Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 08.04.08 19:51
« Re: Bomba
jestli ses takovej entuziasta do aut, jako ja, toc. Jednou to ukazes vnoucatum nebo stejne postizenejm lidem.. :-) Prvni zabery videa jsou toceny jeste na fotomaterial, Admira 8mm. Prvni svou videokameru jsem kupoval v Tuzexu, jeden z prvnich typu a byla na drate, jeste nebyla prenosna.. draha byla na svou dobu dost, ale jestli ti to nejde dohromady s tim Trabuchem, tak jednak je to o preferencich (na co mas chut, to si proste koupis a ja kameru chtel moc, protoze i v tomto oboru nejsem normalni) a za druhy to bylo auto ne primo moje, ale v rodine. Prvni vylozene moje auto, to jest na me napsany, bylo az Erko -
s-mike (RSKa) 08.04.08 19:44
« Re: Naprosto dokonale video
jo, na tech strankach to vypada dobre, diky. Jinak jsem se koukal na fotky ve tve recenzi a nekde uprostred jsou tam obrazky ze srazu v Brne. Na jedne je ta Carrera GT, podle cisla je to to auto, o kterym jsem ti psal, ze jsem ho potkal v Brne pred par dny. Vidis, kdyz ses na ty Alfy, jestli jsi jeste na youtube nezaznamenal moje kratky video, tak tady je link:
[odkaz]
pak mi napis, jak se ti libi Brera a novej Spider.. -
pivrnec 08.04.08 17:27
« Re: Re: Re: Re: Naprosto dokonale video
Nejlip asi na www.klubsportovnichaut.cz nebo ti dam primo cislo na poradatele... Je to hlavne pro lidicky kteri se chteji porad zdokonalovat v rizeni. Je tam par fotek,tak uvidis:-). Kazdopadne Klub sportovnich aut je to nejlepsi v cechach pro lidi kterym koluje benzin v zilach:-). -
s-mike (RSKa) 08.04.08 15:36
« Re: Re: Re: Naprosto dokonale video
tak tentokrat pan Alzhaimer za nic nemuze. Ani jednoho osobne neznam (a tim ani podle jmena), auta ale urcite jo. Zrovna minulej tyden jsem mijel stribrnou Carreru GT. Kdyz odmyslim interier, kterej se mi ale vubec nelibi, tak zvenku a na te civilni silnici vypada opravdu monstrozne. Na sraz bych se podival. Mas nejaky blizsi info, prip. kde to hledat? -
Zetec 08.04.08 00:50
« Re: Re: Porsche
Proboha... Já, když vidím nějaké takové suprAUTO, tak mám kolikrát strach se přijít jen podívat, abych mu (a zároveň majiteli) nějak neublížil. A s tím, že potřebuješ na auto vidět, noo, myslím, že u TAKOVÉHO vozu to není úchylka, ale nutnost, protože opravdu nevíš, komu prdne v bedně... Když jsem já přivezl první den auto z bazaru domů, zaparkoval, tak ráno jsem našel SPZ a nárazník s důlkem uprostřed. Ani jsem netušil, že znám tolik kombinací sprostých slov. Prostě a jednoduše, každý si chrání svůj majetek, a je to 100krát horší, když je to "srdcovka"... :-) -
Vette 07.04.08 22:23
« Re: Re: Video je dokonalé.
aj ja vekom uberam na rychlosti. Na mojej Vette som este ani neskusil aku ma maximalnu rychlost :-) Jej vykon vyuzivam tak na 80%, na hranici urcite nejazdim. Moc rad si uzivam pocit zrychlenia a jazdu na cestach mimo dialnice. Do zakrut som na hrane nidky nejazdil, vzdy radsej ubrzdim viac nez by som mal skusat kde ma auto hranice. Zatial jazdim 11rokov bez nehody tak dufam ze to tak pojde aj dalej. myslim ze najviac nehod na autach ako su nase su z frajeriny. Ja sa snazim jazdit pre radost. -
s-mike (RSKa) 07.04.08 21:42
« Re: Video je dokonalé.
v tom jsme asi vsichni stejny. Jen potkame nekoho, kdo se na nas podiva jen trosku konfrontacne, a uz těžkne prava noha, co?! Ale musim rict, ze rok od roku na sobe pozoruju, ze ten cizi pohled musi bejt vic a vic vyzyvavej, aby se mi chtelo do toho porad jeste jit. Psal jsem to na jinym miste chatu. Mel jsem nepeknou havarku na D1 a od te doby to vidim i z jinych uhlu..
Jsem zvedavej na tu novou bezpecnostni kampaň s temi odstrasujicimi fotkami. Bez toho, ze bych se na tom chtel nejak ukajet si myslim, ze by to mohla bejt cesta! -
Vette 07.04.08 21:30
Cez Brno som siel aj teraz v sobotu zo zrazu US cars v Jizbiciach :-) Koli kvalite cesty som siel tak 120 az 130 v pravom pruhu a aj to som dostaval riadne zabrat. V tom vedla mna probrzdili dvaja na sportovych motorkach a ukazovali nech idem pretekat >:D Moc sa mi nechcelo, ale neodolal som. Nad 200 uz je jazda po tej panelovej dialnici pohodlna ;-) Ako tak som im stihal, ale motorka je motorka. Cestou z Brna som potom stretol kamarata na Mustangu(upraveny s kompresorom, merany vykon 510HP). Slusne som sa drzal az do BA >:D -
s-mike (RSKa) 07.04.08 21:19
« Re: Video je dokonalé.
jo? Tak to mne se zda, ze Pha - Brno jeste jde. Nejhorsi na povrch je Bo - Vyskov a Bo - Breclav. Tam jsem jezdival s Mitsubishi na sluzebky a bylo to vazne za trest..
Na ten Tvuj stroj se rad podivam. Na fotkach ze srazu jsem videl, zes s nim byl i v Brne. Z06 jsem uz uz mel domluvenou na projeti u Denkera v Brne, ale nejakej zakaznik byl rychlejsi a prevzal si ji pred mym testovanim.. Jeho skoda, mohl ji mit poradne zajetou :-) -
Vette 07.04.08 20:52
Verim a suhlasim. Turbo je turbo. Tam moze konkurovat bud Z06 alebo ZR1. Ja som jazdil na 911 carrera 4, porsche je urcite mensie a obratnejsie, aj ked pocitovo boli u mna obe auta rovnake. To Porsche bolo 2001, tak urcite svoje robi aj generacny rozdiel. Z C6 som mal pocit podobny ako ty, a to v tom ze je to robene ako komfortne auto na kazdodenne jazdenie. Na hranici som ho nemal moznost vyskusat. Moja Vette je oproti tomu drsny zavodny stroj >:D Hlavne ked som teraz menil tlmice, na tej vasej slavnej dialnici Praha Brno mi bolo do placu a bol som vytraseny az som sa bal ze sa mi rozpadne auto.