Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 15.09.10  15:50

« Re: to: Mojito

feferonka ako sa mozes tak mylit zmeny su predsa tri - topka, prispevky a fotosutaz za ktoru ricardo tak krvopotne bojoval >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 15.09.10  15:44

« Re: to: Mojito

Pěknej holubník tady je...Tvoje fotky,recenze berustiny...Změny se zasekly na protáhnutí topky a posledních příspěvků ... 8-s :no: :no:
    Barvy a jejich sladění se řeší na hl.str.auta.cz,tady ne.Z toho mě vyplývá jediný - m-áčko(MY) je pro redakci vedlejší a nedůležitý...
    Jo,jo,já věděla proč chci aspoň nástřel termínu.

Ale,že jsi to ty,poradím ti.Napiš Zezulkovi mail,pochlebuj mu v něm,napiš jak je dobrej,jak ho obdivuješ,jak parádní novej vzhled dal webu a nejenže bude reagovat téměř okamžitě,ale dostaneš dvojnásobek prostoru na foto! >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 15.09.10  14:47

« to: Mojito

jak jsme se bavili, Lado, ze ackoli jsem smazal tri fotky z galerie, tak ze mi nesla nahrat nova o velikosti 30 kB (hláška "Chyba při nahrávání: překročen celkový limit prostoru pro fotografie").. tak jsem dnes smazal dalsich sest fotek a stale mi tech novych 30 kB nahrat nejde..

upozornuji, ze v takovych situacich maji chut si pro ostrejsi výrazivo dojit i ti jinak nejslusnejsi z nas, kur.va..
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.09.10  07:02

« Re: Sraz se vydařil! Reagovat

Tak jsem včera poseděl v té restauraci, docela příjemný...

Ve čtvtek to na okruh nevidím, neumím prohrávat, bývám pak poněkud agresivní. Ale stavit se můžu...

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.09.10  22:30

« Re: Sraz se vydařil! + volné jízdy ve čtvrtek?

P.S. aspoň budeš ve čtvrtek na volných jízdách zářit a když budu koukat ze stadionu, tak tě hned poznám >:-[] :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.09.10  22:28

« Re: Sraz se vydařil! + volné jízdy ve čtvrtek?

Nazdáár Pilote! :-)
    Já to měl už hodně špinavé a sraz mě aspoň donutil to trochu rychle umýt. Za půl hodiny jsem byl pryč, osušil jsem to rychlou jízdou na sraz >:-[] >:-[]
    Jerry-XXL se tam taky chystá, zrovna jsme si o tom psali po SZ ;-)
    Zůstal viset v koloně na D1 a pak to vzdal v domnění, že to nestihne :-( Neměl na nikoho z nás mobil, už jsem mu svůj dal..

Ring by vám mohl chvilku vydržet, možná i SlovakiaRing aspoň na pár jízd :-! :-)

šviháku - jak jsem už říkal, tvá 911-tka je opravdu parádní kára, moc dobrý kup a hlavně Poršáci jsou moje srdcovka :yes: Ale takovým Caymanem S by jsi mi udělal ještě větší radost ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Co-pilot

Co-pilot 14.09.10  22:09

Čau "Šmiku"... tedy, chtěl jsem vlastně napsat dobrou noc! ;-)

Žebra vypadala suprově a i to jedno Švihákovo ochutnávkové bylo chuťově hooodně kvalitní. Až se budou příště pořádat žebra, tak by stál místní podnik rozhodně za úvahu. Jinak sraz byl vydařený od začátku až do konce, sedět tam ještě nějakou chvíli, tak máte se Švihákem mobily plné čísel na všechny zdejší slečny od patnácti do šedesáti let věku. >:D

Švihák - Super brýle, super auto, super řidič. Jen jsem si Gripena ani nestihnul blíže prohlédnout... Snad příště. ;-)

Thomasino - Když jsem viděl, jak jste to měli včera všichni nablýskané, tak jsem dneska taky zavítal po hodně dlouhé době do Řečkovic. Sice bude clio za pár dní opět zaprášené, opršené a špinavé jako předtím, ale musím uznat, že i kdyby vydrželo čisté jen jeden den, tak značně prokouklo. :-)

Merkur - Příští rok nebudeme jezdit na volné jízdy do Brna, ale na Ring. ;-) Ten by tě neměl, vzhledem k délce, omrzet tak rychle. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.09.10  21:57

