Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
PeT-a (RSKa) 07.04.08 20:32
« Re: Re: Video
Díky, no mě teda zaujmeš určitě, protože je to vážně specifické a skvělé auto!Budu se těšit ;-)
PS:Můj kamarád uvažoval o starší 850i ,nakonec ale zvolil starší S4, protože ty 850i jsou pry hodně kazové - težko pro mě soudit - nikdy sem s tím autem neměl čest, jenom mě naprosto učarovalo.... :-) -
s-mike (RSKa) 07.04.08 20:27
« Re: Video
dik. Taky me to stalo par tydnu zivota a nejakej ten sedivej vlas.. 850ka je hodne specificka a tezko ji hodnotit na par radcich.. Jen co nafotim cerstvy obrazky, predvedu se s detailni recenzi. I kdyz, s tim videem jsem uz asi vystrilel vsechny naboje.. :'-( , nevim nevim, jestli s tim nekoho zaujmu -
s-mike (RSKa) 07.04.08 19:32
« Re: Boží...
cau, diky za vsechno to hodnoceni! Jestli se ti libi osmickovej bavorak, tak pockej par tydnu na recenzi. Ja uz jsem ji sice kdesi zverejnoval, ale se starejma obrazkama.. Chci udelat novy, aby to melo lepsi uroven, jakou si to auto urcite zaslouzi.. Po Brne se lip koukej, protoze zas tak mooooc na ty moje auta v garazi prach a pavuciny nesedaji :-) mej se! -
"-- skrytý --" 07.04.08 19:07
« Boží...
Zdravím Supermika. Gratuluji ke všem autíčkům co jsi měl, k tomu jak se tu prezentuješ no a ty videa taky bomba...Budou mi v životě asi velkou motivací. Nechápu, že jsem tvoje káry v Brně snad nikdy neviděl a to se všude a vždy hóóódně koukám. Možná je to tak lepší, protože třeba to BMW bych taky nemusel přežít. Asi je používáš jen občas, jak se na tyto klenoty hodí. No snad budu mít někdy to štěstí...Tak hodně radosti s Poršákem :yes: -
s-mike (RSKa) 07.04.08 14:24
« Re: Video je dokonalé.
trosku se bojim, abychom se nedostali na tenkej led, protoze kazdej hájí toho svyho milacka. Ja, za sebe, rikam, ze v te C06 bylo svezeni jako v limuzine. Mekky sedacky, mekky pera (vzadu stale listovy, coz me lehce zaskocilo). Takze v zatackach jsem byl na rozpacich a tady musim uprednostnit Porsche. Na rovince podobny vlastnosti, akorat jakmile zabere turbo v Porschi, je to neco, co se musi zazit, tezko se to popisuje. Kde zcela rezignovane davam hlas Korvetě, je zvuk. Tam soudruzi z Nemecka udelali nekde chybu. No a pokud jde o cenu, tak Corvette je jednim z nejlepsich aut v parametru cena/vykon, to je bez debat..