Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• 00 Reagovat !

foto ROBERTOO

ROBERTOO 02.04.08  21:55

« SEN O PORSCHE...

Neviem čím to je,ale včera som mal sen s Porsche 911-kou,sa mi zdá,že tiež so šedou.Asi to Tvoje auto na mňa zapôsobilo až moc po včerajšom prečítaní.Pojazdil som si v nej a až teraz som zistil,aké to asi je mať niečo také doma a mať možnosť to využiť každý deň. :'-( :'-( :'-( "Jazda" to bola perfektná.
    Auto ti prajem,len ho neznič,bola by to škoda. :-)
    Keby som mohol hodnotiť,tak asi vieš,čo dám :-)
  • « 00 Reagovat !

foto MiKy-

MiKy* 02.04.08  20:54

« Re: Re: Má poklona

Nepřirozeně hrubé "zrno" asfaltové plochy v porovnání s vozem ...
  • 00 Reagovat !

foto Chaotik

Chaotik 02.04.08  20:02

« Lokalita focení

Není to u bazénu v Lužánkách??
  • 00 Reagovat !

foto ZonixX

ZonixX 02.04.08  19:21

« hezky :)

opravdu hezka kocka :-) je to uzasny pocit, splnit si sen :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 02.04.08  18:46

« Re: Stories.

jestli to neni blbý, tak se pochlubim, ze mam Turbo jako jednu ze dvou hracek. Ta druha se jmenuje BMW 850. No a na bezny jezdeni mam civilni auto. Myslim, ze takto je to optimalni a jen tak se to auto da udrzovat v perfektnim stavu.. A HLAVNE, se na nej porad tesit. Proste, jako na hracku :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.04.08  18:41

« Re: Re: Stories.

Nemáš se vůbec čeho bát, koneckonců 911 Turbo je exkluzivní hračka.....je to tvoje primární auto nebo jenom hračka na víkendy?
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 02.04.08  18:35

s tim souhlasim. Jak pouzitelnost auta do realnyho provozu, tak servisni interval, spolehlivost, porizovaci cena a koneckoncu i spotreba, to vse uprednostnuje Porsche pred ostatnimi znackami. Jenom mam trochu obavu, ze toto žezlo ted prevezme Nissan GT-R.. image na stejne urovni sice neni, ale vykon ano a cena na polovine..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.04.08  18:31

« Re: Re: Re: Re: Stories.

Budu, můj starší vnuk, ten co žije v USA, teď prý chodí s nějakou příbuznou od Madonny a občas k nim chodí na návštěvy.......svět je malý. :-O >:D :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.04.08  18:30

Asi nemá, ale to už jsou hodně extrémní stroje.....a ty cenovky. 8-s
    Ale někdo kdysi tvrdil, že do reálného světa je 996 Turbo nejrychlejší auto.......dnes už asi 997 (je to už nějaká doba).
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 02.04.08  18:28

« Re: Má poklona

jak to myslis s tim podkladem?
  • 00 Reagovat !

foto MiKy-

MiKy* 02.04.08  18:22

« Má poklona

k fotkám. Jsi kouzelník a to i s dodatečnou úpravou grafiky. Jen příště pozor na podklad ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 02.04.08  18:18

tak to jsi presne ve veku myho táty :-) Moje prednaska evidentne nepatrila tobe.. Ale prosim, pochop me, vsude se to hemzi samymi svalnatymi recmi, kdo z umelcu nebo politiku o kolik umi prekrocit rychlost. Jak potom chteji po mladych ridicich, aby se chovali slusne. Tak jsem hodne zdrzenlivej, abych se nepriradil k nim. Z beznych sportaku se Turbu neblizi fakt nic (uzasny je pruzny zrychleni dik preplnovani), konkurenty v Cesku ma mezi Ferrari 430 a vyssi. To, ze jsem se zatim nikomu nepodival na zadek taky muze byt tim, ze jsem mel (nebo spis nemel?) to stesti čelit nekterymu z majitelu opravdovych supersportu, o kterych se vi, ze uz v Cesku jsou. Čili Bugatti Veyron (doporucuji se podivat na odkazy na youtube), Ferrari Enzo, Carrera GT (tu jsem potkal s brnenskou SPZ, Lambo Murcielago.. co si budeme povidat, na ty Turbo holt nema
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.04.08  18:13

« Cena

Chcel by som nieo povedať k tej vete jak hovoril že aj keď kupoval ojazdené auto tak sa k nemu pekne správali. Samozrejme!!!!!!!!! Keď nešlo o nejakych 20 000 eur ale o 86 000eur. To by vám v Audine ešte aj posteľ pri vyjednávaní ceny daly pod vašu zadnú časť.
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 02.04.08  18:09

« Re: Re: Re: Stories.

Pozdravuj ode mně vnoučata mateo! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.04.08  17:58

Chlapče, mně je 66, já už svoje závodění mám za sebou.:-)

Já se jenom zeptal, zajímá mě co se blíží Turbu........zkušenosti jsou přece hlavní zdroj informací. Neměl jsem na mysli vyloženě závodění, ale nýbrž různé chvilkové záležitosti, to znamená někdo nedá přednost, podobně, někdo se tlačí zezadu. S tím prasetem jsi holt měl smůlu, někdo má štěstí, někdo smůlu........ 8-s
    Každopádně pokud jsi chtěl svým příspěvkem poučit, tak jsi poučil. ;-)

Supersporty potkávám často, 911, občas nějaké Ferrari, Lamborghini i třeba Aston Martin, ale zatím většina těchto aut musela jet v levém pruhu a vyšší rychlostí, takže pozdrav ode mě majitelům supersportu.........spíše oni jezdí nepředpisově.
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 02.04.08  16:27

nejdriv bych ti chtel rict, ze v beznym provozu (napr. na dalnici)"zavodim", jen kdyz to okolni podminky umoznuji a nikoho tim neohrozuju. V takovem pripade si nevzpominam, ze bych se na nekoho koukal zezadu. Je taky nutno objektivne upozornit na fakt, ze na rozdil od ostatnich zavodniku nemam v aute rychlostni omezeni u hranice 250km/h. Jinak ale nezavodim, situace v dopravnich statistikach totiz neni ruzova. Mimochodem, kdyz jsme u tohoto tematu a ptas se na zajimavosti z dalnice, s jinym autem, pred necelymi dvema lety, jsem na D1 o pulnoci v rychlosti kolem 150 potkal divoky prase. Nasledovalo saňkovani cca 200m po strese rovnobezne s dalnici, auto na odpis, ale NASTESTI, v techto mistech zadny billboard nebo betonovej mustek. Ale garantuju ti, ze to prijde rychleji nez blesk z cistyho nebe.. takze OPATRNE a zavodit radsi na okruhu.. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.04.08  16:13

Mateo, ono také záleží pokud člověk jede podle předpisů ;-) i když vím, že na dálnici to lítá jak blesk :yes: pravidla nepravidla >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.04.08  16:10

« Stories.

Tak jako u kolegy s E55 AMG se zeptám i tebe, máš nějaké zajímavosti z dálnic? Už ti nějaké auto ukázalo zadek nebo alespoň bylo blízko? :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.04.08  15:29

« Re: Re: Turbo

ještě jednou díky za fotku :yes: :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.04.08  14:15

« Re: Re: Turbo

OK a díky :-) :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…