Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
"-- skrytý --" 20.12.08 17:51
« Re: 6666
my sme jeli jednou z Přerova, protože tam mám prarodiče a jeli jsme zpátky přes Prostějov a jeli sme Mercedesem.. máti řídila, protože tatík něco popil.. a byla tam křižovatka, na který byla povolena 60 a pak se to rychle snižovalo na 50.. tak máti jela na tempomat, měla tam 60.. před náma nějakej prostějovák měl na tachometru minimálně o 10km/h víc a nic toho nestopli, ale samožřejmě nás jo, protože máti brzdila na tempomat a to trvá dýl a na digitánlním tacháči se dalo poznat, že jela pouze o 2 KM/H víc než 50 tudíž 52.. a samožřejmě máti vezmou a 2 body, litr pokuta a nashledanou má úcta.. -
s-mike (RSKa) 20.12.08 17:49
mozna nahoda s dobrejma cajtama, mozna mam uz takovej vzhled starsiho, dustojne prosedivelyho pana, ze se chovaji slusne. Oni taky oceni, kdyz se sam chovas slusne k nim.. sodu davaji k takovejm tem typkum, co jim v druhy vete pripomenou, ze si je plati ze svejch daní. No, znam to ze svych mladickych let.. ;-)
tak jo, zatim se mej, jdu nejak prispet k pohode nasich vanoc.. t.j. nemotat se kolem notasu v kuchyni a jit si dřepnout vedle k televizi.. >:D -
Martin911Turbo 20.12.08 17:44
tak to jsi kapnul na dobrý policajty, asi Brněnská vyjímka >:D to mě s 944 stavěli 2X a to komplet papíry, otevřít motor, kufr, komplet vytáhnout výbavu světla jak svítí, 1x měření vzorku pneu (to že tam jsou ještě od minulého majitele větší gumy ale neřešili), výfuk řešili, půl hodiny jim vysvětluji že orgio se už 5 let nedělá tudíž mám dělanej na zakázku od profíků, jednou mě kontrolovali vin a číslo motoru, ptám se proč to kontrolují, prý jestli nejedu v kradeným!!! to už bylo na mě silný kafe -
s-mike (RSKa) 20.12.08 17:37
Martin
taky mas SZ
jinak nesouhlasim. Jednak mam na Turbu "lepčí" znacku >:D a za druhy, jeste nikdy jsem se nesetkal s tim, ze by me policajti nejak buzerovali, aby si neco dokazovali. Naopak, za celejch skoro 5 let jsem s Turbem nemel ztratu zadnyho bodu a platil jsem pouze dve pokuty 1000 a 500. Zato neumim spocitat, kolikrat jsem musel otevirat zadni kapotu, aby se podivali a kolikrat mi rikali, at jim ukazu poradny zrychleni, az budu z mista prestupku odjizdet.. >:D -
s-mike (RSKa) 20.12.08 17:05
tak za prve, jsem v tom nevinne, samozrejme..
navic to bylo bohuzel potupne v Seatu. Z parkoviste u Haciendy Mexicany mi vjel do plne jizdy (jel jsem po Purkynove do mesta) Superb a ja musel volit, jestli dupnout na brzdu nebo ma plyn. No, asi tusis, ze muj naturel velel seslapnout plyn a myškou se dostat pred nej.. a v tu chvili me zmerili. Tak rikam, co ten Superb? Tomu se nestane nic..? My nic nevideli, pane.. takze zmereno 68, 1000 kacek a 2 bodiky dolu
co to cislo na ty mechaniky?? -
Martin911Turbo 20.12.08 17:02
jak se to stalo? já naštěstí stále čistej, ale čovek nikdy neví... třeba sestra s přítelem teď přišli o dva a pokuta taky, mimo obec policajtici ve starý škodovce, je tam 70 na krátkým úseku, měřili na konci a holt už měli na tachecu víc, navíc to je z kopce...