Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.12.08 14:29
« Re: Foto
Právě,že to nadváha není.Ona je totiž celkově dost velká.Je to Mainka(Mainská mývalí)a kočky mají běžně cca i 8kg.Kocouři můžou mít až 12 kg.
Ta naše pravděpodobně ještě přibere,protože dospělosti a plné váhy dosáhne mezi druhým a třetím rokem. >:-[] -
"-- skrytý --" 07.12.08 13:40
« Re: Admin
toto som hovoril aj ja, ked bolo volba o admina som napisal ze by som bol radsej keby bol RICARDO admin, a ze ja by som bol moderator ktory by obcas premaznul niehoho koho doma asi neucili dobrych mravou a spolunazivania spoluobcanou v sulade s vyhlaskou Ceskej a Slovenskej Republiky
Je tu toho vela ADMIN nemoze vsecko stihat citat.
Ja mam PDA 24hodinovy pristup k netu a rad by som pomohol adminovy postarat sa aby tento server ol nadalej taky dobry aky je. A to vsetko samozrejme bez NAROKU NA ODMENU.
Nieco taketo funguje na strankach autosalonu, akurat ze tam je tak 10 prispevkou za tyden a ludia tam uz nechodia... -
PeT-a (RSKa) 07.12.08 13:32
Mike: Aha, já blbe.c si neuvědomil, že je to čtyřkolka. Tak to je potom jiná. Jasně, byla by škoda, jezdit někde v břečce v zimě po Brně ;-)
Pokud myslíš to Mitsubishi co máš na videu, tak to ja supr. S 8er si se nerozjel?? jednou sem řídil v zimě Audinu S4 100 na letních, jela rovně a moc nezatáčela..... -
s-mike (RSKa) 07.12.08 13:27
PeTa
realne jezdit? Je to ctyrkolka, tak dokonce bych rekl, ze je to auto na zimu jak delany. Ale je ho zase provozuju v takovym rezimu, ze nevyjizdim ani za mokra, aby rez nemela sanci, natoz v zime..
ale pamatuju si, ze to tak vzdy nebylo. Kdyz jsem mel ctyrkolku Mitsubishi 3000GTVR4, tak jsem se na zimu fakt tesil. I na letnich gumach se s tim dalo jezdit do neposypanyho kopce. A ty smyky na parkovistich.. to se s jinejma autama neda srovnat. Zadokolka od BMW se mi na snehu ani nerozjela a predokolky jedou furt rovne, s nima je taky prd zabava