Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 17.09.10 21:34
« Re: SLS foto a mrtvý MACZ
Naprostý souhlas, je to tu celkově mrtvý, horší než o prázdninách. Možná právě proto redakce předem smazala přehled přihlášených uživatelů, protože očekávala neúspěch svého podivuhodného výtvoru, a vidět tam jen uživatele PetrKrocek, Ricardo a svarecske.bryle.levne.cz by bylo asi trapné... >:D -
s-mike (RSKa) 16.09.10 15:55
« Re: Porsche 911 Carrera GTS
bavil bych se tim, ze me okoli bude povazovat za nejakyho spickovyho buzerantskyho holice.. eee, vlastne kadernika.. no, dneska vlastne stylistu.. nazivo vypada ta California lip, nez to Z4, ver mi!
byval bych to i vyfotil.. ale znate to, jak to tady chodi.. stejne bych ty fotky nemel kam dat.. -
s-mike (RSKa) 16.09.10 15:39
« Re: Porsche 911 Carrera GTS
kdyz uz jsem u toho snění (nebo blouznění?? >:D ), tak vcera byl na golfu na Kaskade turnaj. T.j. na parkovisti bylo jeste vic a jeste luxusnejsich aut, nez obvykle. Staly tam vedle sebe s ostravskou SPZ dve Californie (kdyz pominu pomerne luxusniho a velmi sportovniho sedeho Seata Ibizu). Jedna bila s karbonovym kridlem a cervenym vnitrkem a druha cervena s cerno-cervenym interierem. Na fotkach to neni nic extra, ale v realu to vypadalo naramne. Takze to by zas bylo neco pro me na nedeli.. a klidne bych si vzal z tech dvou tu, co by na me zbyla >:D nejsem vybiravy.. -
s-mike (RSKa) 15.09.10 21:09
« Re: to: Mojito
v "novych fotkach" na spodku titulni strany se to avizo objevi (opravdu tomu verim) behem nekolika pristich dnu, ale pro nedockave to uvadim jiz ted:
[odkaz]
t.j. pod BMW pridam par fotek SLSka, ktery jsem potkal na akci Mercedesu na AMD Brno vcera.. dalsi fotky pridam zitra (pokud to bude mozne)
skoda, ze to neslo pridat pod Porsche, byly by na titulce v toptenu hnedle dve SLS. Ale to vite, nove fotky sem nelze pridat.. -
s-mike (RSKa) 15.09.10 15:53
« Re: to: Mojito
ja vazne nevim.. to mam davat fotky na Rajče? A sem hazet odkazy? Kdyby to aspon bylo opravdu tak, jak mi radil mazany Ricardo.. "mazej fotky, pak nahrej novy." Mazu, mazu.. ale nic novyho se pridat neda..
nebo mi rikal jen "mazej"? Tak ze bych teda jako sam mazal..??