Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 14.04.08  21:47

« Re: Brno

cau!

uz jsem se s organizatory zacal domlouvat. Minimalne bych tam mel mit auto postaveny ke kouknuti (za to projeti po okruhu chteji pro me neuveritelne moc penez!!)..
  • 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 14.04.08  21:38

« Brno

Ahoj, pojdes tam prevetrat tvoje Turbo???? [odkaz] Do takej spolocnosti urcite patri :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 14.04.08  15:04

« Re: Pálava

jojo, akorat ze ja mam "jen" 850i a ne 850Ci.. ale jeste to chvili potrva. Nejdriv misim jit pro SPZ do depozita. Uz aby to auto melo vek na kategorii "veteran" s narokem na veteranskou SPZ a nizsi povinny ruceni. Takhle tam na ten magistrat beham jak veverka v kole 2 x rocne. Vzdycka znacky do uschovy a pak z uschovy............
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.04.08  14:58

« Re: Re: Pálava

:-DDDjn hlavně s autem stpařkou,no jo to jsou pěkný místa ,mikulov zvlášt na fota se aji těším,předpokládám že to bude 850ci že? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 13.04.08  21:46

« Re: Re: čau

fajn, doufam, ze vyhraju. Zatim se mej!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.04.08  21:40

« Re: Re: Re: čau

jo mohli by sme..no ještě tu v bystrci je docela dobrej kurt..antukovej i když to není můj nejoblíbenejší povrch, hrozně mi to tam odskakuje..já bych šel do KR.POLE na dopravní a inženýrský stavby je to tam nový, umělá tráva a tam sem trénoval takže je to můj domácí kurt >:D se někdy domluvíme :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 13.04.08  21:29

Jundrov, u reky v zahradkarske kolonii, kurty VUT na Kravi Hore, na Boby do Sprintu nebo dal do Paradisu, taraflex na Maneskach atd. Nekdy dame particku..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.04.08  21:24

« Re: Re: Re: čau

chodíval jsem za Štenclem a ještě někým..a potom za Hajmanem a s tátou..kam chodíváš ty? no a pak taky na Boby, protože tam ty kurty venkovní má známej našich známých :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 13.04.08  20:54

to je videt, jak je pravdivy tvrzeni, ze je Brno strasne maly. Kam chodis na tenis? Taky uz mam nejakou tu sezonu s raketou v ruce za sebou..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.04.08  20:49

jojo Prosovi znám, toho Romana myslím..s jeho synem jsem chodil do tenisu :-! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 13.04.08  17:03

« Re: Pálava

vsak se do blizkyho okoli chystam jet fotit znovu a s dalsim autem. Suprovej je taky Mikulov, nad nim svatej kopecek, o kousek vedle Novomlynsky nadrze a Divci hrad.. to je mist, kam se da zajet s peknym autem a peknou stoparkou!!!! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.04.08  16:46

« Pálava

fotky jsou podařený všechny,ale zvlášt ty 3 poslední jak fotíš Pálavu jsou dost pěkný,jo na Moravě tu máme hezky :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 13.04.08  12:54

« Re: čau

no, futsal hraju, ale jen rekreacne s klukama z bejvale vejšky. Oni by me s mymi kilogramy a vekem jinde asi ani nechteli.. :-)

V predstavenstvu Boby nejsem. Ale tusim, odkud tvuj dotaz miri.. tento klub vedou bratri Prosovi a s ohledem na to, ze se jim ted podarily prodeje hracu do Ruska, tak maji oba novy modely Cayenne Turbo a Carrera 4S (stejna barva, jako mam ja). Presneji, kazdej ma tuto kombinaci, takze v rodine jsou celkem 4 Porsche..
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 13.04.08  12:47

« Re: furt se

tak v tom ti bohuzel nemohu slouzit. Sice vim, o cem mluvis, ale civilizace se na mym notebooku zastavila u e-mailu.. :-) ale prispevky na tomto foru probiram denne, takze pokud bys chtel nejakou mou reakci, objevi se se zpozdenim max. nekolik hodin. Akorat ted 17. az 20. jedu na lyze
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.04.08  11:06

« čau

hele ty hraješ futsal? nejseš v představenstvu 1.FC BRNO nebo tak něco
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.04.08  10:58

« Re: Re: furt se

hech hothatch icqfil >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 12.04.08  22:57

Ahoj prosimte mas ICQ?nebo Skype?
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 12.04.08  22:45

dnes tady jeden z ucastniku chatu daval kontakt na nejaky stranky, kde psal recenzi na Turbo. V mnoha vecech mu musim dat za pravdu a jednu jsem dokonce zapomnel zminit v tom svym clanku. Ze to auto na fotkach sice nevypada spatne, ale v realu je to o strasne moc lepsi. Covece, ja jsem urcite nejakej divnej. I po ctyrech letech se mi semtam stane, ze zastavim a sam si to auto zalibne prohlizim ze vsech stran.. Jojo, jak to po sobe ctu tak si rikam, ze je nejvyssi cas to utmout a jit spat! Aby se to v tuhle pozdni hodinu nezvrhlo do nejaky jiny oblasti.. Mej se a dik ! ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.04.08  22:35

« furt se

na tvý auto musím dívat, a vím, že ho občas potkávám v brně :-! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 12.04.08  11:12

« Re: Porsche 996 Turbo

cau, az ted jsem mel trochu vic casu a mrknul jsem na tvou recenzi zminenou v tvem prvnim prispevku na tomto foru. Vcelku se vsim se v prubehu sveho ridicskeho zivota s Turbem stotoznuju, jen ta spotreba oleje mi prijde hodne vysoka. Pises, ze je to 1.5 litru na 1000km. Ja uz proto, ze u Mitsubishi 3000 jsem jednou pridřel kliku s ojnici pro absenci asi "jen" jednoho litru oleje ve vane a taky proto, ze do BMW 850 jsem k pumpe jezdil pravidelne nejen pro benzin, ale i pro stale chybejici olej, u Porsche vedu pomerne detailni a pravidelnou statistiku teto veličiny. Ujel jsem celkem 28.000 km a spotreba oleje se stale pohybuje v rozmezi 0.4 az 0.5 litru. Je teda pravdou, ze s autem jezdim v drtive vetsine pripadu na bezne silnici, takze neni uplne permanentne ve stavu, kdy je od nej pozadovano 100% vykonu...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…