Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 19.12.08  10:56

« Re: ke grafům

ale jo, to se nikdy nedopocitame presnyho cisla. Ja chtel jen upozornit na to, ze funkce admina je tady drtivou vetsinou uzivatelu brana jako součást technickyho zazemi fungování webu a tudiz nic, pro co by se museli denne dohadovat..

zub.. neni to zub moudrosti? >:D Ne, delam si srandu. Nevim, co to bylo. Je pravdou, ze cim min se ozyvas, tak tim se snizuje navstevnost. Ale jsou tam patrny v delsim meritku takovy skoro sinusovy vlny s amplitudami pres 400 navstev.. mozna jestli by to tvuj táta nechtel vyhodnotit.. treba je v tom neco k dekódování, nejakej vzkaz.. >:D ale abychom se pak jeste nedivili!!
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 19.12.08  10:47

« Re: ke grafům

Pěkné grafy!!! Můj tatínek statistik by měl radost! Statistika nuda je, má však cenné údaje..... :-) Jen bych chtěl podotknout drobnou technickou.....recenzí je tu aktuálně 2380, takže uživatelů tu bude max. tak 1800, dost lidí tu má 2,3, nebo i čtyři auta. Ale kolik je tady nicků se asi spočítat nedá, je fakt, že pár jich tady je zase bez auta. Na tom druhém grafu je krásně vidět, kdy jsi měl recenzi stáhnutou....je tam zajímavý zub v půlce října, to jsi málo přispíval, nebo co? Pamatuješ si to?
  • 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 19.12.08  09:10

« ke grafům

červena barva v kolacovem grafu znazornuje uzivatele pozadujici zmeny na postu admina. Jsou uvazovany tri varianty porovnavani s ostatnimi uzivateli:

1. s celkovym poctem uzivatelu na MACZ (pro me nejprukaznejsi, protoze koreluje s oficialni volbou admina, organizovaneho redakci)
    2. s cca 200 uzivateli, kteri navstevuji denne jenom muj profil (viz. dalsi graf v me galerii), a kteri tim vyvraceji jisté opakovane dogma, ze "aktivnich" uzivatelu je jen 50..
    3. s "aktivni" padesatkou uzivatelu.. ani zde neni podpora pro zmenu vetsinova
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 18.12.08  23:49

« Re: Anča a Monča

Moje žena má taky tendenci držet volant dole a sklápět sedadlo, ale nic proti ní, ta už toho najezdila po světě a žádná kolize. Jen jsme jednou v Gruzii hupsli do pangejta, ale dva vesničani nás podrželi a vyjeli jsme. A stejně to bylo kvůli mě, chtěl jsem, aby zastavila a koukli jsme se na hřbitov. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 18.12.08  23:41

Tak já sedím tak jak se sedět má, ty mladíčky co potkávám co na sedadle defakto léží, zadní opěrka skloněná na max dozadu, ruka co sotva došáne na volant to je případ pro psychiatra >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 18.12.08  23:37

Tak jasně...v Mazdě sedím jak někde v kině, žádný pololeh... 8-s >:D Jen většinou dávají známý černobílý film Bílá přerušovaná čára....
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 18.12.08  23:29

>:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 18.12.08  23:29

Nástup elegance sama???? Něco jako trénink na skok do rakve???? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 18.12.08  23:24

Tak jistě, ruční brzda je jako trenky pod kalhotama, to je základ navíc si o ní okopávám levou nohu když vystupuji (je nalevo) jj výstup z placky auta při 190 cm je zážitek, to ještě vychytaný nemám, ovšem nástup elegance sama :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 18.12.08  23:22

Ještě ti neujelo? Ruční brzdu vždycky zkontroluješ???? >:D Moje dcery, když řeknu, že jedeme tramvají, nebo metrem, tak jásají, že budou mít zážitek..... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 18.12.08  23:17

čoveče, tak to se mi nestává. Sockou jezdím vyjímečně a v Porsche jezdím já osobně jako řidič ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 18.12.08  23:12

Jo jo, někomu třeba i ujede tramvaj.....nebo Porsche....nebo tramvaj Porsche....
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 18.12.08  23:05

jj souhlas, dneska ta doba je celkově nejaká ujetá ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 18.12.08  23:04

Ale jen se ciť! Ale od nějakých osumnáctek to schytáš občas, no....to je ta současná mediální doba mladých. Mladě se snaží vypadat i městské ženy po padesátce. Vem si dobu krátce po roku 1900. Muž musel mít seriózní vous, brýle a hůlku a tvářit se vážně. Chlapíci, co jim bylo 35, vypadali na 55. Ale doba otočila kormidlem módy, no..... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 18.12.08  22:55

No kurňa tak mám právo se ve 32 cítít ještě mladý né čoveče >:D to jako ve čtyřicítce mám jít do důchodu či co? 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 18.12.08  22:52

Cha cha! A máš to! To máš z toho, že se cítíš být mladým! >:D Mě když bylo 15, tak jsem si říkal - jé! Až mi bude 40, tak ať si vymyslím sebevětší ptákovinu, když to podám seriózně, každý mi uvěří!!! No...a je mi čtyřicet a přijde mi to úplně divný, že mi dcera taky občasněco věří..... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 18.12.08  22:41

>:D no to ne, ale chápu to, takové studentky vs já >:D jinak foto mám v galerii
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 18.12.08  22:39

mozno to bol len kompliment ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 18.12.08  22:37

Jo hochu tak to asi neklapne, páč mě vcelku urazili doslova cituji "to tedy koukáme že nás sledují i takový postarší pánové" 8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 18.12.08  22:34

kedy budu fotit akty pri tvojom aute?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…