Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 19.12.08  12:58

« Re: Na co grafy????

mne to prijde nefer. Byla tu soutez, kde se reklo, ze vyhraje jen jeden. A ted najednou ten, co prohral, vyhraje taky? Na co teda byla ta soutez? A co hlasy vsech tech zucatnenych? To jen skrz nejakou minoritu ted nebudou mit vahu? A znovu se ptam.. co bude nasledovat? Dalsi admin? Dalsi pozadavky? A co kdyz si Ricardo a Kubyyyk nebudou rozumet?

Beres si paralelu v politice a ja v tom zkusim pokracovat. To, o cem mluvis, tu opravdu bylo a jmenovalo se to oposmlouva. A byla to nejvetsi saskarna na volicich v historii.

Ja řadu ze zucastnenych diskuteru sleduju. Nechci se s tebou hadat, protoze zrovna tvoje nazory vyhodnocuju velmi casto jako velmi rozumny. A tak doufam, ze i kdyz ted to vidim jinak, ze zustaneme u vecne argumentace bez emoci. Tohle nejsou zabomysi valky. Je tu nejakej status quo, posvecenej oficialnim, velkym a redakci uznavanym referendem, ktery pouze nekdo permanentne zpochybnuje. Az ustane tato diskuze, ustanou veskery spory..
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 19.12.08  12:39

Admin je tu v podstatě proto, aby uklízel bordel, takže úvahy o tom, že jedna klika tady má svého zástupce, a že jiná chce zas svého, aby se vyrovnaly síly, mi přijdou hloupé. Ano, souhlasím s tím, aby byly admini aspoň 2, pluralita názorů snad nebude na škodu. Všichni nadáváme na politiku, že je to špína, stačí se ale občas podívat sem, a člověk má dojem, že se kouká na jednání Poslanecký sněmovny :no: Tenhle server spojil lidi,kteří by se k sobě třeba nikdy nedostali, takže nenechme si ho ničit podobnými žabomyšími válkami ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 19.12.08  12:35

« Re: DOKONALOST SAMA! ! ! !

>:D >:D a zapoměl si dodat za volantem Filip.....

No taky jdu něco pojíst....Dobrou Chuť
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 19.12.08  12:31

myslis ty akce, jak se v jednom petiminutovym videu beze střihu presunuje Svestickou z bodu A do bodu B, nejlip po dalnici se zapnutym tempomatem??

tak, to jsem si pred obedem zas s jednim šťouralem vyridil ucty!! ;-) ;-)

dobrou chut vsem, co maji to stesti ted obedvat!!
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 19.12.08  12:28

Ricardo?? >:D >:D ...

aha, no......ono těch jeho pár videi ve stylu Cobra 11 je taky dobrý :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 19.12.08  12:24

PeTa

tim neustale rejpajicim a stale s mou praci nespokojenym uzivatelem je

ano, Ricardo!! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 19.12.08  12:21

Kubyyyku, my jsme tady zadny deleni nezacali. Pokud se schazime v Brne, POKAZDE je to zcela otevrene setkani, kam muze kdokoliv z MACZ prijit. Neni to nicim omezeno.. nechavame bez komentare i zcela nesmyslny a trvaly vypady proti Brnu a nasim nickum..

pokud jde o Admina, probehla tu velka volba v prubehu roku. KAZDY mel moznost kandidovat, byly zcela rovne sance pro zasilani hlasu. V teto volbe vyhral Ricardo, vyjadreni redakce je stale mozno najit na titulni strance MACZ.

Ricardo ve funkci Admina pochybil. Uz nekolikrat tu byla moznost, aby se k tomu ostatni vyjadrili, vcetne redakce, ktera ma navic pravo veta. Nenasla se dostatecna vetsina pro odvolani, to znamena, ze vas nazor nesdili vetsina uzivatelu. Krome toho redakce se za admina postavila rovnez.

Zavery jsou takove, ze neexistuje funkce druheho admina. Vase neustavajici hlasovani a zjistovani, kdo by ho byl ochoten delat, je, nezlob se na me, porcovanim kravy, ktera se v klidu pase za chalupou.

Doufam, ze to pisu dostatecne smirlivym tonem. Me na tom nejvic vadi to neefektivni mrhani casem, kdy se resi problem, ktery de facto neexistuje..
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 19.12.08  12:19

No nic hele, nebudem to Miku nijak řešit, to my dva nevyřešíme. Každý něco se chce. Vy chcete svého Ricarda a budete za něj bojovat, my zas chceme někoho jiného a nebo druhého admina a to nám dhromady moc nejde, viď? :-) Taky bych radši viděl splečné MACZ, kde by jsme byly všichni jedna parta jako dřív, ale ty časy jsou už pryč a asi se nevrátí.

