Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 14.04.08 15:04
« Re: Pálava
jojo, akorat ze ja mam "jen" 850i a ne 850Ci.. ale jeste to chvili potrva. Nejdriv misim jit pro SPZ do depozita. Uz aby to auto melo vek na kategorii "veteran" s narokem na veteranskou SPZ a nizsi povinny ruceni. Takhle tam na ten magistrat beham jak veverka v kole 2 x rocne. Vzdycka znacky do uschovy a pak z uschovy............ -
"-- skrytý --" 13.04.08 21:40
« Re: Re: Re: čau
jo mohli by sme..no ještě tu v bystrci je docela dobrej kurt..antukovej i když to není můj nejoblíbenejší povrch, hrozně mi to tam odskakuje..já bych šel do KR.POLE na dopravní a inženýrský stavby je to tam nový, umělá tráva a tam sem trénoval takže je to můj domácí kurt >:D se někdy domluvíme :yes: -
s-mike (RSKa) 13.04.08 12:54
« Re: čau
no, futsal hraju, ale jen rekreacne s klukama z bejvale vejšky. Oni by me s mymi kilogramy a vekem jinde asi ani nechteli.. :-)
V predstavenstvu Boby nejsem. Ale tusim, odkud tvuj dotaz miri.. tento klub vedou bratri Prosovi a s ohledem na to, ze se jim ted podarily prodeje hracu do Ruska, tak maji oba novy modely Cayenne Turbo a Carrera 4S (stejna barva, jako mam ja). Presneji, kazdej ma tuto kombinaci, takze v rodine jsou celkem 4 Porsche.. -
s-mike (RSKa) 13.04.08 12:47
« Re: furt se
tak v tom ti bohuzel nemohu slouzit. Sice vim, o cem mluvis, ale civilizace se na mym notebooku zastavila u e-mailu.. :-) ale prispevky na tomto foru probiram denne, takze pokud bys chtel nejakou mou reakci, objevi se se zpozdenim max. nekolik hodin. Akorat ted 17. az 20. jedu na lyze -
s-mike (RSKa) 12.04.08 22:45
« Re: furt se
dnes tady jeden z ucastniku chatu daval kontakt na nejaky stranky, kde psal recenzi na Turbo. V mnoha vecech mu musim dat za pravdu a jednu jsem dokonce zapomnel zminit v tom svym clanku. Ze to auto na fotkach sice nevypada spatne, ale v realu je to o strasne moc lepsi. Covece, ja jsem urcite nejakej divnej. I po ctyrech letech se mi semtam stane, ze zastavim a sam si to auto zalibne prohlizim ze vsech stran.. Jojo, jak to po sobe ctu tak si rikam, ze je nejvyssi cas to utmout a jit spat! Aby se to v tuhle pozdni hodinu nezvrhlo do nejaky jiny oblasti.. Mej se a dik ! ;-) -
s-mike (RSKa) 12.04.08 11:12
« Re: Porsche 996 Turbo
cau, az ted jsem mel trochu vic casu a mrknul jsem na tvou recenzi zminenou v tvem prvnim prispevku na tomto foru. Vcelku se vsim se v prubehu sveho ridicskeho zivota s Turbem stotoznuju, jen ta spotreba oleje mi prijde hodne vysoka. Pises, ze je to 1.5 litru na 1000km. Ja uz proto, ze u Mitsubishi 3000 jsem jednou pridřel kliku s ojnici pro absenci asi "jen" jednoho litru oleje ve vane a taky proto, ze do BMW 850 jsem k pumpe jezdil pravidelne nejen pro benzin, ale i pro stale chybejici olej, u Porsche vedu pomerne detailni a pravidelnou statistiku teto veličiny. Ujel jsem celkem 28.000 km a spotreba oleje se stale pohybuje v rozmezi 0.4 az 0.5 litru. Je teda pravdou, ze s autem jezdim v drtive vetsine pripadu na bezne silnici, takze neni uplne permanentne ve stavu, kdy je od nej pozadovano 100% vykonu...

uz jsem se s organizatory zacal domlouvat. Minimalne bych tam mel mit auto postaveny ke kouknuti (za to projeti po okruhu chteji pro me neuveritelne moc penez!!)..