Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 07.12.08  22:00

« Re: 6200

:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.12.08  21:59

« 6200

tak když je nikdo nechce :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.12.08  15:59

« Re: Admin

pri hlasovani o admina nehchybalo vela...
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.12.08  14:58

« Re: Foto

Ivanuska,no přece v Laguně a U zel.mačky... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ivanuska-Matej-RSka-

Ivanuska_Matej ( RSka) 07.12.08  14:47

tss... kde je ta ceska pohostinnost??? :-| :-| ;-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.12.08  14:44

No jasně,seš zvanej a s tebou i bílej rum...Limetky a mátu dodáme my >:D >:D >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 07.12.08  14:32

tak to ja nevim, co za druh jsem ja a jakou vahu budu mit v dospelosti. Musim doufat, a se mnou i rodina, ze nebudu ten

ot S-ánek

asi to nevydrzim a na tu vasi kocku se nekdy prijedu podivat
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.12.08  14:29

Právě,že to nadváha není.Ona je totiž celkově dost velká.Je to Mainka(Mainská mývalí)a kočky mají běžně cca i 8kg.Kocouři můžou mít až 12 kg.
    Ta naše pravděpodobně ještě přibere,protože dospělosti a plné váhy dosáhne mezi druhým a třetím rokem. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 07.12.08  14:16

fefe

sest kilo? Tak to je poradnej macek. To ma nadvahu oproti prumeru v kocici říši asi takovou, jakou ja mam mezi lidma >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 07.12.08  14:15

Peta

s Bmw na kolech 295 vzadu a s kontrolou prokluzu kol pri rozjizdeni se opravdu na snehu rozjet nedalo, ani na rovine!

• « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.12.08  14:00

TK to mně radši ani nepiš...copak kočka je pes?
    I když pravda je,že znám jednu paní,co venčí kočku stejně jako psa.Ale dělá to tak s ní od narození,takže je zvyklá.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 07.12.08  13:55

Cobra11, myslím že tady návrhem cenzury moc hlasů nezískáš... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

TurboKluk(smazat hodnoceni) 07.12.08  13:49

včera jsme se byli projit po vánoční opavě a chlap tam šel s kočkou na vodítku, no šel spiše ji za sebou tahal :'-( :'-( :'-( :'-( :'-(
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.12.08  13:48

Jasně,to zvíře v nicku je naše Šiška.To je ušišlaná přezdívka.V rodným listu má Calypso.Je to šestikilovej drobeček,kterej je na mě absoutně závislej. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

TurboKluk(smazat hodnoceni) 07.12.08  13:44

No s tou vulgarnosti a s tím napadánim je toho docela dost i když se to týka male skupiny lidí
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.12.08  13:42

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.12.08  13:40

toto som hovoril aj ja, ked bolo volba o admina som napisal ze by som bol radsej keby bol RICARDO admin, a ze ja by som bol moderator ktory by obcas premaznul niehoho koho doma asi neucili dobrych mravou a spolunazivania spoluobcanou v sulade s vyhlaskou Ceskej a Slovenskej Republiky

Je tu toho vela ADMIN nemoze vsecko stihat citat.
    Ja mam PDA 24hodinovy pristup k netu a rad by som pomohol adminovy postarat sa aby tento server ol nadalej taky dobry aky je. A to vsetko samozrejme bez NAROKU NA ODMENU.
    Nieco taketo funguje na strankach autosalonu, akurat ze tam je tak 10 prispevkou za tyden a ludia tam uz nechodia...
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 07.12.08  13:32

Mike: Aha, já blbe.c si neuvědomil, že je to čtyřkolka. Tak to je potom jiná. Jasně, byla by škoda, jezdit někde v břečce v zimě po Brně ;-)

Pokud myslíš to Mitsubishi co máš na videu, tak to ja supr. S 8er si se nerozjel?? jednou sem řídil v zimě Audinu S4 100 na letních, jela rovně a moc nezatáčela.....
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 07.12.08  13:27

PeTa

realne jezdit? Je to ctyrkolka, tak dokonce bych rekl, ze je to auto na zimu jak delany. Ale je ho zase provozuju v takovym rezimu, ze nevyjizdim ani za mokra, aby rez nemela sanci, natoz v zime..

ale pamatuju si, ze to tak vzdy nebylo. Kdyz jsem mel ctyrkolku Mitsubishi 3000GTVR4, tak jsem se na zimu fakt tesil. I na letnich gumach se s tim dalo jezdit do neposypanyho kopce. A ty smyky na parkovistich.. to se s jinejma autama neda srovnat. Zadokolka od BMW se mi na snehu ani nerozjela a predokolky jedou furt rovne, s nima je taky prd zabava
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 07.12.08  13:23

no, vcera kolem obeda jsem u Dadanka videl nejakou kočičí skorosoutez, tak jsem taky pridal naseho kocoura!

a to zvire, co mas v nicku, to mate doma? Jestlijo, navrhuju, abychom se zacali navstevovat!!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…