Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 04.04.08 14:36
« Re: Video.
jj, budu na to zverejnovat recenzi, ale az po nejake dobe.. takze ve zkratce. Kupoval jsem ho od prvniho majitele v roce 1998, takze letos slavime kulatiny.. Hooodne neobvykly auto, ale skoro nepouzitelny v praxi pro neskutecnou spotrebu vseho, co se do nej jakymkoli otvorem nalije :-) -
s-mike (RSKa) 04.04.08 14:27
« Re: Video.
cau, tos mi prihral na smeč!! To video Camara jsem videl, neni spatny, ale asi mam lepsi. Prave to resim se svym kolegou, kterej je v IT zbehlejsi, nez ja. Mam uz nejakou dobu zpracovany asi 12ti minutovy video se sestrihem vsech svejch zajimavejch kupatek od roku 1987.. doufam, ze to tam brzy bude!!!! -
s-mike (RSKa) 04.04.08 14:24
« Re: je hezký si udělat radost
no bohuzel proto, ze pri jakymkoli problemu jsem odkazan na pomoc (a vetsinou velmi drahou) nekoho jinyho. Driv stacilo trochu casu a solvina. A taky to bylo moje mladi, ktery je nenavratne v *.. S tim merenim to holt asi budeme delat tak, ze si mezi dvema branami zazavodime a tesne pred prujezdem tou druhou se pujdeme vycurat a nasvacit. Me stve ta vec, ze se tady furt vsichni soustredi na to, jak ty ridice co nejvic sikanovat, merit, postihovat a nedela se nic pro to, aby se jim nabidla nejaka alternativa. Minimalne by hosi tam nahore mohli neco udelat se zlepsenim, rozsirenim a prodlouzenim nasich slavnych dalnic, aby se pak ve vybranych usecich dalo povolit i o neco vic, nez jen tech 130 z 80tych let minulyho stoleti.. vsech moznejch silnicnich dani a poplatku na to maji, myslim, dost!! -
Dave-lamino 04.04.08 14:15
« Re: Re: je hezký si udělat radost
proč bohužel ? Aspoň si vážíš kvality před kvantitou .Je pravdou ,že erko mám v provozu od r 2000 a do dneska jsem s tím nalítal něco kolem 15 tisíc km a jen jsem se staral o benzín a olej .Než upadlo sedlo ventilu to bylo ,,radosti " .Naštěstí to bylo opraveno za pár tisíc korun .Co říkáš na tu hrozbu o měření průměru na dálnicích do dvou let ....? -
s-mike (RSKa) 04.04.08 13:59
no ja to svoje tak ladil a ladil (a pridaval kone, teda spis poníky..), az mi praskla hlava. No ale kdyz se tak koukam zpatky, tak je to uz uplnej davnovek. To jsem jeste lehaval kazdej den pod autem a ruce zapraskany vod voleje az po lokte.. Joooo to dnes je uz vsechno jinak.. a mozna, bohuzel :-( -
Dave-lamino 04.04.08 13:53
« Re: Re: je hezký si udělat radost
Jj taky jsem si splnil sen :*) .Jinak je fajn si plnit sny .Dík kamarádům mám široké pole možnosti si půjčit jejich mazlíky a je to docela mazec jak na spotřebu tak rozdílné jizdní parametry 8-s .Pak když vychladnu a sednu do erka mám blbej pocit ,že stále stojím ..... :'-( -
s-mike (RSKa) 04.04.08 13:44
dekuji za hodnoceni, pane kolego. Ta cervena erka nad tvym jmenem je jedno z tvych soucasnych aut? Ja jsem na erce zacinal cca v roce 1987, mel jsem ale cernou a k tomu exkluzivni šroubovaci elektrony. Pripravuju pod svuj clanek video, kde budou zaroven se soucasnym autem taky sekvence se vsemi mymi predchozimi kupatky (takze samozrejme i 110R).. :-) -
s-mike (RSKa) 03.04.08 14:44
« Re: zdravím tě Miku!
cau, taky te zdravim! Doufam, ze stale bez nehod a stale spokojen s novou hrackou! Pokud jde o to srovnavani M3 a Porsche, je nutny taky brat v potaz ridice a stari, prip. stav toho konkretniho auta. Ale hlavne, a to zaznelo v tvym druhym prispevku, kazdej ma toho svyho milacka, na kteryho neda dopustit a jenom s nim je nejspokojenejsi. A tak je to asi spravne!!
Je to mafos :-) Až ho potkám a bude mít venku Porsche určitě se pokusím zajistit si projíždku. :-) Měj se at hračky slouží. Zdar