Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 02.04.08 14:14
« Re: Re: Turbo
čau, no poslední dobou mi sotva jede net, tak jsem rád že se dostanu semka. Tady jsme trvale přihlášen, tam se musím pokaždé přihlašovat a to mi vždycky podělá net ;-\ nevim... na AS se poslední dobou dívám jenom na videa a diskuze sleduji jako neregistrovaný... -
"-- skrytý --" 02.04.08 11:48
« Re: Re: 911 turbo
Jak říkáš. Každý může mít názor úplně opačný, ikdyž jde o stejnou věc... Sportovní auta jsou hlavně o subjektivních pocitech a každému vyhovuje něco jiného!! Jen se snažím získat informace od uživatelů Porsche, protože tatík možná něco podobného zvažuje..., ale nejvěrohodnější informace dostane, když se v tom sveze... I co se týče situace a buzerace na českých silnicích, tak máš pravdu, ale to by se člověk jenom rozčiloval!!!! 8-s
Jde o to, když už máme plechové miláčky, které nás baví, tak nás snad nic nerozhází, ne? ;-) -
s-mike (RSKa) 02.04.08 11:27
« Re: 911 turbo
ony ty pocity z jizdy a pripadne (ne)vyvazenosti auta muzou taky pramenit z velmi subjektivniho pohledu na vec a osobnich preferenci te ktere znacky auta.. u tech BESIPaku je to nejak takto. Je pravdou, ze situace na silnicich je silena. Ale vadi mi to, ze si vezmou na musku jen urcitou skupinu ridicu, na níž je nejvíc vidět a tu pak pranyřuji (a nemam rad to obecny rovnitko rychla jizda = nebezpecna jizda). To je ale namet na strasne dlouhou diskuzi a hlavne velky zmeny v legislative.. -
"-- skrytý --" 02.04.08 11:16
« Re: Re: 911 turbo
Nikdy jsem v porsche nejel, ale od kamarada, ktery mel M3 E46, tak po projizdce v 911 (ale myslim, ze to byla Carrera), byl ponekud zklaman prave z dojmu ve vyssich rychlostech, kdy mu auto prislo nedobre vyvazene.... V tvem pripade to mozna bude diky čtyřkolce jiné.
PS: A k těm BESIPakum... Ať se přihlásí, kdo nikdy nejel přes 90 a 130km/h?!?! >:D -
"-- skrytý --" 02.04.08 10:24
« Re: Re: setkani
no videl jsem Turbo v tmave barve. Nevim jeslti to bylo to same. Byl jsem trosku mimo. :-) Ridil ho nejakej borec myslim ze s ksiltovkou na hlave. Vypadal celkem mlade :-)
Nevim kolik takovejch Porsche jezdi po Brne. Ale moc jich asi nebude... -
"-- skrytý --" 02.04.08 09:59
« setkani
Nedávno jsem jel s přítelkyní ve fordu scorpio po Brne po Kníničský a zastavil jsem na semaforu kvůli chodcům. Chvíli čekám a najednou vedle mě zastavilo Turbo. Se zájmem jsme si ho začali prohlížet. Ridič si všiml ze mlsně koukám, tak jsem ukázal palec nahoru :yes: . Jen pokrčil rameny, naskočila zelená a ja si mohl poslechnout písen šestiválcoveho boxeru. Nádhera!!!!
Jestli jste to byl vy, tak ještě jednou :yes: Už jen projížďka v takové ikoně automobilismu je můj sen uz hodně let. Po přečtení stohu materiálu je hezké to vidět a hlavně slyšet v reálu.
Přeji hodně najetých kilaků!!! -
dk.... 02.04.08 09:37
« 911 turbo !!!
konecne je tady na tomto webu zpatky 911 turbo...jedno z nejlepsich aut automobilove historie... pote co te minule 911 nebylo doprano misto ani v prvni desitce, doufam ze tato 911 zustane na spici dlouho...je to sportovni auto s mnoho nej a preji majiteli mnoho stastnych km...
PS: na me 911S roku 2001 bylo tlacitko na manualni vysunuti kridla vlevo dole pod palubkou... :-! -
-
Poustnik 01.04.08 22:32
« Re: Re: Porsche
Dobře, dobře. Já to zas nějak dopodrobna rozebírat nemusím. Já jsem tady z USA zvyklý na Porsche, co se sunou po dálnici předepsaných 70 mil a ani o míli víc, takže vím, že některým majitelům jenom stačí ten pocit, že kdyby chtěli, tak by......Ale je mi jasné, že u nás na divokém východě to je pořád trochu jinak. Dobře, nikoho nebudeme dráždit zbytečným slovíčkařením. Tobě stačí gumy na několik sezon, mě stačí ke štěstí pěkná kniha....... >:D