Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 11.04.08 09:52
« Re: fajn typek
dekuju, ale tech komplimentu je az prilis. Tak radsi rychle k tomu videu.. Na uvod zase prohlaseni, videa se jina ruka nez moje nedotkla. Kratkou dobu jsem se tim opravdu zabyval vic, ale nebylo to vylozene na profesionalni bazi, protoze to na uziveni proste neni. Byl a je to muj konicek. Pravdou ale je, ze aby to k necemu vypadalo je zapotrebi skoro profesionalni zarizeni (rekneme poloprofi). Mam na mysli tricipovou videokameru a pak hlavne velmi uzivatelsky komfortni SW Premiera pro naslednou praci s videem. Ale abych to zase nejak nedemonizoval, dnes kdyz koupis jakoukoli digi videokameru v cene kolem 15 tis.(ktera pro tyto ucely uplne staci), tak k tomu casto dostanes i nejakej SW (pokud vim, casto se dava Pinnacle studio) a s nejakym cvikem se dostanes k podobnym vysledkum, jako treba ja. Jediny, co dodnes nekoupis, je napad.. :-) :-) -
"-- skrytý --" 10.04.08 23:53
« fajn typek
chlape klobuk dole:) zjavne velmi uspesny typek ktory si nepotrebuje nic dokazovat navyse podla stylu akym pises rozhladeny a celkom ti to pali. skvely vyber aut v tvojej "kariere". porsche hodnotim za desat. inak sa ani neda. Slepo zavidim (v dobrom slova zmysle). Mam otazku na video. Podla vsetkeho sa tym zivis alebo zivil alebo ti to tocil vylozeny profik. Ako to je ??(ak to padlo niekde v diskusii tak sa ospravedlnujem - naozaj som ju celu necital) -
s-mike (RSKa) 10.04.08 21:54
« Re: Stories.
ja uz na to taky nekolikrat reagoval. Takze proto a i s ohledem na pokrocilou vecerni hodinu si dovolim zopakovat a akcentovat fakt, ze pokud po exaktnim, nezavislem a tim objektivnim zmereni ve vsech jizdnich rezimech bude konstatovano, ze je Nissan lepsi, nez Turbo, nebudu mit problem s tim to uznat. I proto, ze Nissan GT-R se mi libi. Zatim tomu tak nebylo nebo o tom nevim. Obecne vzato je konkurence tim nejlepsim, co muze spotrebitele (cena), ale i vyrobce (v tomto bode Porsche) potkat, protoze jen tak bude prinucen hledat rezervy v cene nebo ve vykonu.. -
LuboshGT (RS Kaa) 10.04.08 21:43
« Re: Re: Stories.
GT-R bude perfektne auto a presne ako tu pisal niekto predo mnou, ti co sa viezli nemaju slov.
Ale nemyslim si ze nizka cenovka ho posunie smerom k masam, predsa len je to Nissan. A Nissan za 2 miliony neznie tak dobre ako Porsche (napr jazdena 911) za 2 miliony. Pokial niekto nebude skutocny fajnsmeker ci uz do japonskych aut alebo dokonalej techniky, po GT-R nesiahne. A priznajme si, kolko ludi ma stale auta tejto kategorie viac na predvadzanie ako na zavodenie na okruhu. ;-\
Tym nechcem samozrejme povedat ze GT-R je nieco viac nez 911 Turbo. Ale hovoria to mnohe testy novinarov, ktori ho uz mali pozicany... Takze, uvidime ;-) -
s-mike (RSKa) 10.04.08 21:02
« Re: Pokud.....
sou veci, ktery nejdou moc racionalne zduvodnit. Ta ereska ma krasnej zvuk a jak rikam, umi to bejt jak rodinny auto, se kterym se da jet treba i na hory, tak zavodnicka, ktera v beznym provozu nenajde u 99% ostatnich aut konkurenta.. Ty nemecky strohy vnitrky mi nevadi, mame doma dalsi tri koncernovy auta, takze jsem na to zvyklej. Jediny co me jeste zviklava jsou ted ty auta coupe/cabrio.. To ta RS sice nabizi taky, ale ten model se mi nelibi vubec. V tomto segmentu se mi zase libi treba novej Spider od Alfy. Nutno videt nazivo, na fotkach se mi to auto nijak nelibilo.. -
"-- skrytý --" 10.04.08 20:49
« Re: Re: Pokud.....
Jelikož jsem A5 kupoval před 2 měsící, tak o prodeji nepřemýšlím, to vážně né. >:D
Každopádně, proč proboha si chceš kupovat RS4, když máš jednoho plnocenného sporťáka, tak proč dalšího wannabe sporťáka?
