Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dadanek-AlkoholixXx-

Dadánek (AlkoholixXx) 06.12.08  18:25

« Re: Miku, langoš ti nechutil, co takhle leklá ryba?

Ty bys jí nejedl, a já snědl 2 ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 06.12.08  18:22

« Re: Miku, langoš ti nechutil, co takhle leklá ryba?

Dadánku, tak já ti poradím, jak udělat pstruha po švihovsku.

Na platíčko nasyp hladkou mouku, do ni nasyp grilovací koření a promíchej. Omytou rybu osol, a obal ji v mouce s kořením. Poté osmaž na oleji. Ryba tím získá lepší kůrku, a lépe chutná.

Ta co je na fotce bych nejedl, vypadá jako leklá! >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dadanek-AlkoholixXx-

Dadánek (AlkoholixXx) 06.12.08  18:17

« Miku, langoš ti nechutil...

tak co třeba toto: [odkaz] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 06.12.08  18:02

« Re: Ricardo svou práci nedělá špatně!

Já jsem říkal, že při rozumné komunikaci se i kohouti dohodnou!! :yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 06.12.08  17:57

Takhle si představuju informace. Dík.
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 06.12.08  17:53

JanBrab má mailovou adresu kde je jeho jméno (nick je od něj odvozený) a rok narození, který odpovídá tomu co měl v profilu a ten stejný mail tady nemá žádný další účet. Víc informací administrátorský systém nezobrazuje.
  • « 00 Reagovat !

foto Hanss-MoDo-Team-

Hanss (MoDo Team) 06.12.08  17:48

« Re: Ricardo svou práci dělá špatně!

Ricardo, chci se ještě vrátit k tematu - vždycky mě zajímalo, kdo ty faky tvoří - co se tedy dá napsat např. k osobě JanBrab, nebo jiných z minulosti.......... ?? Mám takovej pocit, že to nejsou lidi, kteří sem ráno přijdou v poledne udělají FAKE a večer ho sem hodí......... děkuji za konkretní odpověď.
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 06.12.08  17:47

Všechny jeho hodnocení jsem smazal - viz přehled bodování např. u tvé recenze.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 06.12.08  17:41

Takže fejky bude hledat švihák, a Ricardo pak jenom jednou klikne...
    ;-\ :no:

Nechci čekat na automatické smazání hodnocení nicku JanBrab, chci ho vymazat hned. Za odměnu, za odhalení.
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 06.12.08  17:35

Můj postoj je: pokud něco bude prokazatelně fake - tzn. rozpory v recenzi nebo fotky stažené z inzerce apod. tak to smažu, jako to SL500. To je mimo jiné náplň mojí práce
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 06.12.08  17:32

Ricardo, to že se tu objevovaly fejky, to je pochopitelné, ale to že se tu fejky dlouhou dobu drží, to už pochopitelné není.

Kvůli fejku SL500 jsem byl dokonce napadán. Nevidím nic nemravného a složitého na větší kontrole pochybných recenzí.

Hybrydmanovo GL je 100% také z eBay, a ještě mi v žaludku leží Jonas a jeho Allroad. Chci znát tvůj postoj.
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 06.12.08  17:27

Po přečtení diskuse u SL jsem uznal že je to fake když autor vydává cizí fotky za svoje fokty z dovolená a tak jsem to auto smazal. Díky za spolupráci Dadánkovi a tobě. Nesedím u počítače pořád (na rozdíl od jiných, hm? :-) ) takže nemůžu reagovat okamžitě. Kdybys mě upozornil např. sms jako to dělají jiní uživatelé tak jsem mohl zakročit dřív ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 06.12.08  17:19

« Ricardo svou práci dělá špatně!

Chci zopakovat můj názor, že administrátor Ricardo na svou práci nestačí.
    Mám na to plné právo, recenzí na SL500 jsem byl poškozen, a chci vědět, jestli nick JanBrab je někdo z MACZ, kdo zde vystupuje ještě pod jiným nickem.

Od práce administrátora si představuju důslednější práci, větší kontrolu podezřelých recenzí. Pokud tuto činnost odmítá, nemá podle mého názoru v této funkci co pohledávat!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.12.08  11:04

« Re: Admin

...asi bych se teda mel taky nejak vyjadrit k tomu problemu s adminemRicardem, ale mam-li byt uprimny, je mi to asi celkem jedno, nevim jestli je to spravny pristup, ale ja to tady mozna beru malicko jinak nez ostatni, zaregistroval jsem se sem proto, ze jsem se chtel seznamit s nejakyma lidma a podelit se s nima o hezky fotky popr. pokecat o svych autech. Nestaral jsem se o jiny veci, takze se priznam, ze vlastne ani presne nevim co Ricardo udelal tak spatneho, ze se resi jeho odvolani. Tim padem nemuzu rict ani ano ani ne. Omlouvam se, ze nemam chut zapojovat se do teto problematiky, kvuli tomu jsem se sem opravdu neregistroval..
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 06.12.08  10:20

« Re: Admin

Jsem ještě pro druhého admina nebo moderátora. A to z té "naši strany". V jisté věci teď nemám důvěru, a chci nechat prověřit minimálně tři hodně podezřelé nicky...
  • 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 05.12.08  23:07

« Admin

Kurňa chlapi přestaňte blbnout, jste jak malí jardi!!! Nechte Admina adminem. Já osobně bych ale přidal i pár moderátorů aby to měl admin snazší, toť můj názor
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.12.08  22:30

« Re: dotaz na uživatele MACZ

?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.12.08  22:29

-původní příspěvek-
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 05.12.08  22:26

v3jc3
    Podpis pro odvolání admina?
  • « 00 Reagovat !

foto v3jc3

v3jc3 05.12.08  22:17

sice nejsem moc aktivni uzivatel, ale nejaky prehled mam. Po precteni par prispevku davam i svuj podpis v3jc3
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…