Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 18.09.10  18:59

« Re: Musíme MACZ i chválit!

Já jsem neodeslal několik příspěvků
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 18.09.10  18:58

Ronault: kdo by to čekal >:D Měl by jsi odpočívat, už jen po tom co jsem se dozvěděl jen ze tří dílů. Jen doufám že pojedeš někam zase daleko aby byl další seriál >:D

vrkuboy: myslíš s Renault Mégane Scénic? Pokud jo tak stím by jsem se nebál >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.09.10  18:57

Přidávám se k té "chvále" a navrhuju tu "předupoutávku" s Liborem, a to přirovnání původního "vzhledu" webu k letité bazarovce, a toho současného k současnému GT-R, na cenu za nejlepší internetovou ironii ("ii awards 2010") .
    Nevím, co na to říká marketing Nissanu, ale já bych se na jeho místě rozhodně bránil podobně negativní reklamně. 8-s

eidt - teď mě napadlo, že to GT-R bylo vlastně taky vlevo, takže jestli náhodou nesymbolizovalo tu původní podobu webu, pak by to vlastně všechno bylo v "pořádku"... :*)
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 18.09.10  18:45

Aspire: Je to drama >:D jako vrátit se domů a pokusit se o cestu ještě jednou a s Lagunou... hergot ten ronault je dobrodruh >:D Já se s Rendlíkem bojím vyjet za hranice Brna >:D
  • 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 18.09.10  18:44

« Spestření

Pro ty, kdo si chce spestřit podvečer nebo večer od nového super designu MACZ ať klikne a může se podívat na pekelnou jízdu s pekelnou Fiestou na Francouzském autodromu...

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 18.09.10  18:40

Aspire: Jak dojím večeři, tak bych se rád pustil do dalšího dílu, teda pokud nebudu hnán k jiným činnostem přítelkyní... uklízení 8-s :-( >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 18.09.10  18:38

Ronault: i když jsou jen novinky dvě (když nepočítám to že když budu klikat tak uvidím zbytek) tak jsem si dal fanouše rovnou pod záložku tak to mám na jedno kliknutí a o cestopis nepřijdu, to si nesmím nechat ujít >:D
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 18.09.10  18:36

Ronault: Nevšimnul sem si druhýho a třetího dílu nebýt to v komentářích a c víc sleduj jak dlouho trvá když přidáš novinku než naskočí na hlavní! Vsaď se že ti naskočí na hlavní až zítra :no: Nevyužitej prostor? neboj to se zaplní! viz hlavní stránka auto.cz a její černý pozadí. Ale tak snad to nebude dlouhotrvat a bue zase všecno jak má být. Hlavně víc novinek, časy přidání posledních komentářů na hp MACZ a online uživatele.

PeT-a (RSKa): Tak to sem si zatím nevšimnul. Kde to je? Mělo by to být pod příspěvkama všude jak to bylo dřív :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 18.09.10  18:21

Vrkuboy: Jo, taky nechápu, proč je neodesílat příspěvek vpravo, proč je všude tolik nevyužitého prostoru... Sice je to víceméně přehlednější, protože se ke všemu musíš složitě proklikat.
    Jen teda hodně mě tíží nefunkčnost nově vložených fotek... to je opravdu do nebe volající, stejně jako jen 2 novinky, jak si má někdo všimnout dalšího dílu mého cestopisu?
    :-(
  • « 00 Reagovat !

foto JuicyMane

JuicyMane 18.09.10  18:17

A já marně přemýšlel, čemu že se to ten maskovací oblek podobá, žvejkal rulezzz! Jinak na MACZ jsem začal chodit teprve nedávno (pár dnů před jeho velkým přerodem) v souvislosti s tím, že už se konečně odhodlám k sepsání své vlastní recenze, takže ta hromada změn mě nezasáhla tak jako tradiční uživatele... Sotva jsem se rozkoukal ve starém MACZ a bylo tu nové.
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 18.09.10  18:16

přehled on-line uživatelů jde zjistit, ale bohužel otevřením dalšího okna ;-\

Jinak se vším bohužel souhlas....
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 18.09.10  17:37

« Musíme MACZ i chválit!

