Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Vaflička 24.12.08 10:49
« Re: STASTNE A VESELE
Samozřejmě taky krásné Vánoce všem.... :no: ;-)
Ahoj miku...série klidné Vánoce se ti povedla, jak taky jinak? ;-) :yes: ..evidentně sis s tím pohrál a vyšperkoval to k dokonalosti, opět nezbývá než zas chválit... :yes:
To jsem se tě chtěl zeptat miku už předtím...ta fotesa..jak je tam Porsche v garáži jako důkaz a jsou tam ty průhledný vrata...nádherná fotka taky vyšperkovaná ale je mi záhadou jaks to provedl... :yes: :yes: :yes: Photoshop??
To víš, mě musíš omluvit...já neumím ani stříhat video a fotky mi stačí když se mi povede pěkná rovnou vyfotit....ve Photoshopu nebo něčím podobným pro úpravu jsem v životě nedělal....nj ten amatérismus....ale já to nikdy nepotřeboval akorát teď bych se to rád naučil abych si ještě víc vyšperkoval fáčko, ale i tak je to suprový.... >:D >:D >:D >:D
Skoro by to chtělo zavést hodnocení za každou novou skupinu fotek nebo tak něco, to by bylo zajímavý.... ;-) :-) :yes: -
Vaflička 23.12.08 16:25
« Re: jakápak novinka... 8-)
díky, no je to síla ale najdou.... za všechno může čas..... >:D dvojnásob síla když to jsou fotky, co stojí zato.... :yes:
já jsem rychlík co miku?? 1 hod 4 min na odpověď...... >:D >:D >:D >:D
Já četl totiž Radkovu 3 MPS a pak taky napsal patřičnej post... :-) :yes: -
Vaflička 23.12.08 15:14
« jakápak novinka... 8-)
Ahoj Miku a nejen ty....
Tak jsem nahodil dalších 30 fotek, plný denní limit, Favorita tam moc není ale taky se tam vyskytuje....ale zato co tam je, tak to je humor - jak jinak u mě že?? >:D Sranda musí bejt.... :yes: Ale zas skoro vše jsou auta tak to na MACZ snad sedí... :-) Jak si já sednu k MACZ, stoupne mi vždycky nálada jako bych přesedl z našeho fáva do Bugatti Veyron >:D >:D ( i když samozřejmě nemám tucha, jak se to s ním válí, jen články mluví za vše a videa taky, ten zvuk z výfuku to je jak ryk Boha... ;-) )

oooo 6800 to je meta, ale na Dádu asi jen tak nedosáhneš...to je teprve diskuze s velkým D... >:D nic ve zlým miku, Fáčko nemá ani 100 >:D >:D >:D >:D Ale za skoro dva tejdny....o diskuze skoro nejde žejo..jde o káry ---> MACZ BEEEST--- ... :yes: