Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.12.08  18:13

« Re: hlavna foto

ja mam obavu, ze uz to mam vsechno jen v te finalni, upravene verzi..

ale to stejne nevadi, protoze ty uz jsou tak upraveny, ze uz vic upravit nejdou.. >:D ne, vážně.. doufam, ze nebudu jedinej, komu se libi :-)

cos mel za nahradni auto?
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 16.12.08  18:06

opat ta potom asi poprosim o par fotiek v original rozliseni. ja mam tiez pripravenych par, nahradneho auta co som mal vcera na par hodin.
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.12.08  17:50

jo, tak jsem to myslel. Takze uz jsem si taky experimentalne ověřil, ze pokud ma vysledek k necemu bejt, musi se vychazet pokud mozno z puvodniho rozliseni, t.j. primo z fotaku..

ja jsem zvedavej, jestli se ti bude libit pristi serie u trosek zimáku..
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 16.12.08  17:45

ja upravujem fotky v povodnom rozliseni a potom zmensujem, ale mas pravdu, potom to nevyzera tak dobre, pretoze nie je vidno detaily. a naviac, ked ich este zmensi server na 500x333, tak to je este horsie...
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.12.08  17:37

ja ti ho klidne poslu SZ.. ale von foti jenom poradny auta, max. do druhy pricky toptenu >:D >:D >:D >:D

chtel jsem se te zeptat. Ja jak nektery ty fotky (treba s demolicni technikou) upravuju ve stejnym duchu, jako ty, tak narazim na problem, jakmile uz je nejaka fotka hodne zmensena z puvodniho rozliseni.. t.j. nejlip se upravuji (s nejvyssim efektem) ty puvodni fotky v max. rozliseni. Mas taky takovou zkusenost? Nebo ne-e..?
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 16.12.08  17:30

asi si vypytam kontakt na fotografa >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.12.08  17:27

jj, holt nejakej schopnej fotograf.. a schopny objekty foceni ;-)
  • 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 16.12.08  17:25

« hlavna foto

hmm, tato sa podarila :yes: :-!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.12.08  12:56

« Re: koutek mladé maminky...

no jsem taky mohl cekat od Vídeňáka..

Vínr šnycl.. >:D

zahlcovat autama se bude po obede, ted se jdu zahltit sam gyrosem

dobrou chut!
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 16.12.08  12:47

No musíš to tady trochu zahltit nějakou omáčkou o autech....Ke kaši budou krůtí řízky a nějaká ta zeleninová obloha, ale řízky budou jen kupované mražené. S tím se dělat nebudu. Fláknu to na dvacet minut do trouby a je to! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.12.08  12:38

dítě nahoře bez loupe brambory.. jestli se na tento server pripojuji i uchylni pedofilove tak ted musi mit orgie! Myslim, ze to jeste nezazili >:D

a to je Vidni tak teplo? A co bude ke kasi? Abych se naladil.. za chvili vyrazim k cinanovi
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 16.12.08  12:30

Teď jsem loupal brambory, bude bramborová kaše...a dcera mi je pomáhala omývat - nahoře bez!!!! Že to někdy nevyzkouším se ženou??? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.12.08  12:00

furt lepsi varianta, nez kdybych podobne premyslel o antréé do nasi rodiny ze strany partnera meho syna!! 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 16.12.08  11:58

Tak tenhle problém přijde až tak za deset let, tak zatím to nechám koňovi. Kámoši říkají že budu trpět, tak se nechám překvapit. Třeba mi dcera domů přivede kamarádku..... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.12.08  11:50

no, jeste ze nejsem otcem dcery. Mam pocit, ze bych mel tendenci ji nutit k "oblečenému stavu" jeste hodne let poté, co by se jiz zvedla z nočníku.. vime prece, co jsou chlapi zač..!
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 16.12.08  11:42

V angličtině já nerýmuju. Mě z toho vždycky vzejde něco co jsem nechtěl..... >:D Jinak já teď rostu z dcery. Naučili jsme ji asi před měsícem chodit na nočník, už si ani skoro neučurkává do kaťat, ale jakýmsi zvláštním myšlenkovým pochodem přišla poslední 4 dny na to, že při každém čůrání se musí svléknout do naha. Takže ať to do ní hučím horem dolem, asi 40krát denně ji oblékám. Já se picnu! Toliko fórum pro mladé matky u s-mika.... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.12.08  11:21

« Re: vanocni cukroví

vystihl jsi to presne.. a skoro to zni jako motto tohoto diskuzniho fora..

BEJK není FEJK!!

ja to mozna prelozim i do anglictiny

BAKE is not FAKE!!

sice se lehce zmenil vyznam, a ted se budou radovat pekaři, ale zase se to rymuje.. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 16.12.08  11:19

Chápu, že jsi radši, když je v lednici bejk jako kráva! A když teda už moc nebučí....no jo...každý máme v lednici svoji mrtvolu.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.12.08  11:09

pokud bys je tady zverejnil, okamzite bych zadal admina o cenzuru.. vzdyt se jedna o mlecny vyrobek. Svym zpusobem fejk jako kráva!
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 16.12.08  11:02

Však to byl jen takový výkřik zoufalství chvíli před půlnocí, při pohledu na tvoji krmi a pak na obsah naší ledničky....A teď po ránu jsem si dokonce dva jogurty s chutí dal! Ale fotit je nebudu, ne ne ne! >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…