Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Martin911Turbo 18.12.08 22:33
« Anča a Monča
Tak se mi dnes stala příhoda, cestou z firemního večírku jsem potkal Anču a Monču z www.stream.cz točili další ujeté video, tak jsem dal s holkama řeč. Holky na pohodu, ale trošku hubatý potvůrky jedny a překvapili mě jak jsou malé na výšku, na videu to není tak znát >:D -
s-mike (RSKa) 18.12.08 22:27
Vette
Ricardo? Ja se o to snazil uz nekolikrat, a sam muzes videt, jak to doposud dopadlo.. furt jen umrněnejch 9.99..
a s tim druhym adminem nevim, co porad mate. Nekolikrat jsem se koukal na sloupek redakce "novinky na MACZ" a o nicem takovym se tam nepise..
no nic, to se uz dnes nedozvim.. fakt musim do hajan..
mejte se kluci.. a .. nehadejte se ;-) -
s-mike (RSKa) 18.12.08 22:20
Vette
ja mam v umyslu neco uplne jinyho, nez aspirovat na admina. Chci poslat tem 10ti lidem, co S-mikovi nedal plnej pocet bodu, aby to prehodnotili. Formou "pridal jsem par fotek, nechces prehodnotit?" >:D >:D
A pak bude desitka celkove a ja budu mit konecne klidny spani! -
s-mike (RSKa) 18.12.08 22:11
« Re: OSLAVA
maxsas
proc se raduju z poklesu? No, dnes to z konce obchodovani v Evrope a z rady dalsich ukazatelu (ropa, dolar, ost. komodity, U.S. futures) vypadalo, ze by mohla prijit korekce a trhy ve statech poklesnout. A na to se da taky "vsadit". Rika se tomu short pozice a v praxi to znamena, ze ti broker najde nekoho, kdo ti na zacatku obchodovani akcie pujci. Ty je hned prodas a na zaver dne je za nizsi cenu koupis zpet, a tomu, kdo ti je pujcil, je zase vratis.. rozdil je tvuj zisk
tak proto ta radost!
a taky proto, ze bude zitra za co pit!!! -
s-mike (RSKa) 18.12.08 22:05
Vette
kdepak. Ani kdyby ta funkce doopravdy existovala, tak nemam zaujem. Jakykoli administrativni cinnosti u nas ve firme vzdycky delal otec, to me vubec nebavilo. Stejne se divim, ze se to Ricardovi chce delat.. takova nevdecna prace! A Olivere, dik za zajimavy a zcela objektivni nazor!! >:D