Musíme i chválit! Velmi oceňuji to množství reklam! Všechno to tu bliká a tolik barev! No prostě krása... tak trochu taková předvánoční atmosféra v supermarketu. A předmět příspěvku se píše zprava doleva, konečně si i uživatelé z řad vyznávačů islámu přijdou na své! Jinak pokud by někdo chtěl vědět kteří uživatelé jsou online tak volejte věštce v telce je to každou chvilku. Jinak kolik z vás už při odesílání příspěvku omylem kliklo na neodesílat? Osobně bych ty tlačítka prohodil, ale třeba je to nějaký ústupek vůči těm islámistům. Každopádně musím hledat chybu v sobě! Nemám ocenění za nej webdesign nerozumím tomu a dělám do včel. Každopádně jim ten úl na bílo nepřetřu, tak zlej nejsem. Taky by si to mohl nějakej amatérskej Zákopčaník poplést s meteorologickou budkou a bylo by zle. Na hlavní straně MACZ není u posledních komentářů čas přidání a případně autor... člověk je aspoň napnutej a těší se, bohužel překvapení se většinou nekoná. Jinak kde se dají sehnat Švihákovo brýle? Nemajou je v tom grand optical? Prej májí obroučky za 900,- tak už jen koupit tu Švihákovo optiku :yes: Jinak ten askovací oblek mě připomíná "žvejkala" ze star wars >:D
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 18.09.10  17:10

« Re: SLS foto a mrtvý MACZ

hehe "after" vypadá jako ferda mravenec >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 18.09.10  16:20

s-mike: tak to suprové foto! >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 18.09.10  13:42

>:D >:D >:D

pro dalsi sledovani novych a lepsich stranek jsem si s dovolenim vypujcil na vyzkouseni povestne Svihakovy bryle:

[odkaz]

jak vidno, skutecne maji krom funkce vracení designu MACZ do puvodniho stavu i funkci ochrany pred vyzařováním monitoru!!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.09.10  12:44

Pan Pospíšil nám udělal zářivé MACZ, protože chce úspěšně prodávat svůj oblek proti záření. Takže MACZ je snesitelné pouze v tomto obleku: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Co-pilot

Co-pilot 18.09.10  12:28

Musím potvrdit, že ač se tady rád potkávám se spoustou lidí, tak od změny designu můj zájem o MACZ klesnul blízko k nule hlavně proto, že jednoduše není zdaleka tak snadné a přehledné sledovat, co nového se u které recenze děje, kde jsou nové fotky či zajímavé novinky apod... Na druhou stranu se tady toho poslední dobou moc neděje, takže to v podstatě zase tak moc nevadí (ironicky řečeno ;-\ ).

V nějaké reakci redakce jsem četl, že tvůrce nového webu sbírá v oboru na mezinárodní úrovni jednu prestižní cenu za druhou... Weby sice nedělám, každý den jich ale procházím desítky a stovky v různé kvalitě logického uspořádání i grafického provedení a při pohledu na novou podobu MACZ opravdu, ale opravdu nevidím nic, co by tu byť jen naznačovalo, že tvůrcem není (pod)průměrný student druhého ročníku informatiky. Grafika tu takřka neexistuje, struktura (hl. ta původní po nasazení) tragická, přehlednost (stále) katastrofální... Vůbec, už jen princip dělat přestavbu komunitního webu závislého na uživatelích a jejich aktivitě (ne jen na pasivním procházení) bez jakéhokoliv průzkumu jejich přání a potřeb, náhle a ze dne na den, to zavání spíše amaterismem, než mezinárodními cenami...

Toť můj stručně vyjádřený pohled na změny posledních dní...
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 18.09.10  11:59

Vsak co.. Vanoce jsou za chvili. A jestli jsou tyto kuloarni informace o fotkach pravdive, tak musim upozornit, ze v tyto svatky byvam obzvlaste citlivy a mohlo by se snadno stat, ze by me to i rozplakalo..

no a o Velikonocich uz by tato skutecnost mohla byt s patricnou nalehavosti anoncovana v sekci "nové fotky" :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 18.09.10  11:38

Já musím tuto skutečnost vyhodnotit za pozitivní. Místo toho abych se 45* za den koukl na MACZ co se děje, tak se kouknu jen 2* a mám spoustu času na tvorbu jiných zcela neužitečných čiností.
    Jinak za posledních 5 dní tu přibylo v průměru 13,2 příspěvků denně. To bych tipoval, byl na starém MACZ, průměr tak za hodinu >:D To pro MACZ dost ušetří za uložená data. Vidim to tak, že k vánocům tato data dostaneme darem ve formě možnosti přidání 2 fotek navíc...........načež tento prostor bude věnován S-mikeovi, neb je moc roztažný a svůj prostor pro fotografie již dokázal zcela za(pře)plnit.
    Takže S-mikeu. Teď se tu možná nudíš, ale těš se na vánoce. To se ti vše to utrpení vyplatí >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 18.09.10  11:06

tak pak bezte dat cerstvy kytky na hrob pradědy esmajka, jo?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…