Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.09.10  16:28

« Re: SLS foto a mrtvý MACZ

Co-pilot
    Zdar, naprosto výstižně/trefně napsáno!!! :yes:

P.S. Když pan FORD začal nabízet i jiné barvy než černou (viz jedno z rádoby přirovnání pana Libora Zezulky) byla to jakási přidaná hodnota, srovnatelná např. s možností volby několika vzhledů Seznamu..., to co se ovšem stalo tu, by se dalo přirovnat spíš k tomu, kdyby se pan Ford rozhodl dělat místo černé jinou jednu! barvu, která by ovšem k Téčku seděla podstatně hůř, než původní černá...
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 19.09.10  12:48

« Re: Jakým darem nejvíce oslníte manželku?

nice!
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 19.09.10  12:41

« Jakým darem nejvíce oslníte manželku?

Nastavte ji MACZ jako homepage >:D
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 19.09.10  12:36

« Re: Musí MACZ zářit?

Já čekal Nissan Tiida >:D
    jinak proč mě tohle nepřekvapuje? [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 19.09.10  11:27

Zpráva z tisku:

Při natáčení videa k novému designu MACZ došlo k politováníhodné záměně dvou exemplářů vozu Nissan GT-R. Podle tiskového mluvčího firmy Nissan v ČR Fudžimi Nakuleho měl být dodán tento vůz: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 19.09.10  09:01

s-miku, já taky po ránu nevypadám nejlíp....no jo..... 8-s >:D

Jinak přiznávám, že jsem vás chtěl všechny, nejen s-mika pozdravit už včera, ale musím si dojet koupit brejle, ale po ránu to je lepší.....tak se mi zdá, že nastává u uživatelů fáze pozvolného dovypěnění, poté vystřízlivění...až zcepenění.....prostě celkově je to na prd, ale něco už opravili,dokonce fotosoutěž má okýnko, tak se trochu snaží. Hlavně neztrácet humor, kromě něho už jsem ztratil skoro všechno..... >:-[]
    Jinak teď jsem na 3 dny v Praze, tak se k vám cítím býti tak nějak blíž.....Hoj!!!! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 19.09.10  08:38

I neboj, s-miku, i na tyto situace jsem pomyslel! Mám tady jeden krémíček, který tě opět dostane do pohodičky... [odkaz]
    Tak pa pa příště... ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 19.09.10  07:32

pozde, Svihaku..!

po vcerejsi, ničím nezeslabené, davce (o)záření budu potrebovat nejaky silny revitalizacni krem..

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.09.10  22:53

s-miku, promiň, asi jsi přeslechl, že brýle nestačí. Jetště nabízím antiradiační krém, je odvozen od nátěru chladicích věží Temelína.
    Nevypadáš moc dobře, do týdne se ti to ale sloupne, a s novým MACZ tu bude i nový s-mike! [odkaz] >:D

PS: ani zakrýt monitor s MACZ rukama nestačí! [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 18.09.10  22:32

« Re: Musíme MACZ i chválit!

Je tam, ještě hodím pár fotek z toho dne ;-) Je možná >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.09.10  22:31

Řečeno slovy pana Načeradce : "Proč já se vůbec rozčiluju ? Je snad Slávie (MACZ) můj závod ? Není, no tak. Tak se nebudu rozčilovat. Ale do těch direktorů tam nahoře, aby hrom bacil na poli....!!! Takhle mi zkazit mančaft..." >:D

Tak sem s tím pokračováním. Celý jeden den, říkáš ? Není možná. >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 18.09.10  22:18

Woody-alien: Víš, mám zkušenost z jiného serveru, který prošel velkou obměnou grafiky, že i když jsme si my hlavní komunita stěžovali, že nejde to, tohle, nejdou vidět dobře diskuze, tak nám bylo odpovězeno stejně jako v tomto případě. Každopádně jsem schopen překousnout ty barvy, budiž, trochu unisex, ale co už, jen ty chyby, ty jaksi mi pod nos nejdou. Každopádně to chci zkusit řešit s rozvahou maily a pan Z. mi dokonce i odpověděl, velmi slušně, tak snad se na tom opravdu pracuje. Co naplat, posunulo se to zatím k horšímu, ale stále jsou tu naše auta a i ti lidé, kvůli kterým se tady určitě nejen já navracím.

Za pár minutek je další díl cestopisu. Tentokrát jsme se během jednoho dílu posunuli téměř o jeden den, to je výkon! >:-[] >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.09.10  22:07

No, koukám že taky patříš k fanouškům nového, moderního a vůbec chic kabátku Auto.cz. ;-)

Je to jako v jedné staré židovské anekdotě. Jakmile ti cca po týdnu začne opět fungovat tlačítko "Reagovat na příspěvek", jseš šťastnej jak blecha a velebíš webmastera do nebes a všechno hned vidíš růžověji. Vlastně spíš oranžověji, to bude možná těma brejlema na ochranu spojivek.
    ;-\ >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 18.09.10  22:06

Woody-alien: To rozhodně ne, pominu-li kritiku, že stále nemám ocenění nejlepší recenze, tak jsem slušný pochlebovač >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.09.10  22:01

Těch vysvětlení tvé kalvárie může být povícero. Jen se zamysli, nekritizoval si náhodou nedávnou MACZ ? Kdo ví, kam až sahá ruka páně Z. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 18.09.10  20:07

Vrkuboy: No ta aura, co to auto provází je asi nejhorší, popravdě několik dovolených typu Itálie, Chorvatsko, nespočet výletů na SK nebo po republice jsme absolvovali bez jakýchkoliv problémů, jen teď se to nakupilo najednou více. Já jsem nedávno robil zrcadlo, když jsme na novém bytě zapíjeli nastěhování... a tak se to se mnou asi vleklo celou dovolenou, leč jsme to přežili. A nebo se mi ten nahoře mstil, že jsem poslední kolokvium opsal z taháku... kdo ví, Lagunu bych přímo na pranýř neposílal, ani Fanouše... >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 18.09.10  19:38

byl jsem překvapen že se to neodeslalo a ani to nezůstalo, v minulé generaci auto.cz když se klikno na neodesílat, tak too textové pole zůstalo... a ted jsem už netušil co sjem tam mohl psát
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 18.09.10  19:34

Aspire: Tak nejdál byl Scénic na Slovensku a zvládl to, ale je to strašák! každou chvilku svítí nějaká kontrolka většinou stačí auto zdechnout a nastartovat a už nesvítí, a když k tomu přidám tu mediální masáž jak jsou Renaulty poruchový tak to na klidu nepřidá >:D Navíc znám spostu lidí s dvojkovou Lagunou a můžeš mě věřit, že si s tím autem člověk užije :-) ale zase je to kus od kusu.

LamboKysky: A víš že mě to těší >:D aspoň nejsem sám. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.09.10  19:24

Také jsem ze začátku několik delších příspěvků omylem smazal místo odeslal >:-[] Teď se vždy dlouze zamyslím a pořádně se podívám, co že to chci vlastně zmáčknout >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 18.09.10  19:02

white label: naprosto souhlasím s tou poslední větou co jsi napsal. Osobně si myslím že to tak je, že GT-R bylo straré MACZ
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…