Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 28.12.08  18:10

« Re: Golf VI 3dv. vs Scirocco

abych tomu Sciroccu dal uplne nej nej znamku, tak by muselo mit jeste trochu napaditejsi design interieru, ale pokud je to srovnani s VW Golf, pak je to nepodstatnej argument.. ten vnitrek je tam tusim stejnej
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 28.12.08  18:07

nakup neriesim, len som chcel vediet nazor viacerych. Ladov je mi uplne jasny, prave pri jeho diskusii mi to napadlo ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 28.12.08  18:03

ja davam hlas sciroccu. Bejt tebou, tak se zeptam jeste Ladi od Feferonky. Ten ti určo dobre poradi.. >:D

jinak mas SZ
  • 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 28.12.08  18:01

« Golf VI 3dv. vs Scirocco

temna strana, mam taku filozoficku dilemu. ak sa oprostime od ceny, ma trojdverovy golf VI zmysel, ked tu je scirocco? v golfe je viac miesta, ale scirocco je krajsie...
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 27.12.08  22:58

« Re: FOTOGRAFIE VÁNOČNÍHO CUKROVÍ

jj je to ruční práce :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 27.12.08  22:55

Martin,ty modely teda fakt krása :-)Ale ty ceny taky :no:

Miku,přeji bouřlivé sny o kapříku a kačence >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 27.12.08  22:54

Je to smutné, ale realita taková je Z je už pořádná porce výkonu...
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 27.12.08  22:52

Mno tak ještě před spaním jsem se dozvěděla otřesnou zprávu....v noci z 20.12.na 21.12.se v Zetku zabil jeden člen z-clubu. :'-( Děs.Z toho mrazí. :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 27.12.08  22:50

Dobrou noc a sladké sny o 911 GT2
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 27.12.08  22:49

Mku, Fefe: tohle je už pro silné povahy, max co se dá u nás sehnat za top modely, odpovídá tomu i cena [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 27.12.08  22:45

Martin

vsak by byl hrich nechat v podbězích behat pavouky.. kdyz je venku krasne a uplne sucho!! No ne?!?!

Smarja to je hodin! Loucim se s vami v kulminační fazi sve balisticke krivky pri letu do postele!!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 27.12.08  22:43

hmmm, tak to jsem snad na modelech jeste nevidel. No nic, o duvod vic k navsteve..

ja taky doufam, ze bude lip. Ale myslim, ze je dobre, ze jsme si ted nacpali pupky. Aspon se nam budou dobre utahovat opasky, minimalne do pulky roku 2009 ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 27.12.08  22:41

Čoveče Miku to já letos na jaře taky, říkám si venku je tak krásně (kolo ve sklepě se zaradovalo) no a já se jel projet s Porsche ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 27.12.08  22:37

No tedááá,to já šla dneska poprvé v tomto týdnu do posilky :-) Žádný ulejvání za volantem,ale pořádně do těla jsem si dala a hned mi bylo líp ;-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 27.12.08  22:35

Tak kola má taky gumový a vnitřek vypadá na kůži...Tak to se Ježuch vycajchnoval >:D

Miku,snad bude líp...neděs mě... :-O
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 27.12.08  22:34

no ja uz jsem taky nejakej preplnenej. Takze dnes kolem druhe odpol. jsem se koukl oknem ven a zjistil, ze je tam krasne a sviti slunko. Tak jsem si rekl, ze to chce se pohnout a vypadnout na cerstvej vzduch. A sel jsem.................... se projet..
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 27.12.08  22:28

Jinak teda, už jen při pohledu na fotky jídla už nemůžu, ty svátky jsou vždycky masakr...
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 27.12.08  22:26

Kdepak pedály u Maista nejdou, volant no, sedačky u něktrejch ko, otevřít kuf, motor taky. Ale ty lepší mjí pravou metelízu, gumový kola, vnitřek v pravé kůži, pravé pásy, funkční volant, pedály, řadičku, stahovací skla, vymodelovanej motor, podvozek a samo i vnitřek. Kolikrát jsou až z 1200 dílů
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 27.12.08  22:24

jak ktery. Nektery modely jsou vyfachcenejsi (Maisto), jiny jsou na tom hur. Ale pedaly jsem seslapavat nezkousel v zadnym z nich.

Ladu pozdravuj a poprej mu za me dobrou chut. Ale on je tak hubenej, ze ho to dojizdeni nikterak neohrozi. Zavidim!

Profilovy foto ma evokovat konec Vanoc a vyhled na pristi rok. Cili, vecirek skoncil, ekonomicka krize prichazi!
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 27.12.08  22:13

>:D >:D Hi,tak to mě teda fakt nenapadlo >:D
    Ten model má všechno funkční - kola reagují na pootočení volantem,sedadla se 'polohují',pedály jdou 'sešlápnout'...Mají to tak všechny modely aut?

Tak to bych já teda nedala.Zbytky u nás dojíždí Laďa.Ten měl dneska kapra a řízek a zítra ho čeká dožerek kachny.
    Brrr... 8-s

A co to máš za profilové foto?Tě vyhnali z domu??? >:D >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…