Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Poustnik 19.12.08 10:47
« Re: ke grafům
Pěkné grafy!!! Můj tatínek statistik by měl radost! Statistika nuda je, má však cenné údaje..... :-) Jen bych chtěl podotknout drobnou technickou.....recenzí je tu aktuálně 2380, takže uživatelů tu bude max. tak 1800, dost lidí tu má 2,3, nebo i čtyři auta. Ale kolik je tady nicků se asi spočítat nedá, je fakt, že pár jich tady je zase bez auta. Na tom druhém grafu je krásně vidět, kdy jsi měl recenzi stáhnutou....je tam zajímavý zub v půlce října, to jsi málo přispíval, nebo co? Pamatuješ si to? -
s-mike (RSKa) 19.12.08 09:10
« ke grafům
červena barva v kolacovem grafu znazornuje uzivatele pozadujici zmeny na postu admina. Jsou uvazovany tri varianty porovnavani s ostatnimi uzivateli:
1. s celkovym poctem uzivatelu na MACZ (pro me nejprukaznejsi, protoze koreluje s oficialni volbou admina, organizovaneho redakci)
2. s cca 200 uzivateli, kteri navstevuji denne jenom muj profil (viz. dalsi graf v me galerii), a kteri tim vyvraceji jisté opakovane dogma, ze "aktivnich" uzivatelu je jen 50..
3. s "aktivni" padesatkou uzivatelu.. ani zde neni podpora pro zmenu vetsinova -
Poustnik 18.12.08 23:49
« Re: Anča a Monča
Moje žena má taky tendenci držet volant dole a sklápět sedadlo, ale nic proti ní, ta už toho najezdila po světě a žádná kolize. Jen jsme jednou v Gruzii hupsli do pangejta, ale dva vesničani nás podrželi a vyjeli jsme. A stejně to bylo kvůli mě, chtěl jsem, aby zastavila a koukli jsme se na hřbitov. >:D -
Poustnik 18.12.08 23:04
« Re: Anča a Monča
Ale jen se ciť! Ale od nějakých osumnáctek to schytáš občas, no....to je ta současná mediální doba mladých. Mladě se snaží vypadat i městské ženy po padesátce. Vem si dobu krátce po roku 1900. Muž musel mít seriózní vous, brýle a hůlku a tvářit se vážně. Chlapíci, co jim bylo 35, vypadali na 55. Ale doba otočila kormidlem módy, no..... >:D -
Poustnik 18.12.08 22:52
« Re: Anča a Monča
Cha cha! A máš to! To máš z toho, že se cítíš být mladým! >:D Mě když bylo 15, tak jsem si říkal - jé! Až mi bude 40, tak ať si vymyslím sebevětší ptákovinu, když to podám seriózně, každý mi uvěří!!! No...a je mi čtyřicet a přijde mi to úplně divný, že mi dcera taky občasněco věří..... >:D

zub.. neni to zub moudrosti? >:D Ne, delam si srandu. Nevim, co to bylo. Je pravdou, ze cim min se ozyvas, tak tim se snizuje navstevnost. Ale jsou tam patrny v delsim meritku takovy skoro sinusovy vlny s amplitudami pres 400 navstev.. mozna jestli by to tvuj táta nechtel vyhodnotit.. treba je v tom neco k dekódování, nejakej vzkaz.. >:D ale abychom se pak jeste nedivili!!