No jistota je jistota, takže ještě jeden a jdu koukat na tu Barcelonu, dnes je to fakt zajímavé :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.09.10  21:55

Takže teoreticky je to asi tento, ale kdo ví, když je vidět velký kulový !! >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.09.10  21:55

Měl by být u tebe příspěvek číslo 23000 !! Ale je to houby vidět, jen na úvodní straně MACZ...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.09.10  21:53

Kdo to tady odpracuje?? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.09.10  21:53

A vůbec, jaký spát?? :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.09.10  21:47

To já budu ráno tak leda školit naše obchodníky a ne se flákat na golfu :-O
    Tam bych nečekal, že budou mít dobré žebra, takže mě to ani nenapadlo a stejně jsem musel jet domů ;-\ Řešíme budování nového tanečního studia na Novobranské vedle Měnínské brány, za týden se má otevřít a ještě je tam spousta dodělávek, nejsou podlahy, není elektrika v šatně a v koupelce atd, atd :-O
    Stále se musí honit řemeslníky...

Dobrou. Jdu koukat na druhou půlku, teď už pozorněji :-!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 14.09.10  21:42

jooo, nechme se prekvapit..! :-!

jeste ke vcerejsku. Kdo si nedal zebra, udelal chybu.. byla opravdu prekvapive skvostna! Jak cerstva, tepla, tak na studeno o den pozdeji, t.j. dnes.

tak, ja jdu zitra rano zase na Kaskadu, tak se pomalu pakuju do postele

dobrou
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.09.10  21:27

Myslím, že jestli opravdu vznikne ten konkurenční web pro MACZ, tak to jedině prospěje uživatelům. Redakce se možná nebude chovat tak povýšeně a dětinsky, a začně si svých zákazníků/uživatelů taky trochu vážit :-) Svým postojem a uraženými reakcemi si tady Zezulka evidentně popudil spoustu stálých lidí... A pokud ty barvy nedoladí, jistě nebude pro hodně lidí problém se přesunout jinam...

Každý druhý příspěvek je nějaký gól :-) Kouzelník Messi zase kouzlil. Už 3:1 a poločas :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 14.09.10  21:22

ja koukam stridave na Redforda a na SLS.. zajimava kombinace :-)

treba mi (nam) budou smazany fotky, na kterejch se kdy objevila ta problemova uzivatelka Feferonka, tak se pak mozna nejaky misto najde.. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.09.10  21:15

>:D >:D :yes:

No ještě že ti nepůjčili SLS na okruh, ještě by jsi jim ukázal, že jde převrátit i to >:-[]
    Tak založ recenzi na Oktávku nebo Fábku a máš další prostor na fokty ;-)
    Já zase nemám co vkládat, protože jsem sice nafotil spoustu fotek, ale Mojitovým foťákem, takže se za ním musím stavit s fleškou :-)
    A on nemá fotky taky kam vkládat >:-[] Navíc nemá asi ani chuť a zřejmě si je chystá až jinam :-)

A už je to 2:1 pro Barcu... Pěkný góly dneska...
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 14.09.10  21:09

telefon mu klidne prozrad..

jo, jeste Te musim uklidnit s tou dnesni akci Mercedesu na okruhu. SLS tam sice bylo, ale jen na foceni pred hangarem.. takze jsem fotil, ale uprime nevim, kam tech 10 fotek mam dat. Vsechny galerie mam plny. Asi budu muset zase mazat.. SL tam nebylo vubec a na "obycejny" medvědy na okruh se mi nechtelo stat frontu, ktera tam byla uz pul hodiny pred oficialnim zacatkem akce. Tak jsem si jen zablbnul na polygonu na slajdovych foliich s "B" "C" a "E" mercedesy (asi nebudou radi vzpominat skrz ubytek vzorku), svezl jsem se na Segway nebo jak se to jmenuje (asi nebudou radi vzpominat, protoze jsem jim dokazal, ze toto vozitko prevratit na zada opravdu lze, staci jen hodne chtit), sezral a vypil, co se do me veslo, vzal upominkovy predmety a sel domu.. Jak rikam, o nic jsi neprisel
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.09.10  20:59

Zkusím se s ním zítra domluvit.. Pokud se mu bude chtít dorazit do práce >:-[] >:D Když tak dám vědět, nebo mu na tebe dám s dovolením mobil aby tě zastihl doma...
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 14.09.10  20:56

jestli to Peťu nebude obtezovat, rad ho uvidim a svetrik mu predam :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…