Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 16.12.08 17:50
« Re: hlavna foto
jo, tak jsem to myslel. Takze uz jsem si taky experimentalne ověřil, ze pokud ma vysledek k necemu bejt, musi se vychazet pokud mozno z puvodniho rozliseni, t.j. primo z fotaku..
ja jsem zvedavej, jestli se ti bude libit pristi serie u trosek zimáku.. -
s-mike (RSKa) 16.12.08 17:37
« Re: hlavna foto
ja ti ho klidne poslu SZ.. ale von foti jenom poradny auta, max. do druhy pricky toptenu >:D >:D >:D >:D
chtel jsem se te zeptat. Ja jak nektery ty fotky (treba s demolicni technikou) upravuju ve stejnym duchu, jako ty, tak narazim na problem, jakmile uz je nejaka fotka hodne zmensena z puvodniho rozliseni.. t.j. nejlip se upravuji (s nejvyssim efektem) ty puvodni fotky v max. rozliseni. Mas taky takovou zkusenost? Nebo ne-e..? -
s-mike (RSKa) 16.12.08 12:38
« Re: koutek mladé maminky...
dítě nahoře bez loupe brambory.. jestli se na tento server pripojuji i uchylni pedofilove tak ted musi mit orgie! Myslim, ze to jeste nezazili >:D
a to je Vidni tak teplo? A co bude ke kasi? Abych se naladil.. za chvili vyrazim k cinanovi -
Poustnik 16.12.08 11:42
« Re: koutek mladé maminky...
V angličtině já nerýmuju. Mě z toho vždycky vzejde něco co jsem nechtěl..... >:D Jinak já teď rostu z dcery. Naučili jsme ji asi před měsícem chodit na nočník, už si ani skoro neučurkává do kaťat, ale jakýmsi zvláštním myšlenkovým pochodem přišla poslední 4 dny na to, že při každém čůrání se musí svléknout do naha. Takže ať to do ní hučím horem dolem, asi 40krát denně ji oblékám. Já se picnu! Toliko fórum pro mladé matky u s-mika.... >:D

ale to stejne nevadi, protoze ty uz jsou tak upraveny, ze uz vic upravit nejdou.. >:D ne, vážně.. doufam, ze nebudu jedinej, komu se libi :-)
cos mel za nahradni auto?