to pošlu do SZ, pokud se pánové nepřiznají sami. Není fér, aby za tu samou věc pykal jen Kubyyyk... S-miku, věřím ti. -
s-mike (RSKa) 28.11.08 18:28
« Re: Hlavná fotka
Vette
koukni na par prispevku zpatky..
jj, je tam jeste jedno napříč. Mam v garazi takovej specialni parkovaci udělátor.. uz jsem to chtel dat i na youtube, ale zjistil jsem pri sestříhávání videa, ze mam na čele pupinek.. to bych se pred Svetem znemoznil.. tak se to musi pretocit!