Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.12.08  20:58

« Re: dotaz na uživatele MACZ

Som jednoznačne PROTI odvolaniu admina a do bodky súhlasím s Rysgufom.
  • « 00 Reagovat !

foto Paulie001

Paulie001 05.12.08  18:10

šviháku, aktivních uživatelů by bylo určitě více. Ale hodně lidí odradí některé žabomyší války, které se tady neustále vedou. Dříve mi přišlo, že těchto problémů zde tolik nebylo a bylo zde přátelštější prostředí.

Jinak jsem tedy pro zachování stávajícího admina
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.12.08  16:50

s-miku, jestli po tobě můžu něco chtít- v zájmu klidu na MACZ, apeluj na TurboKluka, ať si okamžitě z nicku odstraní ten dodatek...

Tak jako já apeloval na Aftera, aby upravil hodnocení. A ne jednou... Dlužíš mi to.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.12.08  13:46

« Komedie

to je fakt ulet jak to tu resite :-) vsak tu jen par lidi dava recenzi kdo chce precte si je vybere si z toho +- a jeto o tom to tu je. Koukam ze par lidi si z toho dela virtualni svet a vsechno tu hroti proberte se :-) halo halo tady realita. Stejne tahle diskuze uz neni prakticky ani k tomu autu ale bavi se tu o vsem jestli nekomu dela orgasmus ze tu ma stovky prispevky kdyz 90 procent neni ani o tom autu tak vam teda nevim no :)
  • « 00 Reagovat !

foto stix

stix 05.12.08  13:25

To je zase jednou komedie :-D. Me osobne je uplne jedno, co si admin dela nebo nedela, kdyz drzim hubu a krok, tak si me ani nevsimne. Tohle je web pouze pro zabavu, obcas mi prijde, ze si tu nekteri zijou svuj virtualni zivot, ve kterym si chteji neco dokazat. Zaujimam tudiz neutralni postaveni, ricarda neznam a je mi celkem jedno, jestli tu ma mimo sveho adminskeho nicku nejake jine, to je myslim jeho vec, popr. vec redakce. Preju hezky den a nehrotte to tu mladezi, jde o kulovy... * stix
  • « 00 Reagovat !

foto stix

stix 05.12.08  13:24

To je zase jednou komedie :-D. Me osobne je uplne jedno, co si admin dela nebo nedela, kdyz drzim hubu a krok, tak si me ani nevsimne. Tohle je web pouze pro zabavu, obcas mi prijde, ze si tu nekteri zijou svuj virtualni zivot, ve kterym si chteji neco dokazat. Zaujimam tudiz neutralni postaveni, ricarda neznam a je mi celkem jedno, jestli tu ma mimo sveho adminskeho nicku nejake jine, to je myslim jeho vec, popr. vec redakce. Preju hezky den a nehrotte to tu mladezi, jde o kulovy... * stix
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 05.12.08  11:27

Sorry, že napíšu pár vět. Jsem rád, že jsem si to tady mohl přečíst a zrekapitulovat, protože číst 1000 příspěvků u Šviháka nemám čas, i když hrubý přehled mám. V podstatě souhlasím s Rysgufem.....Ja Ricarda osobne nepoznam, nic proti nemu nemam a uprimne je mi jedno co robi. Ak ho za jeho cinnost AUTO.CZ neodvolalo, tak s tym jeho "nepriatelia" aj tak nic nezmozu a zase sa tu len blabola dokola.
    Stejně tak je pravda, že by bylo sice hezké, kdyby byl admin morální ikona, ale taky to není nikde psáno. Že Ricardo den či dva mlžil, je pravda a v mých očích tím klesnul, ale já taky v životě párkrát zatloukal a zatloukal, takže ho nebudu odsuzovat ani odvolávat. Jediné, na čem mi záleží, je jakés takés uklidnění situace a tady nevidím východisko. Třeba volba druhého admina a rozdělení odměny mezi dva? Takže sorry, že jsem ani ryba ani rak, ale zatím nejsem přesvědčen, že to Ricardo dělá úplně špatně, kromě pár stížností na podezřelé recenze a pomalu promazávané body. Kdybych v životě nezalhal, jsem pro odvolání, ale že jsem jenom člověk, říkám slovy jedné knihy, kdo jsi bez viny, hoď kamenem.... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Rysguf-

Rysguf. 05.12.08  10:33

Uz si presne nepamatam, kedy sa tu takto burlivo diskutovalo o nejakom aute (a nebol to FAKE). Pred rokom? O com to tu je teraz?

Švihak ma v jednom pravdu, aktivnych uzivatelov tu NIE JE viac ako 50. Uzivatelov, ktori prispievaju do najdiskutovanejsich diskusii. Uzivatelov, z ktorych nema takmer nikdo menej ako 500 ci 1000 prispevkov.

Nezabudajte ale na na uzivatelov, ktori prispievaju do diskusii, v ktorych ide o auta. Nie o tom kto je skym, kto koho podrazil, kto klame... Takych uzivatelov su 100-vky.
    Viete ako im je z vas na BLITI? >:D
    Vzdy ked si idu skontrolovat diskusiu pri vlastnom aute, pripadne pozriet SZ a novacikov, tak prve co vidia su vase "problemy" v poslednych prispevkoch.

