Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
s-mike (RSKa) 27.12.08 22:43
« Re: FOTOGRAFIE VÁNOČNÍHO CUKROVÍ
hmmm, tak to jsem snad na modelech jeste nevidel. No nic, o duvod vic k navsteve..
ja taky doufam, ze bude lip. Ale myslim, ze je dobre, ze jsme si ted nacpali pupky. Aspon se nam budou dobre utahovat opasky, minimalne do pulky roku 2009 ;-\ -
s-mike (RSKa) 27.12.08 22:34
« Re: FOTOGRAFIE VÁNOČNÍHO CUKROVÍ
no ja uz jsem taky nejakej preplnenej. Takze dnes kolem druhe odpol. jsem se koukl oknem ven a zjistil, ze je tam krasne a sviti slunko. Tak jsem si rekl, ze to chce se pohnout a vypadnout na cerstvej vzduch. A sel jsem.................... se projet.. -
Martin911Turbo 27.12.08 22:26
« Re: FOTOGRAFIE VÁNOČNÍHO CUKROVÍ
Kdepak pedály u Maista nejdou, volant no, sedačky u něktrejch ko, otevřít kuf, motor taky. Ale ty lepší mjí pravou metelízu, gumový kola, vnitřek v pravé kůži, pravé pásy, funkční volant, pedály, řadičku, stahovací skla, vymodelovanej motor, podvozek a samo i vnitřek. Kolikrát jsou až z 1200 dílů -
s-mike (RSKa) 27.12.08 22:24
« Re: FOTOGRAFIE VÁNOČNÍHO CUKROVÍ
jak ktery. Nektery modely jsou vyfachcenejsi (Maisto), jiny jsou na tom hur. Ale pedaly jsem seslapavat nezkousel v zadnym z nich.
Ladu pozdravuj a poprej mu za me dobrou chut. Ale on je tak hubenej, ze ho to dojizdeni nikterak neohrozi. Zavidim!
Profilovy foto ma evokovat konec Vanoc a vyhled na pristi rok. Cili, vecirek skoncil, ekonomicka krize prichazi! -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 27.12.08 22:13
>:D >:D Hi,tak to mě teda fakt nenapadlo >:D
Ten model má všechno funkční - kola reagují na pootočení volantem,sedadla se 'polohují',pedály jdou 'sešlápnout'...Mají to tak všechny modely aut?
Tak to bych já teda nedala.Zbytky u nás dojíždí Laďa.Ten měl dneska kapra a řízek a zítra ho čeká dožerek kachny.
Brrr... 8-s
A co to máš za profilové foto?Tě vyhnali z domu??? >:D >:D