Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Vette 18.12.08 22:01
« Druhy admin
S-Miku: Cital som tu diskusiu ze sa hlada druhy admin. Zoberes to? Kto iny by mal byt adminom, ak nie majitel auta na prvej pozicii? Mas tu zasluszenu autoritu. Predpokladam, ze s tvojim autom nebudes nikomu zavidiet a budes objektivny. A bude tu konecne klud. Suhlasis?
-
Flammer (RSKa) 18.12.08 21:56
« Re: OSLAVA
no smiku vies ja som o tom nerozhodoval >:D to islo samo ale chvala bohu uz nerastiem >:D , ale poviem ti tak ma to kopec vyhod ale aj nevyhod, ale medzi tie naj vyhody patri to ze vacsina obchodnych centier konkretne oblast saty , maju take zaujimave kabinky na prezliekanie to su len take polovicne dvere asi vies co myslim , ze vysi clovek vidi vsekto za tymi akoze dverami ,
napisal som asi nejaku skomoleninu neviem ci z toho vyjdes:D
-
s-mike (RSKa) 18.12.08 21:48
Matej
jak se dari? Vidis, zrovna jsem ti chtel napsat, ze se budu muset loucit. Jednak zitra obligatni šantan, tak se musim vychrapat. A taky se blizi konec tradovani na US markets. Tak si jdu parkrat kliknout.. >:D dnes je to super, valí to dolů.. Nasdaq, S&P i Dow Jones..!!!!! -
-
s-mike (RSKa) 18.12.08 21:40
Matej
s tou agenturou jeste pockej. Ja to musim probrat s Ondrou. Ale napada me zajimava myslenka, on ma v praci zlatou VISA kartu na reprezentaci. Tak kdyz bych se u vas na hotelu domluvil, ze byste mi to vyuctovali pod nejakou zverejnitelnou polozkou, tak bych ty baby z Brna fakt brat nemusel!!!! To je napad!