Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.04.08  14:43

« Re: Re: Video.

Super dík. Soused z nášeho domu má stejné porsche jako ty. Nejspíš není jeho, protože střídá M ML500,M E500, zminované porsche 911 vše v upravách od známých firem.
    Je to mafos :-) Až ho potkám a bude mít venku Porsche určitě se pokusím zajistit si projíždku. :-) Měj se at hračky slouží. Zdar
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 04.04.08  14:36

« Re: Video.

jj, budu na to zverejnovat recenzi, ale az po nejake dobe.. takze ve zkratce. Kupoval jsem ho od prvniho majitele v roce 1998, takze letos slavime kulatiny.. Hooodne neobvykly auto, ale skoro nepouzitelny v praxi pro neskutecnou spotrebu vseho, co se do nej jakymkoli otvorem nalije :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.04.08  14:31

« Re: Re: Video.

Výborný tak to už se těším velice. Četl jsem, že máš ještě BMW 850i jak ses k němu dostal a kde si ho koupil? :-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 04.04.08  14:27

« Re: Video.

cau, tos mi prihral na smeč!! To video Camara jsem videl, neni spatny, ale asi mam lepsi. Prave to resim se svym kolegou, kterej je v IT zbehlejsi, nez ja. Mam uz nejakou dobu zpracovany asi 12ti minutovy video se sestrihem vsech svejch zajimavejch kupatek od roku 1987.. doufam, ze to tam brzy bude!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.04.08  14:24

« Video.

Zdar, chtěl jsem se zeptat. Nějaké video neplánuješ přidat?? Třeba neco podobného jak má toryu1 u ch. camara. Dík za odpověd. MK
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 04.04.08  14:24

« Re: je hezký si udělat radost

no bohuzel proto, ze pri jakymkoli problemu jsem odkazan na pomoc (a vetsinou velmi drahou) nekoho jinyho. Driv stacilo trochu casu a solvina. A taky to bylo moje mladi, ktery je nenavratne v *.. S tim merenim to holt asi budeme delat tak, ze si mezi dvema branami zazavodime a tesne pred prujezdem tou druhou se pujdeme vycurat a nasvacit. Me stve ta vec, ze se tady furt vsichni soustredi na to, jak ty ridice co nejvic sikanovat, merit, postihovat a nedela se nic pro to, aby se jim nabidla nejaka alternativa. Minimalne by hosi tam nahore mohli neco udelat se zlepsenim, rozsirenim a prodlouzenim nasich slavnych dalnic, aby se pak ve vybranych usecich dalo povolit i o neco vic, nez jen tech 130 z 80tych let minulyho stoleti.. vsech moznejch silnicnich dani a poplatku na to maji, myslim, dost!!
  • « 00 Reagovat !

foto Dave-lamino

Dave-lamino 04.04.08  14:15

« Re: Re: je hezký si udělat radost

proč bohužel ? Aspoň si vážíš kvality před kvantitou .Je pravdou ,že erko mám v provozu od r 2000 a do dneska jsem s tím nalítal něco kolem 15 tisíc km a jen jsem se staral o benzín a olej .Než upadlo sedlo ventilu to bylo ,,radosti " .Naštěstí to bylo opraveno za pár tisíc korun .Co říkáš na tu hrozbu o měření průměru na dálnicích do dvou let ....?
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 04.04.08  13:59

no ja to svoje tak ladil a ladil (a pridaval kone, teda spis poníky..), az mi praskla hlava. No ale kdyz se tak koukam zpatky, tak je to uz uplnej davnovek. To jsem jeste lehaval kazdej den pod autem a ruce zapraskany vod voleje az po lokte.. Joooo to dnes je uz vsechno jinak.. a mozna, bohuzel :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Dave-lamino

Dave-lamino 04.04.08  13:53

« Re: Re: je hezký si udělat radost

Jj taky jsem si splnil sen :*) .Jinak je fajn si plnit sny .Dík kamarádům mám široké pole možnosti si půjčit jejich mazlíky a je to docela mazec jak na spotřebu tak rozdílné jizdní parametry 8-s .Pak když vychladnu a sednu do erka mám blbej pocit ,že stále stojím ..... :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 04.04.08  13:44

dekuji za hodnoceni, pane kolego. Ta cervena erka nad tvym jmenem je jedno z tvych soucasnych aut? Ja jsem na erce zacinal cca v roce 1987, mel jsem ale cernou a k tomu exkluzivni šroubovaci elektrony. Pripravuju pod svuj clanek video, kde budou zaroven se soucasnym autem taky sekvence se vsemi mymi predchozimi kupatky (takze samozrejme i 110R).. :-)
  • 00 Reagovat !

foto Dave-lamino

Dave-lamino 04.04.08  13:39

« je hezký si udělat radost

Hezký auto ,hezky popsaný .Hodně radosti na tom našem tankodromu :-!
  • 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 03.04.08  22:59

« škodovkáři

no když už se tu načnuli škodovkáři, tak musím říct, že převážně oni mají tendeci mě vždycky předjet sic to motor a plechy vydrží >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.04.08  18:54

« Porsche vs Favorit

No tak nekdy dojed zmerime sily Favorit mezi Porsche uvidime kdo vyhraje >:D >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.04.08  18:35

« Re: Re: Fotky

Jak už někdo psal Best car tady teďka, z toho hodnocení jsem ze začátku trochu nestíhal. Je to všechno fajn, ale dávat 10ku Fabii 1,4 Joy a Porsche 911 Turbo mi přijde fakt směšný a ty lidi se pak ještě cejtěj dotčený.
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 03.04.08  16:59

« Re: Stories.

Pro Matea : no jo ale my nejsme v USA a tady jich jezdí docela málo ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Citroenjehistorie

Citroenjehistorie 03.04.08  16:17

« Re: Re: Stories.

GT-R bude asi hodne dobre auto,ale Porsche je Porsche :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Citroenjehistorie

Citroenjehistorie 03.04.08  16:11

« 911

Porsche je muj sen.Krasne auto :yes: Preji hodne stastnych projizdek a spoustu km ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.04.08  14:45

« Re: Re: foto

x2, nesnáším když někdo to jenom projede, a hodnotí na základu dvou vteřinového pohledu na všechno... :no:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 03.04.08  14:44

« Re: zdravím tě Miku!

cau, taky te zdravim! Doufam, ze stale bez nehod a stale spokojen s novou hrackou! Pokud jde o to srovnavani M3 a Porsche, je nutny taky brat v potaz ridice a stari, prip. stav toho konkretniho auta. Ale hlavne, a to zaznelo v tvym druhym prispevku, kazdej ma toho svyho milacka, na kteryho neda dopustit a jenom s nim je nejspokojenejsi. A tak je to asi spravne!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.04.08  14:07

« Re: zdravím tě Miku!

Jasně, taky mi právě odskočil zadek na tom hrbu, ale to je daň za tvrdý podvozek který je opravdu sportovní. Jinak na kvalitní silnici 911 těžko hledá soupeře, ale každej má toho svýho že ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…