Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 06.12.08 18:22
« Re: Miku, langoš ti nechutil, co takhle leklá ryba?
Dadánku, tak já ti poradím, jak udělat pstruha po švihovsku.
Na platíčko nasyp hladkou mouku, do ni nasyp grilovací koření a promíchej. Omytou rybu osol, a obal ji v mouce s kořením. Poté osmaž na oleji. Ryba tím získá lepší kůrku, a lépe chutná.
Ta co je na fotce bych nejedl, vypadá jako leklá! >:D >:D >:D -
Hanss (MoDo Team) 06.12.08 17:48
« Re: Ricardo svou práci dělá špatně!
Ricardo, chci se ještě vrátit k tematu - vždycky mě zajímalo, kdo ty faky tvoří - co se tedy dá napsat např. k osobě JanBrab, nebo jiných z minulosti.......... ?? Mám takovej pocit, že to nejsou lidi, kteří sem ráno přijdou v poledne udělají FAKE a večer ho sem hodí......... děkuji za konkretní odpověď. -
Dylan McKay 06.12.08 17:32
« Re: Ricardo svou práci dělá špatně!
Ricardo, to že se tu objevovaly fejky, to je pochopitelné, ale to že se tu fejky dlouhou dobu drží, to už pochopitelné není.
Kvůli fejku SL500 jsem byl dokonce napadán. Nevidím nic nemravného a složitého na větší kontrole pochybných recenzí.
Hybrydmanovo GL je 100% také z eBay, a ještě mi v žaludku leží Jonas a jeho Allroad. Chci znát tvůj postoj. -
Ricardo 06.12.08 17:27
« Re: Ricardo svou práci nedělá špatně!
Po přečtení diskuse u SL jsem uznal že je to fake když autor vydává cizí fotky za svoje fokty z dovolená a tak jsem to auto smazal. Díky za spolupráci Dadánkovi a tobě. Nesedím u počítače pořád (na rozdíl od jiných, hm? :-) ) takže nemůžu reagovat okamžitě. Kdybys mě upozornil např. sms jako to dělají jiní uživatelé tak jsem mohl zakročit dřív ;-) -
Dylan McKay 06.12.08 17:19
« Ricardo svou práci dělá špatně!
Chci zopakovat můj názor, že administrátor Ricardo na svou práci nestačí.
Mám na to plné právo, recenzí na SL500 jsem byl poškozen, a chci vědět, jestli nick JanBrab je někdo z MACZ, kdo zde vystupuje ještě pod jiným nickem.
Od práce administrátora si představuju důslednější práci, větší kontrolu podezřelých recenzí. Pokud tuto činnost odmítá, nemá podle mého názoru v této funkci co pohledávat!
-
"-- skrytý --" 06.12.08 11:04
« Re: Admin
...asi bych se teda mel taky nejak vyjadrit k tomu problemu s adminemRicardem, ale mam-li byt uprimny, je mi to asi celkem jedno, nevim jestli je to spravny pristup, ale ja to tady mozna beru malicko jinak nez ostatni, zaregistroval jsem se sem proto, ze jsem se chtel seznamit s nejakyma lidma a podelit se s nima o hezky fotky popr. pokecat o svych autech. Nestaral jsem se o jiny veci, takze se priznam, ze vlastne ani presne nevim co Ricardo udelal tak spatneho, ze se resi jeho odvolani. Tim padem nemuzu rict ani ano ani ne. Omlouvam se, ze nemam chut zapojovat se do teto problematiky, kvuli tomu jsem se sem opravdu neregistroval..