Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Vaflička 19.12.08 21:11
« FAVORÍTEK hotov.....
Ahoj, tak jsem tady zase...to mi to dalo práce.... naše autíčko jsem tady konečně zveřejnil....nynější autíčko, počítám v únoru bude novější, a to daleko novější.... Omrkněte a ohodnoťte už jsem moc na to zvědavý.... Jestli budu lepší než tohle mikovo superdělo... >:D >:D -
Vaflička 19.12.08 17:11
« Po akci
Ahoj lidičky..dneska podruhý,
Tak jsem něco jakž takž nafotil a dokonce natočil, jdu to teď vyrábět - profil toho Fáva >:D Jsme využili jízdu na nákup + do lékárný, máma nemocná, + pro benzín + dělat hovadinky na parkoviště... >:D Na vás pánové nemám, vůbec neumím stříhat video >:D Tak to budou myslím 4 normální videa protože dost z toho točil můj skoro 11-letej brácha a ještě mi furt někdo psal tak se video tímhle několikrát stoplo...to na okraj.... Jdu na to, to se nasmějete pak... >:-[] -
s-mike (RSKa) 19.12.08 13:59
« Re: Na co grafy????
to urcite jo..
nevim, mne rychlost mazani vyhovuje, takze zopakuju stokrat vyřčené. Kdo chce odvolat admina, at sepise duvody, necha to podepsat vsechny, co s tim souhlasi, a pak at se k tomu redakce vyjadri (koneckoncu tak nejak to dnes napsal Libor Zezulka na svy forum). A to vyjadreni (at je jakykoli) nechť je tlustou carou.. a pak proboha at uz je klid :-) -
Ondřej Šámal 19.12.08 13:18
« Re: Na co grafy????
Já bych tu fci druhého admina chápal spíš jako fci zástupce admina. Ricardo přece nemůže sedět celý den před počítačem a sledovat MACZ, kdyby se tu náhodou vyskytl nějaký problém, při kterém by musel zakročit. A právě to, že se tu kolikrát vystavoval delší čas naprosto jasný fake, krom té "aféry" s druhým nickem, bylo/je jedním z důvodů, proč někteří Ricarda jako admina napadají. To je ale jen návrh na vylepšení, neberu to jak zpochybnění hlasování. Doufám, že tenhle můj příspěvek bude vnímán jako jeden z těch rozumnějších >:D >:D >:D