Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 07.04.08 14:17
« Re: Video je dokonalé.
no Jagec je krasny, elegantni auto, tohle navic se super 20" koly a modre metal., ale na zavodeni to moc nebylo. Hodne mekky, tento kus navic s jednim z prvnich typu automatu, takze ten spravnej zavodnickej pocit se nejak nedostavil.. :'-( -
Vette 07.04.08 13:55
pneuservis nema, ale uz som sa zacal krotit. Povodne pneu skoncili po par dnoch a potom som mesiac nemohol jazdit lebo som mal zodrane pneu >:-[] Tieto nove uz setrim. Maximalne sa necham niekedy uniest a spravim drift v sirokej krizovatke pri odbocovani :-! -
s-mike (RSKa) 07.04.08 12:51
cau a moc diky za uznani! S focenim a filmovanim to nekdy mozna az prehanim. Rodina mi to miva za zly, protoze s tim porad otravuju, ale kdyz vidi vysledek, tak me zpetne odpousti. Koukal jsem na ty tvoje piruetky s Corvette. Moc pekny, mas pneuservis nebo nejakou podobnou zivnost??
P.S. Dnes davam na Youtube dalsi videa, jedno z nich, kratoucke, je i s C06kou. Ale zadny velky kouzla, byla to jen predvadecka v Pruhonicich. Jak to bude pripraveny, poslu ti link. Jestli teda mas zajem.. -
Vette 07.04.08 12:06
este ze ich doma mame :-) Blahozelam k videu. Ty si urcite vedel uz ako chlapec ze budes mat super auta. Natocit pekne video pri novom aute je bezne, ale zozbierat postupne videa aby si mal svoj vlastny profil je obdivuhodne. Rovnake miesta, rovnake pohlady. Mas moje uznanie a zavidim. Keby tak isiel vratit cas :-) -
Poustnik 07.04.08 09:56
« Re: Re: Video je dokonalé.
To s pracností je mi jasné. Já umírám i z toho, zakrývat značku na fotce, natož ve videu. To jsem se alespoň naučil natáčet v bídném rozlišení a té správné délce, abych s ním už pak nemusel vůbec nic dělat. :-) Takže klobouk dolů před tvou mravenčí prací. -
s-mike (RSKa) 07.04.08 09:43
vedel jsem, ze tento dotaz prijde. Nuze, elektronicke zakryvani cehokoli v televiznich zaberech pohybliveho je nesmirne pracne. Natoz neceho tak malyho, jako je SPZ, a jeste pri natáčení jedouciho auta kamerou z ruky (bez stativu i stailizace) v aute druhym.. Takze pokud si muzete tuto praci nejak ulehcit, udelate to bez okolku. V pripade Jaguaru to bylo tak, ze jeste nebyl prepsan z Prahy na mou firmu, takze pro utajeni me identity jsem zakryti nepovazoval za nutne.. :-) -
s-mike (RSKa) 07.04.08 08:35
« Re: Porsche
k tomu dotazu o zvucich.. čoveče, nejsem si niceho takovyho vedom. V Mitsubishi 3000 se neco ozyvalo, kdyz zabralo turbo a pamatuju, ze to bylo very cool. Mene cool uz bylo, kdyz to turbo odeslo a ani se nerozloucilo! Ale ted v Porschi, nevim. Zkusim se zaposlouchat pri nejblizsi prilezitosti.. :-) -
s-mike (RSKa) 07.04.08 08:31
« Re: Naprosto dokonale video
cau
na Smichove jsem byl tusim trikrat, ted uz je servis i v Brne, tak s Prahou je asi konec.. Smichov se zlepsil. Zacinal jsem tam tak, ze mi dohodnutou cenu opravy za 40 litru navyšili asi o 15% a po me reklamaci rekli neco na zpusob: "aha, no to je chyba, tak zaplatte tu puvodni cenu, no.." Dluzno rict, ze pracovnik, ktery na me toto zkousel, uz tam neni. Pak jsem tam pro zenu kupoval sluzebni Fabii, jednani i cena super. No a posledni navsteva byla pri "velke" prohlidce auta po 40 ti tis. km a prekvapili me zase prijemne, ze cena byla o neco nizsi, nez bylo dohodnuto (i kdyz tu puvodni cenu jsem z nich musel tvrde lamat porovnavanim nabidek z Nemecka a Rakouska). Ale bylo to hlavne nizsi cenou za svicky, ktery ted podezrivam, ze nejsou uplne NEJ a zpusobuji drobny nepravidelnosti chodu motoru pri nizsich otackach. Mozna je to ale jen subjektivni pocit.. -
s-mike (RSKa) 07.04.08 08:22
« Re: Porsche
cau po ranu
podivej, ja mozna nejsem normalni.. Auto, ktery mam na hrani, provozuju totiz tak, aby se mu nic nestalo a zatim se to 4 roky dari. To se da praktikovat jen dvema zpusoby. Bud ho vytahnes z garaze, projedes se a pak ho tam zase pekne vratis. Nebo druhy zpusob, ze jedes nekam na kafe, na jednani, na lov :-).. To se pak nevyhnes tomu, ze z aute vystoupis a nechavas ho napospas rizikum, ktery jsi popsal. Ja se pokousim to eliminovat tim, ze mam pro ty jednotlivy pripady uz predvybrany podniky, odkud je na auto videt (a to mnozi berou uz jako uchylku, mozna maji pravdu). Jen jednou za ty leta jsem si sel koupit rohlik a jak se po 2 minutach vracim k autu, uz vidim, jak se tam nejakej strejc snazi nacpat do diry mezi dve auta, pricemz Turbo bylo to zadní.. byl to takovej ten klasik, kterej si zadni naraznik svyho auta plete s parkovacim asistentem. Trefil me asi trikrat.. nejdriv me prepadly mrakoty, pak jsem se stipnul, aby ten spatnej sen skoncil a pak u me nastal muj obvykly stav v techto situacich. Kolegove tomu rikaji cerna zaclona. V tu chvili si sahnu po protivnikovi a je mi uplne jedno, jaky ma fyzicky proporce.. No bylo to vesely. Blizko je zastavka trolejbusu a spousta lidi si nechala ten nejblizsi spoj ujet..