Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Martin911Turbo 20.12.08 21:05
« Re: 6666
tak jasný, každému svoje. To mě v ČR ne, rok od roku větší banánová republika. Jo počasíčko Ivka má slunečno a 37 stupňů, to sou mi vánoce 8-s ale bikiny schvaluju, všek psali staistiku že když budeš 10 minut deně koukat na krásná ňadra, tak až pět let navíc se dožiješ :yes: -
s-mike (RSKa) 20.12.08 20:52
« Re: 6666
tak bohuzel i na 190 cm musim napsat, ze nebrat. Musel bys najit nejakou alespon o dalsi 4 cm nizsi.. ;-)
jasne, kdyz si ti lidi rozumi, tak na fyzickejch parametrech az tolik nezalezi. Kdyz ja si zas rikam, kdyz mi to klape s touhle i s tamhletou, tak proc si nevybrat tu hezčí.. ;-)
mne se v CR libi covece. Zrovna vcera jsme o tom v hospode kecali celej vecer. Kamos chtel jet na vanoce s rodinou do Thajska, ja si neumim vanoce predstavit nejen v CR, ale primo tady u nas v baraku. Ale tak, kazdej jsme nejakej. Matej treba psal, ze se dnes odpol. flakal po pláží, 25 stupnu a krátí si cekani na stedrej vecer sledovanim bab v bikinach >:D což taky neni spatny -
Martin911Turbo 20.12.08 20:44
« Re: 6666
hele já to neřeším, pravda je to první slečna, která je vyšší jak já, mám 190 cm, ale znám okolo 3 dvojice kde e chlap i o celou hlavu menší než slečna a klape jim to. Miku a to má sestřičku také velmi krásnou, která má 190 cm ;-) je to velká škoda, jsme aspoň kamarádi a ivka nadále zůstává v AU a nedivím se jí, ČR stojí za censored -
s-mike (RSKa) 20.12.08 20:40
« Re: 6666
impozantni vyska.. to urcite jo.. ale ja ti jsem v tomhle nejakej rigidní. Chlap ma bejt vetsi, nez zenska. A malokdy potkam nejakou, se kterou bych v tomhle ohledu mel problem. Ale 197, to by teda problem byl, i kdyz bych si vzal ty zimni boty s traktorovou podešví.. ;-) -
Martin911Turbo 20.12.08 20:35
« Re: 6666
Miku, slečna volejbalista je už bohužel minulost. Na studijní cestě v Ausrálii si našla nového, maldého a bohatého pána :no: P.S. ale ta výška a nejenom to je impozantní!!! Bohužel tu slečnu mám stále v srdci, byla naprosto vyjímečná nad všechny mé ex... -
s-mike (RSKa) 20.12.08 18:52
« Re: 6666
ja totez zazil i s Mitsubishi 3000 GT v devadesatych letech minulyho stoleti.. >:D tam zas byl vdecnym objektem zajmu panu policistu prepinac, kterym se dal menit zvuk vyfuku a elektricky nastavovani predniho a zadniho spojleru. Teda, dokud to vsechno fungovalo.. >:D -
Vette 20.12.08 18:40
« Re: 6666
Miku: Suhlasim. Ani mna na Vette zatial nikto nebuzeroval. Vzdy to skoncilo diskusiou o aute. Co poznam majitelov lepsich aut, ak sa spravaju slusne tak to dopada podobne. V najhorsom pripade len prevezu policajta a obaja su spokojny. Pri sportovom aute sa to mozno bere trochu s odstupom.