Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
dk.... 05.12.08 07:55
« Re: dotaz na uživatele MACZ
Jsem pro odvolání admina ...
PS: plne souhlasim s tim co napsal Cobalt:
... z vlastní zkušenosti můžu říct, že není v silách jednoho člověka řídit chod takového serveru, zvolit by se měl nový administrátorský tým (1 administrátor + několik operátorů). -
Ondřej Šámal 05.12.08 01:18
Pokud Ricardo používal druhý nick k tomu, aby mohl anonymmě napadat některé uživatele, tak by odstoupit měl. Navíc navrhuju, aby post admina zastávali nejméně 2 lidé, případně by se měl udělat nějaký větší tým, jak psal Cobalt, protože MACZ se rozrostlo do takových rozměrů, kdy jeden člověk nemůže absolutně vše stíhat. Jestli redakce nechce platit více adminů, určitě by se tady našlo dost lidí, kteří by tuto, nebo podobnou, funkci rádi vykonávali i zdarma (v zájmu zachování MACZ jako unikátního projektu)
P.S: Omlouvám se, že můj příspěvek není přímo k tématu. -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 04.12.08 21:49
Jsem zásadně proti.
Celá aféra mně přijde směšná a zbytečná.
Důvody jsem již uvedla dříve - tady jsou jen dva z nich:
1.Ricardo si svoji práci dělá zodpovědně.
2.Každý admin bude mít jak příznivce,tak odpůrce - není to řešení.
Jaj sorry,já si to celý přečetla pozdě.Vím,mají sem dávat svůj podpis jen ti,kteří jsou pro odvolání. -
"-- skrytý --" 04.12.08 20:12
Koukam mnoho lidi je tu za nevinatko, ja nic ja muzikant. Ja prece nic neudelal. Ale vetsina zas prileva naftu do ohne a pekne to tu graduje :-) No sleduju ty boje a nemel jsem chute se nejak zapojovat. Ale rozseknout to tu uz opravdu muze jen novy admin :-)
A protoze jsem nestranej a nikdo jinej admina nechce delat, tak se hlasim dobrovolne :-) ne, humor, to by me musel nekdo chtit za admina.
Tedy at se udela nova anketa na noveho admnina MA.cz -
Kubyyyk 04.12.08 20:05
Ricardo v tom případě si protiřečíš. Jak jsi mohl zjistit, že jsem to já? Říkal jsi mi ještě nedávno, jak se nedá zjistit o koho jde pokud nemá recenzi na auto a najednou jsi to zjistil???? To mi pověz. Jsem zvědav.
A Majoru Zemanovi jsme se bavili před tvým příspěvkem!!!