Poslední věc k těm grafů. Jediný koláč, který se dá jakžtakž brát vážně je ten poslední s 50 aktivními uživateli. Ale ještě bych vytvořil objektivnější, který by znázorňoval ty, co se zajímají o budoucnost MACZ a kteří hlasovali! A těch myslím, že byla drtivá většina pro odvolání admina. Ale to je fuk ;-)

Měj se fajn a hezkej pátek. Já si jdu do školy napsat poslední zápočet a pak hurá na Vánoce domů :-)
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 19.12.08  12:13

Miku, prosím tě, napsal bys ten Nick komu připadají ty videa málo akčí?? zajímalo by mě to. Díky >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 19.12.08  12:09

Míku, asi jsi to pochopil útočně, což jsi zrovna neměl. Sám víš, že osobně proti tobě nic nemám.
    Jde o to, že tahle stránka je již v podstatě rozdělena na dva tábory, které k sobě společnou cestu asi jen tak nenajdou. Spousta lidí mimo vaši stranu nechce Ricarda po tom, co se tu před nedávnem odehrálo. S druhým adminem by se to vyřešilo. Administrátorské zásahy by tu byly častěji a ani jeden by nemohli dělat neplechu, ten druhý by ho totiž prásknout mohl.

A prosím nepiš věci jako "vaše produkce" a podbné narážky na ty, co nejsou z klubu žebrojedlíků ;-) ;-) ;-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 19.12.08  12:00

Kubyk

jojo, fraška to je od samyho zacatku, to s tebou souhlasim. Je z vasi produkce.. a jak vidis z koláčů, tak ma prachmizernou sledovanost. Cili doufam, ze uz ji konecne stahnete z vysilani..
  • « 00 Reagovat !

foto Vaflicka

Vaflička 19.12.08  11:58

tak jsem skoukl tvůj profil..koukám pěknej mobil, taky chválím.. :-) >:D Já mám SE K770i nemůžu si ho vynachválit, myslím, že fotky budou luxusní..toho fáčka jako... >:D Já musím, dneska tu ještě určo budu...
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 19.12.08  11:56

no vidis Peto

a pritom je tady jeden uzivatel, kterej mi po kazdym dalsim zverejnenym videu pise stale to samy.. nuda, zadny drifty, malo spalenejch gum, malo rvouci motor.. proste malo akční

ani nevim, jestli mam zverejnit jeho nick, abych neprilil oleje do ohně..!
  • 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 19.12.08  11:53

« Na co grafy????

To si to tady musíme vyjadřovat "koláčema" jako sledovanost Esmeraldy na Nově????????
    Bože,začíná z toho fakt fraška... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Vaflicka

Vaflička 19.12.08  11:53

nj tak to já mám hodně dobrou náladu...pokuds četl ten můj mega příspěvek ne zrovna tady... :-) Hele já teď musím k doktorce protože jsem zatáhl dneska (jen dneska... :-) :-) ) školu.... Pak jdu fotit fáčko, chytlo mě to nějak ještě víc ty auta než předtím, mám rád auta celej život samozřejmě.... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 19.12.08  11:49

Jasně, přijed cokoliv, hlavně vlož alespoń 10 fotek a pár řádků recenzí....Poslední dobou tady není moc dobrá nálada , co se týče "nováčků" ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vaflicka

Vaflička 19.12.08  11:47

jj sleduješ správně, dík podívám se :-) Pak sem dám svoje auto nebo ne svoje ale rodinné nebo sem dám to fáčko to bude sranda... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 19.12.08  11:45

Vafle89: >:D Sleduju, že dneska chváliš, 350Z od Fefe je dokonalost, Mikovo Porsche je dokonalost sama.........pěkně řečené nadpisy :yes:

No a jestli můžu za Mike a fefe poznamenat, jak si psal že videa jsou úžasné, určitě sis všiml, že jsou točeny ze "stejného soudku" takže doporučuju zhlédnout na youtube i ty ostatní. Doporučuju R8 :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 19.12.08  11:38

>:D v seznamu smajlíků marne hledám nejakyho celýho červenýho rozpakama.. dik za uznani, lichotí mi to ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Vaflicka

Vaflička 19.12.08  11:34

« DOKONALOST SAMA! ! ! !

Co dodat?? Mít tady auto máš ode mě MAXimum bodů!! Zasloužený vrchol tohoto serveru..... Neměl jsem čas číst recenzi, ale fotky úúúúžasné a video zvlášť povedené!! Chválím! Pro mě to je auto z jiného světa, není to vlastně auto, ale RAKETA na kolech jenom pro ten požitek!!! Užívej si to !!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…