Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Vette 04.12.08 19:52
« Re: dotaz na uživatele MACZ
PODPORA ADMINA.
Novy admin nic nevyriesi.
Ako zistite ze novy admin nema dalsich 10 nickov?
Ako zarucite ze nema dalsie FAKE auta?
Ako zistite ze neupravuje hodnotenie?
Ako zarucite jeho nestranost?
Ako ho chcete kontrolovat?
Budete ho chcet znova vymenit ak bude mat iny nazor ako vy?
Myslite ze po utokoch na Ricarda sa niekto prihlasi na Admina?
Myslim ze tu je admin zbytocny. Kazdy kto sem pride bude po cese neoblubeny.
PS: Otazka na zamylsenie
Ak Ricardo zistil ako admin kto je Major Zeman, mal to zverejnit alebo nechat tak? Mal by admin tieto informacie zverejnovat?
-
Flammer (RSKa) 04.12.08 19:50
suhlasim s tebou SOM ZA NEODVOLANIE RICARDA!!!!!!! kludne nech si spravi aj 10 nickov, ked tym nikoho neposkodzuje tak nech ich ma kolko chce, je to cisto jeho vec, nepamatam sa ale nikde v pravidlach nebolo ze uzivatel nemoze mat viac ako jeden NICK! -
ZonixX 04.12.08 19:42
NESOUHLASIM s odvolanim Ricarda, nevidim totiz zadnou souvislost mezi "aferou 2.nick" a praci admina ;-)
1. ulohou admina je udrzovat poradek na servru a spravovat diskuse a Ricardo si dle meho nazoru sve povinnosti plni
2. admin je vzdy vdecnym tercem utoku, protoze jeho kroky nebudou vyhovovat vsem uzivatelum
3. admin neni moralni autorita, jestli hledate nejakeho moralniho guru, nebo jste se sklamali - tak mi to prijde narovinu smesne a detinske..
..a abych nekoho nasral - mit druhy nick nepovazuju za prohresek ;) tady kope kazdy sam za sebe.. kto si chce najit nejakou partu a vesele klabosit o autach a zenskych/chlapech - neni problem.. kto chce vyvolavat zbytecne "napeti" a rozpoutavat flamewars - taky muze ;) -
zip2016 04.12.08 19:24
Já souhlasím s odvoláním nynějšího admina Ricarda. Admin, který anonimně přispívá do diskuzí je jen krůček od toho, aby začal nenápadně upravovat a hroutit hodnocení úspěšných uživatelů MACZ. Navíc nám tu několik desítek hodin vydržel lhát, což svědčí o jeho férovém jednání. To si prostě admin nemůže dovolit. -
s-mike (RSKa) 04.12.08 19:10
« dotaz na uživatele MACZ
Vážení
Již několik dnů tady probíhá vulgární slovní přestřelka, která běžné uživatele MACZ i nově příchozí odrazuje od aktívní účasti.
Jádrem sporu je přehmat Admina Ricarda, když v diskuzích použil i druhého nicku, jehož totožnost ostatním nebyla známa. Nezískal tím žádnou výhodu, nikoho nepoškodil, nick založil ještě jako řadový uživatel, za chybu se již omluvil a nick zlikvidoval.
Některým uživatelům se přesto zdá, že tento fakt by měl být důvodem pro Ricardovo odvolání z funkce. Svoje stanovisko opírají o údajnou masovou podporu ostatních uživatelů MACZ.
Prosím všechny uživatele, kteří jsou pro odvolání Admina, nechť připojí pod tento příspěvek svůj podpis. Podotýkám, že se jedná o mou soukromou aktivitu, která nemá požehnání redakce, jediného subjektu, který může Admina odvolat.. nejde mi o konfrontaci, jde mi o OBJEKTÍVNÍ zjištění, jak moc vážná situace na MACZ opravdu nastala. Dík

Jinak tato diskuse by měla být opravdu otom jestli ano nebo ne, jinak se to tady zahltí