Co to je za problem s adminom? Ze chodi na srazy Rib-scanners? Ze mal dva nicky za adminovania? >:D

Adminom niekto byt musi a odteraz vzdy budu rucicky vah na jednej ci druhej strane strane konfliktu. Ak sa odvola Ricardo, budu nove volby kde si kazda strana navrhne svojho adepta, hoci aj s tichou podporou a znova sa zopakuje sucasna situacia...

Komu Ricardo vadi, nech si ho nevsima, nereaguje na neho, tak ako aj 100-vky dalsich normalnych uzivatelov. Je to admin, nie kral. Ak ma s nim niekto konflikt s dokazmi a pocitom krivdy, je tu redakcia AUTO.CZ a jej e-mailova adresa. Utoky v diskusiach nic neriesia.

Ja Ricarda osobne nepoznam, nic proti nemu nemam a uprimne je mi jedno co robi. Ak ho za jeho cinnost AUTO.CZ neodvolalo, tak s tym jeho "nepriatelia" aj tak nic nezmozu a zase sa tu len blabola dokola.

Takze, kto je za jeho odvolanie - NEVSIMAT, IGNOROVAT, NEREAGOVAT! Inak to nejde. Este by mohol Ricardo abdikovat sam, cim by bol za hrdinu v podstate u obidvoch stran, ale nic by to neriesilo.

Az bude komplexne riesenie (jasny novy NEZNAMY, NEZAVISLY, NESTRANNY admin), potom robte anketu.

Pekny den

:-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 05.12.08  10:25

Karfiol, Hruodolf: Tady bych si dovolil oponovat. Já sem vkládal recenzi pro případné zájemce o vozidlo kterým jezdím(čim více informací při nákupu tím lépe), případně pro lidi co již vlastní a potřebují radu(sleduji toplist a stále je dost lidí co přijde z nějakého vyhledávače kouknout jaký může dát své BMW kola, atd-nepovažuji za moc důležité kolik zdejších uživatelů si ji přečte) a ne pro zdejší rozhádané masy.
  • « 00 Reagovat !

foto karfiol

karfiol 05.12.08  10:21

ok...takže to řeknu takhle....do volby admina sem myslím ani nezasahoval,tudíž je mi jedno jeho odvolání či ponechání...
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 05.12.08  10:20

souhlasim a pokusem sjednat v tom napravu je i tato anketa.

Prosim, abyste to v casove omezene dobe respektovali a nedavali svym pohledem na věc moznost vzniku dalsich polemik..

dik!! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto karfiol

karfiol 05.12.08  10:19

to je přesně můj názor....530 diesely už tady jsou,tak proč bych to sem cpal,když už sem stejně vůbec nechodim
  • « 00 Reagovat !

foto hruodolf

hruodolf 05.12.08  10:16

bohužel tenhle server ztrácí v poslední době svůj smysl; lidi se tu jen hádají o blbostech
    dřív to tu bylo supr a dneska? škoda mluvit, teda spíš psát
  • « 00 Reagovat !

foto karfiol

karfiol 05.12.08  10:13

dyť není důvod ji přidávat
  • « 00 Reagovat !

foto hruodolf

hruodolf 05.12.08  10:12

Ty recenzi nepřidáš a někteří z nás budou auta mazat :-(
  • « 00 Reagovat !

foto karfiol

karfiol 05.12.08  10:06

Jooooooooooj....tady to ale stojí za *....Po tom co sem prodal svoje BMW 3, už sem recenzi na novou pětku dávat nebudu,protože veškerá atmosféra a jedinečnost tohoto serveru se ztratila neznámo kam.
  • 00 Reagovat !

foto Enthusiastic-driver

Enthusiastic.driver 05.12.08  10:00

Jsem proti!! (Ano, že mají přispívat jen ti, kteří jsou pro odvolání jsem četl, ale to by pak vypadalo, že všichni chtějí Ricarda odvolat)
    Diskuze jsem letmo zhlédl a jak už napsal S-mike v úvodním dotazu - Ricardo nikoho nepoškodil! Ano byl to přešlap, ale jinak myslím adminovství funguje dobře. Jsme jen lidé.
    Možná si ani neuvědomujete co případně tímto odvoláním způsobíte. Bude to precedens a každý nový admin bude za jakýkoliv přehmat okamžitě lynčován nespokojenou skupinou uživatlů a všeobecně haněn. Pak tady bude 5 nových adminů do měsíce. :-! Tak už mu to odpusťte.
  • « 00 Reagovat !

foto HamilRS

HamilRS 05.12.08  09:51

Já se přidám. Vím dobře o co jde.Sledoval jsem diskuze.
    Takže jsem pro odvolání ADMINA.
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 05.12.08  08:13

Ak dobre citas, S-mike napisal nech sa sem vyjadria len ludia co su za odvolanie. Tak co chces porovnavat?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.12.08  08:06

A to je právě to co jsem chtěl vědět, děkuji vám! ;-)

Šlo o můj příspěvek, kde jsem napsal:
    "...většina se v této diskusi vyslovila pro odvolání Ricarda..."
    Myslel jsem tím 12 lidí oproti 4. Samozřejmě si to můžetze vyhledat...

Proto se směju, jestli tady čekáte názor 2500 lidí, aby většina byla pro... >:D Aktivních uživatelů je na MACZ tak 50... ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…