Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ondřej Šámal 19.12.08 12:39
« Re: Na co grafy????
Admin je tu v podstatě proto, aby uklízel bordel, takže úvahy o tom, že jedna klika tady má svého zástupce, a že jiná chce zas svého, aby se vyrovnaly síly, mi přijdou hloupé. Ano, souhlasím s tím, aby byly admini aspoň 2, pluralita názorů snad nebude na škodu. Všichni nadáváme na politiku, že je to špína, stačí se ale občas podívat sem, a člověk má dojem, že se kouká na jednání Poslanecký sněmovny :no: Tenhle server spojil lidi,kteří by se k sobě třeba nikdy nedostali, takže nenechme si ho ničit podobnými žabomyšími válkami ;-) :yes: -
s-mike (RSKa) 19.12.08 12:31
« Re: DOKONALOST SAMA! ! ! !
myslis ty akce, jak se v jednom petiminutovym videu beze střihu presunuje Svestickou z bodu A do bodu B, nejlip po dalnici se zapnutym tempomatem??
tak, to jsem si pred obedem zas s jednim šťouralem vyridil ucty!! ;-) ;-)
dobrou chut vsem, co maji to stesti ted obedvat!! -
s-mike (RSKa) 19.12.08 12:21
Kubyyyku, my jsme tady zadny deleni nezacali. Pokud se schazime v Brne, POKAZDE je to zcela otevrene setkani, kam muze kdokoliv z MACZ prijit. Neni to nicim omezeno.. nechavame bez komentare i zcela nesmyslny a trvaly vypady proti Brnu a nasim nickum..
pokud jde o Admina, probehla tu velka volba v prubehu roku. KAZDY mel moznost kandidovat, byly zcela rovne sance pro zasilani hlasu. V teto volbe vyhral Ricardo, vyjadreni redakce je stale mozno najit na titulni strance MACZ.
Ricardo ve funkci Admina pochybil. Uz nekolikrat tu byla moznost, aby se k tomu ostatni vyjadrili, vcetne redakce, ktera ma navic pravo veta. Nenasla se dostatecna vetsina pro odvolani, to znamena, ze vas nazor nesdili vetsina uzivatelu. Krome toho redakce se za admina postavila rovnez.
Zavery jsou takove, ze neexistuje funkce druheho admina. Vase neustavajici hlasovani a zjistovani, kdo by ho byl ochoten delat, je, nezlob se na me, porcovanim kravy, ktera se v klidu pase za chalupou.
Doufam, ze to pisu dostatecne smirlivym tonem. Me na tom nejvic vadi to neefektivni mrhani casem, kdy se resi problem, ktery de facto neexistuje.. -
Kubyyyk 19.12.08 12:19
No nic hele, nebudem to Miku nijak řešit, to my dva nevyřešíme. Každý něco se chce. Vy chcete svého Ricarda a budete za něj bojovat, my zas chceme někoho jiného a nebo druhého admina a to nám dhromady moc nejde, viď? :-) Taky bych radši viděl splečné MACZ, kde by jsme byly všichni jedna parta jako dřív, ale ty časy jsou už pryč a asi se nevrátí.
Poslední věc k těm grafů. Jediný koláč, který se dá jakžtakž brát vážně je ten poslední s 50 aktivními uživateli. Ale ještě bych vytvořil objektivnější, který by znázorňoval ty, co se zajímají o budoucnost MACZ a kteří hlasovali! A těch myslím, že byla drtivá většina pro odvolání admina. Ale to je fuk ;-)
Měj se fajn a hezkej pátek. Já si jdu do školy napsat poslední zápočet a pak hurá na Vánoce domů :-) -
Kubyyyk 19.12.08 12:09
Míku, asi jsi to pochopil útočně, což jsi zrovna neměl. Sám víš, že osobně proti tobě nic nemám.
Jde o to, že tahle stránka je již v podstatě rozdělena na dva tábory, které k sobě společnou cestu asi jen tak nenajdou. Spousta lidí mimo vaši stranu nechce Ricarda po tom, co se tu před nedávnem odehrálo. S druhým adminem by se to vyřešilo. Administrátorské zásahy by tu byly častěji a ani jeden by nemohli dělat neplechu, ten druhý by ho totiž prásknout mohl.
A prosím nepiš věci jako "vaše produkce" a podbné narážky na ty, co nejsou z klubu žebrojedlíků ;-) ;-) ;-) ;-) -
s-mike (RSKa) 19.12.08 11:56
no vidis Peto
a pritom je tady jeden uzivatel, kterej mi po kazdym dalsim zverejnenym videu pise stale to samy.. nuda, zadny drifty, malo spalenejch gum, malo rvouci motor.. proste malo akční
ani nevim, jestli mam zverejnit jeho nick, abych neprilil oleje do ohně..! -
Vaflička 19.12.08 11:53
nj tak to já mám hodně dobrou náladu...pokuds četl ten můj mega příspěvek ne zrovna tady... :-) Hele já teď musím k doktorce protože jsem zatáhl dneska (jen dneska... :-) :-) ) školu.... Pak jdu fotit fáčko, chytlo mě to nějak ještě víc ty auta než předtím, mám rád auta celej život samozřejmě.... :-) -
PeT-a (RSKa) 19.12.08 11:45
Vafle89: >:D Sleduju, že dneska chváliš, 350Z od Fefe je dokonalost, Mikovo Porsche je dokonalost sama.........pěkně řečené nadpisy :yes:
No a jestli můžu za Mike a fefe poznamenat, jak si psal že videa jsou úžasné, určitě sis všiml, že jsou točeny ze "stejného soudku" takže doporučuju zhlédnout na youtube i ty ostatní. Doporučuju R8 :yes: -
Vaflička 19.12.08 11:34
« DOKONALOST SAMA! ! ! !
Co dodat?? Mít tady auto máš ode mě MAXimum bodů!! Zasloužený vrchol tohoto serveru..... Neměl jsem čas číst recenzi, ale fotky úúúúžasné a video zvlášť povedené!! Chválím! Pro mě to je auto z jiného světa, není to vlastně auto, ale RAKETA na kolech jenom pro ten požitek!!! Užívej si to !!

Beres si paralelu v politice a ja v tom zkusim pokracovat. To, o cem mluvis, tu opravdu bylo a jmenovalo se to oposmlouva. A byla to nejvetsi saskarna na volicich v historii.
Ja řadu ze zucastnenych diskuteru sleduju. Nechci se s tebou hadat, protoze zrovna tvoje nazory vyhodnocuju velmi casto jako velmi rozumny. A tak doufam, ze i kdyz ted to vidim jinak, ze zustaneme u vecne argumentace bez emoci. Tohle nejsou zabomysi valky. Je tu nejakej status quo, posvecenej oficialnim, velkym a redakci uznavanym referendem, ktery pouze nekdo permanentne zpochybnuje. Az ustane tato diskuze, ustanou veskery spory..