Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Zetec 06.04.08 22:15
« Porsche
No chlape, gratuluju ke krásnýmu autu. Je to krasavec, legenda, nádhera. Akurát já bych měl strach to nechat někde stát třeba jen 5 minut, protože závistivý český člověk, to je hnus. Ode mě máš 3x10, a kdyby šlo dát body i za to video, tak 4x10. Luxus, super, paráda. ;-) :-) -
s-mike (RSKa) 05.04.08 20:33
« Re: Táto mámo přesvěč mě, že Mike jezdí bezpečně ...
video rozhodne uchvatany neni a nebude. Delal jsem si ho sam pro sebe a kamose asi pred pul rokem. Nez jsem vsechny zabery posbiral po videokazetach a sestrihal to (i tim jsem se kdysi zabyval, rekneme, poloprofesionalne), trvalo mi to dva mesice! Ted jeste doladuju zase zaslepeni espezetek a prvni cast jsem dnes zkousel povesit na youtube. Ale narazil jsem! Ja to totiz mam dozvuceny soucasnou popovou muzikou (Mika, Bob Sinclair, David Guetta, atd.) a to se jejich copyrightovymu dozoru nejak nelibilo! Coz me trochu zaskocilo. Ale nic, prekazky jsou od toho, aby se zdolavaly :-) Jinak Cupra je dobra volba, muj kamos Seaty tady v Brne prodaval a sefoval zavodnimu oddeleni v čele s Emilem Trinerem.. Cau! -
"-- skrytý --" 05.04.08 20:23
« Re: Re: Táto mámo přesvěč mě, že Mike jezdí bezpečně ...
Ne neber to proboha nijak špatně, bylo tu již hodně fakerů a já bych si ze srdce přál abys tohle žůžový fáro vlastnil a né si někde stáhl fotky z netu a psal nám tady romány jak s ním jezdíš apod.
Doufám že mi rozumíš. SPZ - já jsem jí na Cupře ze začátku schovával, pak nějak přehodnotil a nechal na několika fotkách být vidět, je mi jedno ... ať si kdo chce zjistí kdo jsem, jezdím ve městě 50km/h a na dálnici sotva dosáhnu těch bájných 130km/h, jiné žádné přestupky nedělám ... takže čus pípá ... ;-) >:D
Na to videjko se docela těším, neuchvátej to, ať nejde kvalita dolů ...
Co se týče srazu je naplánován, jistě si už obdržel dotazník, či v brzké době obdržíš ... vyplníš tam pár věcí a odešleš ...
Jinak další sraz na Slovensku v Tatrách plánuje Matěj - v současné době na 1. místě ... stačí se přihlásit a přijet, já za sebe určitě s rodinou jedu, v Tatrách sem nikdy nebyl a pár lidí co znám už jede, hotel vypadá perfektně a okolí je vynikající!!! Navíc uživatel Petic v tomhle hotelu byl několikrát na dovolené, psal mi že je to tam super, takže jen samá chvála, není se čeho bát!!! >:D
Auto je velmi pěkné, sen mnoha kluků a na nějakém srazu AHOJ!!! :-) -
s-mike (RSKa) 05.04.08 10:19
« Re: Táto mámo přesvěč mě, že Mike jezdí bezpečně ...
dik za prispevek. K tvym dotazum: za prve, v dobe nakupu byl kurz bohuzel 32.30, takze na zemi nebyly 2M, ale temer 3M. Za druhe, foto poridil muj otec a ledvinka byla po tuto nezbytnou dobu pod jeho ostrizim dohledem. Za treti, ja nevim, jaky by mel byt muj motiv pro vydavani se za majitele a mit auto "jen" z pujcovny. Ale chapu, ze i tak to muze vypadat, tak te prosim, abys mi napsal, jak to dokazat. Z pochopitelnych duvodu ale predem odmitam foto SPZ nebo technicaku. Mozna v tom pomuze video, ktery ve velmi kratke dobe k clanku pripojim.. Srazu, pokud to pujde casove sladit s mym programem, se zucastnim rad a na pripadne setkani se tesim. Za hodnoceni dekuju, fajn vikend! -
"-- skrytý --" 05.04.08 07:44
« Táto mámo přesvěč mě, že Mike jezdí bezpečně ...
... hele, asi půjdu proti proudu ale :
1) Recenzi máš krásnou, nej propracovanou
2) Fotky nádherný, moc pěkný
3) Auto samo o sobě je velký skvost
Nehraje mi tam ale několik věcí, které mě přímo zaráží - ty si jdeš kupovat do Deutchladu káru, novou a pohodíš ledvinku 2mil korun jen tak na zem? Ty fotky jsou ok ale nezachycují moc opravdový život ... nemůžeš pro mě Nevěřícího Tomáše přidat to vídko či nějakou fotku, která by ukazovala jasně že to auto není z půjčovny ale je skutečně tvoje?
Moc díky a doufám, že přijedeš na nějaký sraz a pokud mi osvětlíš viz. výše napsáno = máš mojí důvěru a plných 10b.
Tohle auto tady fakt chybělo a jsem moc rád že tady je. ;-)