Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Kubyyyk 21.12.08 16:10
« Re: cau
TK, já bych ti doporučil novinku, co nám leží doma asi týden. Nikon Coolpix S600.
Vzhled: [odkaz]
Info: [odkaz] (tady je za cenu přes 5000 Kč, ale nás stál asi 4800 Kč)
Na focení večer pro amatery dostačující, možnost mnoha nastavení, mnoha režimů a módů focení, video a podobně :yes:
Mohu vřele doporučit ;-) -
s-mike (RSKa) 21.12.08 15:58
« Re: cau
to je prakticky presne ten stejnej fotak, jak popisuju tu prvni kategorii, se kterym casto fotim i ja. Pres den je to uplne super, vecer s bleskem jen do 2 metru a nepujdou ti delat takovy ty nocni snimky, jak mam v galerii Porsche u Boby.. jo, a umi to natacet i video, ja jsem s tim treba tocil tu predvadeci jizdu s Jaguarem XKR na youtube.. -
s-mike (RSKa) 21.12.08 15:32
« cau
teda koukam.. jestli s tim chvalenim neprestanete, stoupne mi to do hlavy a zacnu v souvislosti se svym nickem pouzivat plural majesticus, to tady jeste nebylo! (pokud teda vim..) >:D >:D
k tomu fotaku pro TK.. ja se necitim byt odbornikem, skoro bych rekl, ze fotim tim, co je momentalne po ruce. Urcite ti poradi ve specializovany prodejne, pokud bys jel pres Brno, tak na Mendlaku u Jecha. Muj pohled na to je jednoduchej. Dej do toho tolik penez, jak casto a k cemu to budes pouzivat. Hodne fotek v galerii mam delany kompaktem Nikon Coolpix L15, 8 MPi, na kterym se neda nastavit skoro nic. Ale to zas doladis ve Phoshopu.. a to vse pred rokem za 4000, nyni kolem 3000. S nim se ale skoro neda fotit ve tme, vestavenej blesk je interierovej, tak do 2m.. vyhodou je malej rozmer fotaku, nosis ho jako mobila..
Dalsi v rade jsou narocnejsi kompakty, kde uz se da manualne volit clona, cas, zaostreni. Ja mam k dispozici Panasonic, ted to muze stat kolem 10ti tis. Nocni fotky se daji delat, je moznost expozice do 1 minuty. Naprosto dostacujici pro 99procent amaterskejch fotografu
No a pak jsou digitalni zrcadlovky, u me v galerii jen ty profi fotky s modelkou. Ceny od 15ti vejš.. viz. spec. prodejny. Pokud to nemas jako velkej konicek nebo profesi, zbytecny. Tu kvalitu nevyuzijes, jen ji zaplatis.. -
TurboKluk(smazat hodnoceni) 21.12.08 14:24
« Re: obdiv
A proto že ma užasne fotky.
S- mike porad na co se mam zaměřit u koupě nového fotáku, teda vlastne dík za každý nazor ne jen s-mike.
Ps: nejsem umělec a nebudu fotit bilboardy takže nic profi nepotřebuju jen hlavně aby to nebylo rozmazané a fotilo to pěkně i za tmy >:D >:D >:D