Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 04.12.08  20:01

« Re: dotaz na uživatele MACZ

Kubyyyku: já to zjistil v sobotu sám a úplnou náhodou. O tom že jsi Major Zeman jsme se spolu bavili až po mém příspěvku v diskusi že vím kdo to je.
    Jinak tato diskuse by měla být opravdu otom jestli ano nebo ne, jinak se to tady zahltí
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 04.12.08  20:01

prosim Vas, hadat se jdete jinam, tady piste jen Vy, kdož jste PRO odvolani Admina. Ostatnim dekuji za vyjadreni podpory, ale toto je referendum, ktere ma zjistit PODPORU ZMENY soucasneho stavu..
  • « 00 Reagovat !

foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

TurboKluk(smazat hodnoceni) 04.12.08  20:01

Turbokluk, podpora ADMINA
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 04.12.08  20:01

Admin NENÍ SPRAVEDLIVÝ to musí pochopit i vymázlo ze zvláštní školy. Proč to nemůžou pochopit i dospělí lidé???
  • « 00 Reagovat !

foto kaaRS

kaaRS 04.12.08  19:58

Presne tak kubyyku. :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 04.12.08  19:58

Vette, měl bys vědět, že Ricardo by nikdy nic nezjistil, kdybych mu to sám neřekl. Pro tebe je to zveřejňování, pro mě práskání. Víc tobě psát nebudu.
  • « 00 Reagovat !

foto kaaRS

kaaRS 04.12.08  19:56

Uz jsem to psal nekolikrat ale vsechno vyresi Admin z redakce. A po tomto extempore je to doufam jen utvrdi. A za tim si stojim!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 04.12.08  19:54

jsem tak pro to aby se ricardo NEODVOLAL!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 04.12.08  19:52

PODPORA ADMINA.
    Novy admin nic nevyriesi.
    Ako zistite ze novy admin nema dalsich 10 nickov?
    Ako zarucite ze nema dalsie FAKE auta?
    Ako zistite ze neupravuje hodnotenie?
    Ako zarucite jeho nestranost?
    Ako ho chcete kontrolovat?
    Budete ho chcet znova vymenit ak bude mat iny nazor ako vy?
    Myslite ze po utokoch na Ricarda sa niekto prihlasi na Admina?

Myslim ze tu je admin zbytocny. Kazdy kto sem pride bude po cese neoblubeny.

PS: Otazka na zamylsenie
    Ak Ricardo zistil ako admin kto je Major Zeman, mal to zverejnit alebo nechat tak? Mal by admin tieto informacie zverejnovat?

• « 00 Reagovat !

foto Hanss-MoDo-Team-

Hanss (MoDo Team) 04.12.08  19:51

No i já Hanss (Modo team) jsem za odvolání Ricarda z funkce admina těchto stránek - je to pro mě střet zájmů - navíc nick používal i v době kdy již adminem byl a pak dále mlžil apod...... Takže tak :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Flammer-RSKa-

Flammer (RSKa) 04.12.08  19:50

suhlasim s tebou SOM ZA NEODVOLANIE RICARDA!!!!!!! kludne nech si spravi aj 10 nickov, ked tym nikoho neposkodzuje tak nech ich ma kolko chce, je to cisto jeho vec, nepamatam sa ale nikde v pravidlach nebolo ze uzivatel nemoze mat viac ako jeden NICK!
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 04.12.08  19:50

Já souhlasím s odvoláním admina protože současná situace asi jinak vyřešit nejde ..

Švihák to napsal dobře .. teď to není o tom že zde měl 2 nicky ale o tom že je to tady na 2 půlky .. :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 04.12.08  19:49

Kubyyyk (AlkoholixXx) - jsem pro odvolání admina.
  • « 00 Reagovat !

foto ZonixX

ZonixX 04.12.08  19:42

NESOUHLASIM s odvolanim Ricarda, nevidim totiz zadnou souvislost mezi "aferou 2.nick" a praci admina ;-)

1. ulohou admina je udrzovat poradek na servru a spravovat diskuse a Ricardo si dle meho nazoru sve povinnosti plni

2. admin je vzdy vdecnym tercem utoku, protoze jeho kroky nebudou vyhovovat vsem uzivatelum

3. admin neni moralni autorita, jestli hledate nejakeho moralniho guru, nebo jste se sklamali - tak mi to prijde narovinu smesne a detinske..

..a abych nekoho nasral - mit druhy nick nepovazuju za prohresek ;) tady kope kazdy sam za sebe.. kto si chce najit nejakou partu a vesele klabosit o autach a zenskych/chlapech - neni problem.. kto chce vyvolavat zbytecne "napeti" a rozpoutavat flamewars - taky muze ;)
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 04.12.08  19:24

Já souhlasím s odvoláním nynějšího admina Ricarda. Admin, který anonimně přispívá do diskuzí je jen krůček od toho, aby začal nenápadně upravovat a hroutit hodnocení úspěšných uživatelů MACZ. Navíc nám tu několik desítek hodin vydržel lhát, což svědčí o jeho férovém jednání. To si prostě admin nemůže dovolit.
  • « 00 Reagovat !

foto kaaRS

kaaRS 04.12.08  19:23

KaaFr - podepisuje
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 04.12.08  19:21

Odvolání admina - Kysky
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.12.08  19:18

Jenom bych upřesnil, že nejde tak o druhý nick, jako o dva dny lhaní, a popírání jiného nicku, a dnes vyšly najevo ještě další fakta, kdy poštvává své přívržence proti mě.

švihák lázeňský(Modo Team)- jsem pro odvolání admina
  • « 00 Reagovat !

foto Dadanek-AlkoholixXx-

Dadánek (AlkoholixXx) 04.12.08  19:17

Dadánek alkoholix podepisuje :-)
  • 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 04.12.08  19:10

« dotaz na uživatele MACZ

Vážení

Již několik dnů tady probíhá vulgární slovní přestřelka, která běžné uživatele MACZ i nově příchozí odrazuje od aktívní účasti.

Jádrem sporu je přehmat Admina Ricarda, když v diskuzích použil i druhého nicku, jehož totožnost ostatním nebyla známa. Nezískal tím žádnou výhodu, nikoho nepoškodil, nick založil ještě jako řadový uživatel, za chybu se již omluvil a nick zlikvidoval.

Některým uživatelům se přesto zdá, že tento fakt by měl být důvodem pro Ricardovo odvolání z funkce. Svoje stanovisko opírají o údajnou masovou podporu ostatních uživatelů MACZ.

Prosím všechny uživatele, kteří jsou pro odvolání Admina, nechť připojí pod tento příspěvek svůj podpis. Podotýkám, že se jedná o mou soukromou aktivitu, která nemá požehnání redakce, jediného subjektu, který může Admina odvolat.. nejde mi o konfrontaci, jde mi o OBJEKTÍVNÍ zjištění, jak moc vážná situace na MACZ opravdu nastala. Dík
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…