Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 28.12.08 19:37
« Re: Golf VI 3dv. vs Scirocco .- Martin 944S2
Martin 944S2 - zvláštní je,že když jsem o ,,šíru,, četl nějaké recenze (cca 7) VŠUDE psali jako ohromné plus poměr cena / výkon (mně osobně se nezdá cenovka vysoká,mám obednáno za cca 740 000 Kč a je to přesně tak jak jsem chtěl (téměř full) :-) -
Martin911Turbo 28.12.08 19:17
« Re: Golf VI 3dv. vs Scirocco
Pro mě je vítěz šíro před Golfem 6, pro něj hrají jediné plus ta pětidveřová verze. Interiér je nudnej stejne u obou. Sakra měli by ti němci mít aspoň možnost mít příplatkovou verzi interiéru, ze které se člověku nenavaluje jako u té klasické... Zase na druhou stranu jsem zažil šok, když jsem někde zkoukl speciální tovární verzi Golfa 6 GTI v oranžovo černé, kde byli výklápěcí dveře nahoru, uvnitř oranžový recara, vše v oranžovo černé šachovnici, vzadu sedadlo uprostřed! a silné audio, to se mi nechtělo věřit že tohle sjede z linky VW -
s-mike (RSKa) 28.12.08 18:35
« Re: Golf VI 3dv. vs Scirocco
kobzole slysim poprve. A jestli je to to samy, co brambory, pak ano, erteple jsou tedy kobzole.. >:D
ze se potí, jsem si overil u tebe v galerii. Vhodna chvile.. nemas v planu cestu do Brna? To bych ti pak poradil, kdy je ta vhodna chvile!!

A jaky tam máš motor fefemuži