Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 07.04.08  20:47

« Re: Video

jojo, mam tu čest. Akorat po vetsinu roku stoji v garazi pod plachtou, SPZ jsou v depozitu a vyjizdim jen na prelomu leta a podzimu. Proste spolu s nim cekam, az nas oba oficialne uznaji a prohlasi za veterany.. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 07.04.08  20:40

to je rozumna volba, protoze 850 neni na kazdej den. Nebo spis ani na kazdej mesic. Je idealni pro provoz typu "autoveteran"
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 07.04.08  20:34

« Re: Připojuji se ...

diky moc, pekne se to cte a clovek si pak rika, ze to jeho pinoženi treba preci jen ma smysl. Ted koukam na to Mimouchovo video a ty exteriery stejne jako ozvuceni velmi pekny! Dik za tip
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.04.08  20:33

« Re: Re: Video

850ka...ty ji ještě máš? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 07.04.08  20:32

« Re: Re: Video

Díky, no mě teda zaujmeš určitě, protože je to vážně specifické a skvělé auto!Budu se těšit ;-)

PS:Můj kamarád uvažoval o starší 850i ,nakonec ale zvolil starší S4, protože ty 850i jsou pry hodně kazové - težko pro mě soudit - nikdy sem s tím autem neměl čest, jenom mě naprosto učarovalo.... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 07.04.08  20:27

dik. Taky me to stalo par tydnu zivota a nejakej ten sedivej vlas.. 850ka je hodne specificka a tezko ji hodnotit na par radcich.. Jen co nafotim cerstvy obrazky, predvedu se s detailni recenzi. I kdyz, s tim videem jsem uz asi vystrilel vsechny naboje.. :'-( , nevim nevim, jestli s tim nekoho zaujmu
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.04.08  20:22

« Re: Re: Připojuji se ...

Michale, vážně jsi machr!!! Tvoje a Momouchovo vídka jsou zde nej a já jsem strašně rád, že tu jsi!!! Díky ;-)
  • 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 07.04.08  20:20

« Video

Opravdu povedená a profesionální práce! :yes: :yes:

jaké bylo poježdění s tou 850i??Hodně dobré auto, že?? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 07.04.08  20:20

« Re: Připojuji se ...

dik, vsak specialne na Tebe jsem cekal, jestli se ozves a uz konecne uveris!! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 07.04.08  20:18

« Re: Re: moravak

dik, tak treba nekdy na srazu.. jinak jsem se koukal, ze mas za osobnost Jeremyho Clarksona.. Ja miluju anglickej humor, Top Gear Extra a samozrejme Jeremyho.. Uz aby na to prisli i na nejakym ceskym televiznim kanalu!!!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.04.08  20:16

« Připojuji se ...

... video je fakt síla, moc pěkný ... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 07.04.08  20:15

« Re: Naprosto dokonale video

jojo, Zahorik to byl. Jinak, ja su z Brna, akorat s tema jmenama to se mnou je slabsi. Mam ho znat? Kdyz tak jen napovez, at si potrapim hlavu a zapudim Alzhaimera..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.04.08  20:11

« Re: moravak

aha,skoda no ;-) tak at to frci ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pivrnec

pivrnec 07.04.08  19:40

« Re: Re: Re: Re: Naprosto dokonale video

Jo Ales Zahorik:-). To je dobrej chlapik:-). Ty jsi z Brna??? Znas Libora Kotrlu???
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 07.04.08  19:32

« Re: Boží...

cau, diky za vsechno to hodnoceni! Jestli se ti libi osmickovej bavorak, tak pockej par tydnu na recenzi. Ja uz jsem ji sice kdesi zverejnoval, ale se starejma obrazkama.. Chci udelat novy, aby to melo lepsi uroven, jakou si to auto urcite zaslouzi.. Po Brne se lip koukej, protoze zas tak mooooc na ty moje auta v garazi prach a pavuciny nesedaji :-) mej se!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.04.08  19:07

« Boží...

Zdravím Supermika. Gratuluji ke všem autíčkům co jsi měl, k tomu jak se tu prezentuješ no a ty videa taky bomba...Budou mi v životě asi velkou motivací. Nechápu, že jsem tvoje káry v Brně snad nikdy neviděl a to se všude a vždy hóóódně koukám. Možná je to tak lepší, protože třeba to BMW bych taky nemusel přežít. Asi je používáš jen občas, jak se na tyto klenoty hodí. No snad budu mít někdy to štěstí...Tak hodně radosti s Poršákem :yes:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.04.08  16:58

« Chele Porše

tady koukej ...[odkaz] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 07.04.08  14:32

« Re: Re: Re: Naprosto dokonale video

zkusim si vzpomenout, byl to Ales a druhy jmeno mel tusim na "Z".. podivam se do vizitek
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 07.04.08  14:24

« Re: Video je dokonalé.

trosku se bojim, abychom se nedostali na tenkej led, protoze kazdej hájí toho svyho milacka. Ja, za sebe, rikam, ze v te C06 bylo svezeni jako v limuzine. Mekky sedacky, mekky pera (vzadu stale listovy, coz me lehce zaskocilo). Takze v zatackach jsem byl na rozpacich a tady musim uprednostnit Porsche. Na rovince podobny vlastnosti, akorat jakmile zabere turbo v Porschi, je to neco, co se musi zazit, tezko se to popisuje. Kde zcela rezignovane davam hlas Korvetě, je zvuk. Tam soudruzi z Nemecka udelali nekde chybu. No a pokud jde o cenu, tak Corvette je jednim z nejlepsich aut v parametru cena/vykon, to je bez debat..
  • « 00 Reagovat !

foto pivrnec

pivrnec 07.04.08  14:17

« Re: Re: Naprosto dokonale video

Tak tos mne potesil:-). A ktery to byl byvaly pracovnik???:-). To vis,tady se dejou veci:-).
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…