Není lepší nějaké luxusní auto, na každý den.......které spíše izoluje od vnějšího světa a ve kterém člověk odpočívá... -
s-mike (RSKa) 10.04.08 20:23
no tak kdybys prodaval A5, rekni. Muj kolega o ni taky uvazuje. Nerikam, ze to musi vyjit, ani nevim, jestli nechce novou, ale co vis.. za zeptani clovek nic neda, ze jo..
o te RS4 uvazuju, mozna se opakuju, jako o druhym aute. Takze naroky na nejaky extra sportovni vizaz nebo sportovniha ducha v ni nehledam. Spis na rozdil od Porsche chci vlka v rouse berancim. -
"-- skrytý --" 10.04.08 20:17
Co se týče designu, tak A5 je pro mě dokonalé auto, jediná vada na kráse podle mě je ta, že mezi předním a zadním oknem je sloupek. Pokud by to šlo celé dát dolů jako u Bentley GT nebo MB CL třeba, tak by to pro mně bylo v podstatě dokonalé auto......co se vzhledu týče... :yes:
Já celkově nejsem moc náročný na auta, mě ameriky vyhovují, celkově jsou to taková auta na volnější životní styl, prostě nasedneš, nahodíš osmiválec a jedeš na volnoběh, jednou sešlápneš pedál, uděláš bouřku a jedeš zase v klidu dál.....A5 jsem koupi v podstatě během několika hodin, prostě jsem se rozhodl příliš rychle.... 8-s
Původně jsem chtěl JEEP GC SRT-8, ale nějak to prostě nevyšlo.....
Audi RS4 má můj známý, ročník 2007, černá barva.....mně se nelíbí.....vidím to jako přemotorovanou A4ku, ten interiér je příliš obyčejný, nemá nádech sporťáku.
-
s-mike (RSKa) 10.04.08 20:10
ja bych si A5, narozdil od jakekoli Ameriky (snad s vyjimkou Corvette), dokazal doma predstavit velice dobre. POstupne ji prichazim na chut, nejdriv se mi totiz nelibilo zalomeni te dlouhe linky na boku karoserie. Libi se mi i RS4, ale souhlasim s tebou pokud jde o R8. Tu bych si mel projet nekdy koncem mesice. Ale na me nema klasickej tvar sportaku, uz je to moc velkej designovej ulet. A jaky z toho delaji u Audiny pupinky! Kdyz jsem chtel na predvadeci jizdu, chteli po me absolvovani nejakyho kurzu. Tak jsem se smal a odchazel ven z autosalonu.. Ale to uz je rok, mozna vic. Treba je to tak nadcasovy, ze se nam to zacne libit v budoucnu -
"-- skrytý --" 10.04.08 20:03
A5 je moje první a poslední Audi. ;-)
Do ní, mi značka Audi nic neříkala a stále vlastně nic neříká......až na A5, ani R8 se mi nelíbí.....
Já jsem odjakživa byl na ameriky, velké žiznivé osmiválce, houpající se podvozky, špatné brzdy a hlasité projevy z výfuků........ -
s-mike (RSKa) 10.04.08 19:56
do limuziny drevo snad jo, do sportaku bych to nedaval. Ja jsem v tom mozna trochu moc striktni. Ja chci ve sportaku kevlar, lestenej hlinik, mozna nejaky lakovany dily, ale drevo ne. A to auto melo i takovej ne-sportovni volant a divnou palubovku s takovym tim obloukovym předělem. Ale, prosim te, ja ti to nechci zosklivit. Hmm, jestli ses na Audiny, tak me to srovnani se starou XKR, pokud jde o interier, prijde jako den a noc a je zvlastni, ze se ti to libi..
Abych te prilis nezklamal (asi bude fakt problem najit dalsi XKR video..), mam pro tebe maly odskodneni. Koukni na tento odkaz:
[odkaz]
ja jsem ten s tim traktorem.. -
s-mike (RSKa) 10.04.08 18:52
mrknu na stary zdrojovy kazety, ale myslim, ze tam nic dalsiho nebude. A jestli jo, tak to budou zabery, ktery se mi pro kompilaci nelibily, takze nebudou nic moc. Dost mozna jsem je uz i ze zminenych duvodu nebo potreby materialu na dalsi toceni vymazal. Ale jak rikam, podivam se určo.. Ten Jagec je zvenku fakt moc peknej a elegantni, zejmena na takto velkejch kolech, ale vevnitr to byla hruza. Alespon z myho pohledu.. -
"-- skrytý --" 10.04.08 17:46
« Pokud.....
jak jsi psal "Jestli jsi stejně postižený.....tak toč!".
Tak se tě chci zeptat, zda nemáš i další videa ke každému autu? Pokud ano, tak bych je rád viděl, každé z aut je pro mne zajímavé.....hlavně mě láká ten Jaguár - to je pro mě skvost, ikdyž dneska se dá sehnat za velmi slušné peníze a už to není takové jako dříve, stále je to pro mě SKVOST. :yes: -
s-mike (RSKa) 10.04.08 17:11
« Re: SuperMyky ...
jojo, vim o tom. Par takovejch "šalin" po Brne jezdi. Ale zasvěcení říkají, že přes image sve znacky jezdi stejne pozde, jako ty z ČKD.. ted o tom tak premyslim. Kdyby se ČKD nechala inspirovat postupem Porsche a zacala vyrabet sportaky.. jéžiš, radsi dál nedomýšlet!
Zde recenze z mé strany
[odkaz]
Majiteli tohoto skvostu přeji hodně štastných a radostných kilometrů